معرفی و دانلود کتاب نمادهای خالی + خلاصه رایگان

هلیا طباطبایی
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب نمادهای خالی

کتاب نمادهای خالی نوشته هلیا طباطبایی است؛ داستانی بلند که فضای بازار سرمایه را از پشت میزهای یک واحد اعتبارات به زندگی آدم‌هایی گره می‌زند که تصمیم‌های مالی برایشان فقط کار با اعداد نیست. این داستان را نشر سنجاق به‌صورت الکترونیکی منتشر کرده است. اضطراب، خطا، رقابت، ترس و فرسودگی در این اثر در کنار روابط انسانی مطرح می‌شوند. نقطه‌ی مهم کتاب جایی است که نشان می‌دهد بسته‌شدن یک نماد یا یک اشتباه اداری چگونه می‌تواند اعتماد، آینده و حتی تصویر آدم‌ها از خودشان را متزلزل کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نمادهای خالی

کتاب نمادهای خالی، نوشته‌ی هلیا طباطبایی، داستان چند شخصیت در محیطی پرتنش است؛ محیطی که در آن بازار، قرارداد، اعتبار، بدهی و ریسک فقط واژه‌های تخصصی نیستند و مستقیم به ترس، جاه‌طلبی، حسادت، عشق، فرسودگی و آسیب روانی وصل می‌شوند. هسته‌ی اصلی اثر در واحد اعتبارات یک کارگزاری شکل گرفته است؛ جایی که آرمین، مبینا، سحر، الهام، ناهید و آریا با گذشته، ضعف‌ها و میل‌های شخصی خود وارد صحنه می‌شوند. نویسنده بر خالی‌شدن تدریجی اعتماد و معنا تمرکز کرده است؛ همان چیزی که عنوان اثر هم به آن اشاره کرده است.

داستان بلند نمادهای خالی از خلال موقعیت‌های کاری، پرتره‌ای از آدم‌های گرفتار در فشار ارائه می‌کند. آرمین با احساس طردشدگی و آشفتگی درونی، مبینا با کمال‌گرایی و ناتوانی در مواجهه با پیچیدگی رفتار آدم‌ها، ناهید با مسئولیت سنگین و تردیدهای پنهان و... بخشی از فضای کتاب را می‌سازند. داستان مدام میان خانه، خیابان، کافه، خودرو و محل کار رفت‌وآمد می‌کند و نشان می‌دهد که بحران شغلی از محیط اداری بیرون می‌زند و به روابط خانوادگی، عاطفی و ذهنی نیز سرایت می‌کند.

خلاصه داستان نمادهای خالی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!
اثر با معرفی چند شخصیت آغاز می‌شود که هرکدام صبح خود را با نوعی تنش پنهان شروع می‌کنند و سپس در واحد اعتبارات یک کارگزاری به هم می‌رسند. با ریزش بازار و بسته‌شدن بعضی نمادها، اشتباه‌های اداری و تصمیم‌های شتاب‌زده به بحران تبدیل می‌شود. آرمین درگیر خطایی می‌شود که ابعاد آن از توان او بزرگ‌تر است و مبینا هم با مسئله‌ای روبه‌رو می‌شود که مرز میان نقص فنی، مسئولیت فردی و رفتار پیش‌بینی‌ناپذیر مشتری را مبهم می‌کند. روابط میان همکاران، رقابت‌های خاموش و فشارهای عاطفی در این اثر پررنگ است. کتاب حاضر نشان می‌دهد که پشت هر عدد، مجموعه‌ای از ترس‌ها و سوءتفاهم‌ها و انتخاب‌های انسانی قرار دارد.

چرا باید کتاب نمادهای خالی را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب نمادهای خالی را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این داستان بلند فضای پرتنش واحد اعتبارات و اثر مستقیم تصمیم‌های مالی بر زندگی آدم‌ها را نشان می‌دهد.
  • خواننده با موقعیت‌هایی روبه‌رو می‌شود که در آن‌ها خطای کوچک اداری می‌تواند به بحرانی بزرگ تبدیل شود.
  • اثر حاضر فشار روانی محیط کار و پیوند آن با خانواده، رابطه و تصویر فرد از خودش را نشان می‌دهد.
  • شخصیت‌های مختلف کتاب، واکنش‌های متفاوت به ترس، مسئولیت، جاه‌طلبی و شکست را نشان می‌دهند.
  • این کتاب برای شناختن سویه‌ی انسانی مفاهیمی مثل ریسک، اعتبار، بدهی و مارجین‌کال مفید است.

خواندن کتاب نمادهای خالی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب نمادهای خالی به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به ادبیات داستانی معاصر ایران و قلب داستان بلند که در محیط‌های کاری پرتنش و رقابتی می‌گذرد.
  • خوانندگانی که به داستان بلند با تمرکز بر اضطراب، فرسودگی و فشار تصمیم‌گیری علاقه دارند.
  • کسانی که می‌خواهند تأثیر خطاهای مالی و اداری را بر روابط انسانی و زندگی روزمره ببینند.
  • مخاطبانی که از داستان‌های بلند اجتماعی با چند شخصیت و مسیرهای درهم‌تنیده استقبال می‌کنند.
  • افرادی که درمورد فضای بازار سرمایه و پیامدهای انسانی آن کنجکاوند.

بخشی از کتاب نمادهای خالی

«خرید، مضاعف است

هوای زمستانی از پشت شیشه‌های بخارگرفته به داخل خزیده بود. مبینا شریفی با شال سبز روی شانه، پشت میز خم شده بود و دست‌های سردش را نزدیک بخاری کوچک زیر پا نگه داشته بود تا کمی گرم شود. ساعت دیواری بالای سرش عقربه‌ها را روی یازده و نیم نشان می‌داد. در دل گفت:

«یک ساعت دیگه بازار بسته می‌شه… خداروشکر تا حالا همه‌چیز اوکی بوده. امروز انگار خبری از چالش نیست»

نفسش سبک شد، قلم را روی دفتر گذاشت و به مانیتور چشم دوخت. اما ناگهان صدای خشک و بی‌احساس هوش مصنوعی از بلندگو پیچید:

«مشتری غیر اعتباری: علی احمدی. بدهی: سه میلیارد و هفتصد و هشتاد و پنج میلیون و نود هزار ریال»

صدای هشدار مثل پتک روی سکوت اتاق فرود آمد. ناهید، الهام و سحر همگی سرشان را از کار بالا گرفتند. نگاه‌ها یکی‌یکی به مانیتور دوخته شد، سپس همگی به سمت مبینا برگشتند.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۹ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نمادهای خالی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنمادهای خالی
موضوعمدیریت و کسب و کار، رمان، داستان ایرانی