معرفی و دانلود کتاب وبلاگ‌نویسی؛ راهنمای گام به گام pdf + خلاصه رایگان

کتاب وبلاگ‌نویسی؛ راهنمای گام به گام

۲.۵ امتیاز(از ۴ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب وبلاگ‌نویسی؛ راهنمای گام به گام

«وبلاگ‌نویسی؛ راهنمای گام به گام» تألیف زیور صباغی نژاد و فاطمه رفیعی نسب راهنمای تصویری، گام به گام، و آسانی برای ایجاد و استفاده از وبلاگ است. در آغاز، نحوه‌ی ایجاد پست الکترونیکی هم آموزش داده شده است. موتور جستجو، خطاهای معمول در اتصال به اینترنت و پاسخ به سوالات رایج کاربران نیز پیوست کتاب است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب وبلاگ‌نویسی؛ راهنمای گام به گام و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابوبلاگ‌نویسی؛ راهنمای گام به گام
موضوعکامپیوتر
نویسندهفاطمه رفیعی نسب، زیور صباغی نژاد
انتشاراتنشر کتابدار
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۲/۱۲/۱۷
فرمت کتابPDF

محمد رمضانی
۱۳۹۸/۰۵/۱۱

واقها خیلی مبدتیانه هستش اصلا نیازی به نوشته شدنش نبود دیگه همه میدونند چگونه با بلاگفا وبلاگ بنویسند

۱۴۰۰/۰۶/۰۴

اگر تازه میخواید یه وبلاگ داشته باشید و هیچی در این باره نمیدونید کتاب راهنمای خوبیه برای شروع

shfame
۱۳۹۷/۱۰/۲۲

مثل کتاب درسی نوشته شده و خلاقیت بکار نرفته. بخاطر همین نتونستم بیشتر از چند صفحه بخونم..