معرفی و دانلود کتاب افسانه‌ی غول‌ها؛ افسانه‌های ملل جلد ۱۶ + خلاصه رایگان

کتاب افسانه‌ی غول‌ها؛ افسانه‌های ملل جلد ۱۶

۳.۰(از ۲ امتیاز)
محمد شمس

معرفی کتاب افسانه‌ی غول‌ها؛ افسانه‌های ملل جلد ۱۶

در مجموعه کتاب‌های «افسانه‌های ملل» داستان‌های معروف دنیا به زبانی ساده و روان بازنویسی و کوتاه شده‌اند تا کودکان راحت بتوانند این داستان‌ها را بخوانند. تصویرسازی جذابِ کتاب‌ها هم این مجموعه را برای کودکان جذاب‌تر می‌کند. کتاب «افسانه‌ی غول‌ها» جلد «۱۶» از این مجموعه است. اگر دوست دارید کودکتان با داستان‌های معروف دنیا آشنا شود، کتاب‌های این مجموعه می‌تواند پیشنهاد خوبی باشد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب افسانه‌ی غول‌ها؛ افسانه‌های ملل جلد ۱۶ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابافسانه‌ی غول‌ها؛ افسانه‌های ملل جلد ۱۶
موضوعداستان کودک و نوجوانان
مترجممحمد شمس
انتشاراتانتشارات محراب قلم
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
قصه‌های مهر و دوستیتصویر جلد کتاب قصه‌های مهر و دوستی
رویا خویی
دوغدو، خانم سیلا و غول‌های مادربزرگ (جلد اول)تصویر جلد کتاب دوغدو، خانم سیلا و غول‌های مادربزرگ (جلد اول)
فاطمه سرمشقی
صد افسانهتصویر جلد کتاب صد افسانه
محمد رضا شمس
قصه‌ی ما همین بود (۵): قصه‌های قدیمی برای نوجوانانتصویر جلد کتاب قصه‌ی ما همین بود (۵): قصه‌های قدیمی برای نوجوانان
قصه‌های سفرهای خیالیتصویر جلد کتاب قصه‌های سفرهای خیالی
قصه‌های مردادتصویر جلد کتاب قصه‌های مرداد
مصطفی رحماندوست
افسا‌نه‌های اژدها؛ داستان‌های ملل جلد ۱۱تصویر جلد کتاب افسا‌نه‌های اژدها؛ داستان‌های ملل جلد ۱۱
محمد شمس
افسانه‌های عجایب هفت‌گانه؛ افسانه‌های ملل جلد ۲۲تصویر جلد کتاب افسانه‌های عجایب هفت‌گانه؛ افسانه‌های ملل جلد ۲۲
رویا خویی
قصه‌ی ما همین بود (۱): قصه‌های قدیمی برای نوجوانانتصویر جلد کتاب قصه‌ی ما همین بود (۱): قصه‌های قدیمی برای نوجوانان
محمد میرکیانی
مشاوره و برنامه ریزی کارشناسی ارشد و دکتری به روش سنجش امیرکبیرتصویر جلد کتاب مشاوره و برنامه ریزی کارشناسی ارشد و دکتری به روش سنجش امیرکبیر
گروه مولفان سنجش امیرکبیر
ماجراهای هنگ؛ زامبی در حمام (جلد چهارم)تصویر جلد کتاب ماجراهای هنگ؛ زامبی در حمام (جلد چهارم)
هنری وینکلر
قصه‌ی ما همین بود (۲): قصه‌های قدیمی برای نوجوانانتصویر جلد کتاب قصه‌ی ما همین بود (۲): قصه‌های قدیمی برای نوجوانان
قصه های شیرین مللتصویر جلد کتاب قصه های شیرین ملل
نگار شادلو
جناب روباه شگفت انگیزتصویر جلد کتاب جناب روباه شگفت انگیز
زهره کشاورز
قصه‌های پری‌هاتصویر جلد کتاب قصه‌های پری‌ها
رویا خویی
ماجراهای هنک؛ جانمی! مرا به تیم راه دادند (جلد نهم)تصویر جلد کتاب ماجراهای هنک؛ جانمی! مرا به تیم راه دادند (جلد نهم)
هنری وینکلر
قصه‌ی ما همین بود (۶): قصه‌های قدیمی برای نوجوانانتصویر جلد کتاب قصه‌ی ما همین بود (۶): قصه‌های قدیمی برای نوجوانان
هیولای کتاب خوارتصویر جلد کتاب هیولای کتاب خوار
اما یارلت