کتاب آواز بودن در خلاء
معرفی کتاب آواز بودن در خلاء
کتاب آواز بودن در خلاء نوشته سعید نیک پور، مجموعهای از شعرها و جملههای کوتاه اوست که به سکوت، معنا، عشق، اضطراب، امید و مسئولیت انسان در برابر زندگی پرداخته است. این اثر از طبیعت، خاطره، اخلاق، مرگ، رؤیا و حتی جهان عددها و اعتماد تصویری شاعرانه میسازد. کتاب حاضر را نشر سنجاق منتشر کرده است. خلأ در این کتاب فقط نشانهی فقدان نیست؛ بلکه فضایی برای ساختن معنا و شنیدن صدای درون است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب آواز بودن در خلاء
کتاب آواز بودن در خلاء به قلم سعید نیک پور و مجموعهای است که شعر، قطعههای کوتاه و جملههای او را کنار هم قرار داده و از طریق آنها تصویری از درگیری انسان با بودن، سکوت، عشق، رنج و امید ساخته است. فضای اثر بر پرسشهای بنیادین تکیه دارد؛ پرسشهایی دربارهی معنا، آزادی، اضطراب، مرگ، انتخاب و نسبت انسان با جهان. نویسنده خلأ را نه بهعنوان تهیبودن مطلق، بلکه بهصورت میدان مکث و اندیشیدن نشان میدهد؛ جایی که انسان ناچار است صدای خود را بشنود و معنای زندگی را با تجربه، احساس و آگاهی بسازد.
مجموعهی آواز بودن در خلاء دو بخش اصلی دارد. بخش نخست از سکوت و تأمل و احساسات و عواطف انسانی و عشق و دلدادگی و زندگی و گذر عمر و امید و انگیزه و دانش و آگاهی و مفاهیم اخلاقی و... در قالب جملات و یادداشتهایی کوتاه سخن گفته است. بخش دوم شعرهایی را در بر گرفته است در باب سکوت خدا، مسئولیت انتخاب، ساختن معنا در دل پوچی، مقاومت در برابر نیستی و پیوند عشق با ادامهدادن زندگی. برخی شعرها نیز به دلتنگی، امید، پیوند عاطفی و یاد عزیزان پرداختهاند.
چرا باید کتاب آواز بودن در خلاء را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب آواز بودن در خلاء را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب مجموعهای از شعرها و قطعههای کوتاه درمورد عشق، مرگ، امید، خاطره و معنا را در کنار هم آورده است.
- این اثر برای کسانی مناسب است که درگیر پرسشهای وجودی، تنهایی، اضطراب یا جستوجوی معنا هستند.
- خواندن این اثر برای مکث، یادداشتبرداری، تأملات روزانه و مرور جملههای کوتاه مناسب است.
خواندن کتاب آواز بودن در خلاء را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب آواز بودن در خلاء به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به شعر و قطعههای کوتاهی که بر سکوت، معنا، عشق و رنج تمرکز دارند.
- خوانندگانی که میخواهند با مضمونهایی مثل انتخاب، اضطراب، امید و مسئولیت انسان در برابر زندگی درگیر شوند.
- کسانی که از جملههای قصار استقبال میکنند.
- مخاطبانی که دوست دارند در کنار شعرهای احساسی با تأملاتی دربارهی اخلاق، آگاهی، خاطره و مرگ هم روبهرو شوند.
- علاقهمندان به آثاری که میان تجربههای شخصی، مفاهیم هستیشناسانه و اشارههایی به جهان عدد و اعتماد پیوند برقرار میکند.
بخشی از کتاب آواز بودن در خلاء
آیا میخواهم ادامه دهم؟
و گفتم: آری.
نه از سر یقین،
بلکه بهخاطر شجاعتِ شک.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب آواز بودن در خلاء و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | آواز بودن در خلاء |
| موضوع | شعر معاصر |