معرفی و دانلود کتاب من، پول + خلاصه رایگان

کتاب من، پول

داستانی از زبان پول درباره زندگی، ثروت و انتخاب‌ها

۵.۰(از ۲ امتیاز)

معرفی کتاب من، پول

کتاب من، پول نوشته نوید نوزاد، اثری است که پول را به راوی تبدیل می‌کند تا از این زاویه‌ی دید، رابطه‌ی انسان با ثروت، امنیت، ترس، انتخاب و عادت‌های مالی را بررسی کند. این کتاب فقط درباره‌ی به دست‌آوردن پول نیست، بلکه درباره‌ی برداشت‌هایی است که رفتار مالی را شکل می‌دهند و گاهی سال‌ها پنهان می‌مانند. این کتاب که نشر سنجاق آن را به صورت الکترونیکی منتشر کرده، نشان می‌دهد مسئله‌ی اصلی، ساختن رابطه‌ای آگاهانه‌تر و مسئولانه‌تر با پول است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من، پول

کتاب من، پول نوشته‌ی نوید نوزاد با یک ایده‌ی مرکزی پیش می‌رود: اگر پول خودش می‌توانست حرف بزند، درباره‌ی انسان‌ها و تصمیم‌هایشان چه می‌گفت؟ همین انتخاب، فضای اثر را از یک گفت‌وگوی معمولی درباره‌ی درآمد و خرج‌کردن جدا می‌کند و آن را به متنی تأمل‌برانگیز درباره‌ی باورهای مالی، ترس‌ها، سوءتفاهم‌ها و شیوه‌ی مواجهه با ثروت تبدیل می‌کند.

راوی در این‌جا نه یک مشاور بیرونی، بلکه خودِ پول است؛ موجودی که در طول تاریخ از مبادله‌ی کالا تا سکه، اسکناس، حساب بانکی و جریان‌های دیجیتال حرکت کرده و در این مسیر، یک نکته را مدام یادآوری می‌کند: ارزش پول بدون اعتماد و بدون نوع رابطه‌ای که انسان با آن می‌سازد، معنای ثابتی ندارد.

کتاب من، پول در بخش‌ها و فصل‌های متعدد، موضوع را فقط به تاریخچه یا تعریف پول محدود نمی‌کند. متن از شناخت منشأ پول شروع می‌شود و بعد به سوءبرداشت‌های رایج می‌رسد؛ از این تصور که پول خوشبختی یا امنیت مطلق می‌آورد تا این باور که درآمد بالا لزوماً به معنای ثروت است. در ادامه، فصل‌ها به ذهنیت مالی، نقش کودکی و جملات تکرارشونده در شکل‌گیری باورها، اثر ترس و طمع بر تصمیم‌های اقتصادی، تفاوت میان خرج‌کردن و ساختن دارایی، اهمیت زمان، بهره‌ی مرکب، صبر، نظم و مسئولیت‌پذیری می‌پردازند.

نوید نوزاد در این مسیر از مثال‌های تاریخی، موقعیت‌های روزمره و مقایسه‌ی الگوهای رفتاری استفاده کرده تا نشان دهد مسئله‌ی اصلی فقط مقدار پول نیست، بلکه کیفیت تصمیم‌هایی است که در طول زمان تکرار می‌شوند. حال‌وهوای اثر بیشتر بر مکث، بازنگری و گفت‌وگو استوار است و از همان ابتدا روشن می‌کند که قرار نیست نسخه‌ای فوری برای ثروتمندشدن ارائه دهد، بلکه می‌خواهد نگاه انسان به پول را جابه‌جا کند.

خلاصه کتاب من، پول

کتاب من، پول روایت خودِ پول از زندگی انسان‌هاست؛ روایتی که از تاریخ تولد پول آغاز می‌شود و به ذهنیت مالی، ترس‌ها، عادت‌ها و انتخاب‌هایی می‌رسد که آینده‌ی اقتصادی افراد را می‌سازند. متن نشان می‌دهد بسیاری از مسئله‌های مالی، پیش از آنکه در حساب بانکی دیده شوند، در باورها و رفتارها شکل گرفته‌اند.

فصل‌ها به موضوع‌هایی مثل تفاوت پول و ثروت، نقش اعتماد، اثر زمان، دام طمع و ترس، اهمیت دارایی‌سازی و تفاوت میان مصرف و ساختن می‌پردازند. حرف اصلی این کتاب این است که پول فقط ابزار است و آنچه سرنوشت مالی را تغییر می‌دهد، نوع رابطه‌ای است که انسان با این ابزار برقرار می‌کند.

چرا باید کتاب من، پول را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب من، پول را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب رابطه‌ی انسان با پول را از زاویه‌ی دید خودِ پول بررسی می‌کند و همین زاویه، بسیاری از باورهای عادی را دوباره زیر سؤال می‌برد.
  • متن کمک می‌کند تفاوت میان پول، ثروت، درآمد، دارایی و امنیت مالی روشن‌تر دیده شود.
  • فصل‌های کتاب نشان می‌دهند ترس، طمع، عادت‌ها و تجربه‌های کودکی چگونه روی تصمیم‌های مالی اثر می‌گذارند.
  • این اثر بر نقش زمان، صبر، نظم و تکرار تصمیم‌های کوچک در ساختن آینده‌ی مالی تأکید دارد.
  • کتاب برای گفت‌وگو درباره‌ی پول در خانواده، آموزش مالی و بازبینی باورهای قدیمی مواد فکری زیادی فراهم می‌کند.

خواندن کتاب من، پول را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب من، پول به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• خوانندگانی که می‌خواهند رابطه‌ی ذهنی و احساسی خود با پول را دقیق‌تر بشناسند.
  • پدران، مادران و معلمانی که به شکل‌گیری باورهای مالی در کودکان و نوجوانان اهمیت می‌دهند.
  • کسانی که با وجود درآمد، همچنان درگیر اضطراب مالی یا تصمیم‌های تکراری هستند.
  • علاقه‌مندان به آثاری که مفاهیم زندگی را با زاویه‌ای غیرمعمول و شخصیت‌بخش روایت می‌کنند.
  • مخاطبانی که می‌خواهند درباره‌ی عادت‌های مالی، دارایی‌سازی و نقش زمان در ثروت شناخت روشن‌تری به دست آورند.

بخشی از کتاب من، پول

«من پول هستم.

احتمالاً بیشتر ازآنچه تصور می‌کنی مرا دیده‌ای. هرروز صبح با من بیدار می‌شوی. برای رفتن به محل کار به من فکر می‌کنی. برای خرید خانه، خودرو، غذا، لباس، آموزش و حتی رؤیاهایت به من نیاز داری. بعضی‌ها مرا دوست دارند. بعضی‌ها از من متنفرند. بعضی‌ها تمام عمرشان را صرف تعقیب من می‌کنند؛ و بعضی دیگر وانمود می‌کنند که برایشان اهمیتی ندارم؛ اما حقیقت این است که من قرن‌هاست در زندگی انسان‌ها حضور دارم و کمتر چیزی به‌اندازه من توانسته احساسات متضاد ایجاد کند. جالب اینجاست که بیشتر مردم مرا می‌شناسند، اما کمتر کسی واقعاً می‌داند من از کجا آمده‌ام.

بگذار داستانم را از ابتدا تعریف کنم. از زمانی که هنوز وجود نداشتم. هزاران سال پیش، پیش از آنکه نخستین سکه ضرب شود و پیش از آنکه اولین اسکناس چاپ شود، انسان‌ها زندگی می‌کردند، معامله می‌کردند و نیازهایشان را برطرف می‌ساختند؛ اما من هنوز متولد نشده بودم. در آن دوران، مردم چیزی را با چیز دیگری معاوضه می‌کردند. کشاورزی که گندم داشت، آن را با پارچه عوض می‌کرد. دامداری که شیر تولید می‌کرد، در برابر آن ابزار دریافت می‌کرد. ماهیگیری که ماهی صید می‌کرد، برای تهیه لباس به سراغ خیاط می‌رفت. در ظاهر همه‌چیز منطقی به نظر می‌رسید؛ اما یک مشکل بزرگ وجود داشت. همیشه پیدا کردن کسی که دقیقاً همان چیزی را بخواهد که توداری، آسان نبود. فرض کن تو ده کیسه گندم داری و به یک جفت کفش نیاز داری. کفاش حاضر است کفش بدهد، اما او گندم نمی‌خواهد. او به گوشت نیاز دارد. حالا تو باید ابتدا کسی را پیدا کنی که حاضر باشد گوشت را با گندم معاوضه کند و بعد نزد کفاش برگردی. می‌بینی؟»

معرفی این کتاب در تاریخ ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب من، پول و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمن، پول

۱۴۰۵/۰۶/۰۵

کتاب خوبی هست. توصیه میکنم حتما نوجوان ها و جوان ها بخونن

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۶/۰۴

خیلی نواورانه بود و متن روان و سلیسی داشت…تا حالا از این زاویه به مادیات و پول نگاه نکرده بودم …