معرفی و دانلود کتاب پله‌ اول + خلاصه رایگان

هانیه زرگری
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب پله‌ اول

«پله اول» نام مجموعه داستان‌های کوتاهی از نویسنده معاصر، هانیه زرگری (-۱۳۶۵) است. در آغاز داستان «یادگار قدیمی» از این مجموعه می‌خوانید: از میان گلها تنها کاکتوس را دوست داشتم. پشت تمام پنجره‌های خانه را پر کرده بودم از گلدان های کوچک با مهره‌های رنگی زیبا با گونه‌های مختلفی از کاکتوس. جدا از نگهداری آسان آن‌ها حس خوبی به من می‌دادند. مخصوصا آن کاکتوش قدیمی کوچک که یادگار دوران دانشجویی ام بود. همسرم از کاکتوس بدش نمی‌آمد اما گل‌های دیگر را به آن ترجیح می داد. بارها به من گفته بود که چرا در این گلدان ها گلی نمی کاری که غنچه بزند و گل بدهد. اما من به طور غیر ارادی در برابر بقیه گل ها مقاومت می‌کردم. تا آن روز نزدیک عید که همسرم با چندین نوع گل‌های خوش رنگ و زیبا وارد خانه شد. من با دیدن این صحنه ناگهان یکه خوردم. گفتم: ولی ما از این جور گل‌ها نمی‌خواهیم...

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پله‌ اول و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپله‌ اول

خیلی قشنگ بود واقعا لذت بردم👌

mehdik2017
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۴/۳۰

کتاب خوبی بود شامل چندین داستان کوتاه در دو فصل که حاوی نکات اخلاقی هم میشد باتشکر