معرفی و دانلود کتاب شاعر شدم تا فراموش نشوی pdf + خلاصه رایگان

حدیث صیرفی
انتشارات:
انتشارات اسین

معرفی کتاب شاعر شدم تا فراموش نشوی

کتاب شاعر شدم تا فراموش نشوی نوشته حدیث صیرفی، مجموعه‌شعری است که انتشارات اسین آن را منتشر کرده است. شعرهای این کتاب در فضای دلتنگی، فقدان، عشق و خاطره حرکت می‌کنند و از تصویرهایی مثل خانه، مادر، کوچه، برف، پنجره و جاده برای ساختن جهانی شخصی و اندوهگین بهره می‌برند. در این مجموعه، فراموش‌نشدن فقط یک حس عاشقانه نیست، بلکه به تجربه‌ی زیستن با غیاب و ادامه‌دادن در دل آن هم گره می‌خورد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب شاعر شدم تا فراموش نشوی

کتاب شاعر شدم تا فراموش نشوی نوشته حدیث صیرفی، مجموعه‌ای از شعرهای کوتاه و میان‌بلند است که محور اصلی آن‌ها عشق، غیاب، سوگ و ماندگاری خاطره است. شاعر در این شعرها از یک اندوه یکدست و تکراری حرف نمی‌زند، بلکه آن را در شکل‌های گوناگون نشان می‌دهد؛ گاهی در هیئت دلتنگی برای معشوق، گاهی در تصویر مادر و پدر، گاهی در کوچه و خانه و گاهی در مواجهه با مرگ و نبودن. همین جابه‌جایی مداوم میان تجربه‌های شخصی و تصویرهای جمعی، به شعرها حال‌وهوایی می‌دهد که هم خصوصی است و هم آشنا.
کتاب شاعر شدم تا فراموش نشوی از نظر تصویرسازی، بر اشیاء و فضاهای ملموس تکیه دارد؛ از شله‌زرد و کاسه و دارچین گرفته تا شالیزار، خرمالو، کاروانسرا، پنجره، روسری، سیم‌خاردار و ماشین نعش‌کش. این عناصر فقط برای زیبایی به کار نرفته‌اند، بلکه بار عاطفی شعرها را حمل می‌کنند و اندوه را از حالت انتزاعی بیرون می‌آورند. در بسیاری از شعرها، طبیعت و زندگی روزمره در کنار هم قرار می‌گیرند و از دل این کنارهم‌نشینی، حس تعلیق، انتظار و بی‌پناهی شکل می‌گیرد. شاعر بارها به زمان، فصل‌ها، ساعت‌ها و لحظه‌های مشخص برمی‌گردد تا نشان دهد بعضی غیبت‌ها فقط یک خاطره نیستند و در بافت زندگی روزانه رسوب می‌کنند.
کتاب شاعر شدم تا فراموش نشوی از نظر لحن نیز میان نجوا، خطاب، اعتراف و پرسش در رفت‌وآمد است. بعضی شعرها مستقیم با یک غایب سخن می‌گویند و بعضی دیگر از دل تصویرها و برش‌های کوتاه، وضعیت روحی گوینده را آشکار می‌کنند. در این مجموعه، عشق همیشه آرام و نجات‌بخش نیست؛ گاهی زخمی است، گاهی فرساینده است و گاهی تنها چیزی است که به رنج معنا می‌دهد. نتیجه، مجموعه‌ای است که بیشتر از آنکه بر روایت یک ماجرا تکیه کند، بر ثبت لحظه‌های احساسی و تصویرهای ماندگار استوار شده است.

چرا باید کتاب شاعر شدم تا فراموش نشوی را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب شاعر شدم تا فراموش نشوی را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب تجربه‌ی عشق و فقدان را از خلال تصویرهای ملموس و روزمره نشان می‌دهد.
  • شعرها پیوند میان اندوه شخصی و فضاهای آشنا مثل خانه، کوچه، خانواده و فصل‌ها را برجسته می‌کنند.
  • خواننده در این مجموعه با شیوه‌ای از شعر روبه‌رو می‌شود که احساس را از راه تصویر و جزئیات منتقل می‌کند.
  • این کتاب برای درنگ روی مضمون فراموشی، غیاب و ادامه‌دادن پس از فقدان، ماده‌ی تأمل فراهم می‌کند.
  • حضور پررنگ عناصری مثل مادر، پدر، شهر، طبیعت و اشیاء روزمره، دامنه‌ی عاطفی شعرها را گسترده‌تر کرده است.

خواندن کتاب شاعر شدم تا فراموش نشوی به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به مجموعه‌شعرهای عاشقانه و اندوه‌محور.
  • خوانندگانی که شعرهای تصویری و مبتنی‌بر جزئیات روزمره را دنبال می‌کنند.
  • کسانی که به شعرهایی درباره‌ی غیاب، سوگ، خاطره و فراموش‌نشدن علاقه دارند.
  • مخاطبانی که حضور خانواده، خانه و شهر را در شعر جدی می‌گیرند.
  • علاقه‌مندان به شعر امروز فارسی که با فضاهای احساسی و تأمل‌برانگیز ارتباط می‌گیرند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۳ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شاعر شدم تا فراموش نشوی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابشاعر شدم تا فراموش نشوی
موضوعشعر معاصر
نویسندهحدیث صیرفی
انتشاراتانتشارات اسین
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF
مجموعه و فروستشعر امروز انتشارات اسین

نظری برای کتاب ثبت نشده است.