معرفی و دانلود کتاب روزی که من عاشق شدم + خلاصه رایگان

سیما سعیدی کیا
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب روزی که من عاشق شدم

کتاب روزی که من عاشق شدم، نوشته سیما سعیدی کیا، روایتی شخصی از دگرگونی یک نگاه است؛ روایتی که با یک کنجکاوی ساده‌ آغاز می‌شود و به بازنگری در قضاوت، شناخت و مسئولیت می‌رسد. نویسنده در این اثر از تجربه‌ی مواجهه با حضوری اثرگذار می‌گوید و نشان می‌دهد که چگونه یک احساس ناگهانی می‌تواند به جست‌وجویی فکری و درونی تبدیل شود. نشر سنجاق این کتاب را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب روزی که من عاشق شدم اثر سیما سعیدی کیا

کتاب روزی که من عاشق شدم، نوشته‌ی سیما سعیدی کیا، بر محور یک تجربه‌ی درونی شکل گرفته است؛ تجربه‌ای که در آن راوی از قضاوت‌های پیشین خود فاصله می‌گیرد و به‌سوی شناختی تازه حرکت می‌کند. این کتاب بر لحظه‌ای تکیه دارد که ظاهراً قرار نبوده سرنوشت‌ساز باشد، اما به نقطه‌ی آغاز تغییری عمیق تبدیل شده است. آنچه در این اثر برجسته است صرفاً بیان یک علاقه یا شیفتگی نیست، بلکه شرح مسیری است که از حیرت و شرم آغاز می‌شود و به پرسش، مطالعه و بازسازی ذهنی می‌رسد. سیما سعیدی کیا احساس را از شناخت جدا نمی‌کند و نشان می‌دهد که دلبستگیْ زمانی معنا پیدا می‌کند که با فهم و جست‌وجو همراه شود.

کتاب روزی که من عاشق شدم در هر فصل مرحله‌ای از این دگرگونی را روشن می‌کند؛ از مواجهه‌ی نخست و حسرت نرسیدن به «قسمت اصلی» گرفته تا تأمل درباره‌ی ناآگاهی، تکرار حرف دیگران و مسئولیت بازنگری در باورها. این اثر بیش از آنکه بر حادثه تکیه داشته باشد، بر تأثیر حضور، وزن سکوت و تغییر تدریجی ذهن متمرکز است.

در ادامه، راوی به مطالعه، بررسی آثار، جلسات درس و ابعاد فکری شخصیتی می‌رسد که محور این دلبستگی است و از خلال آن، تصویری از اقتدار، دانش، وقار و مظلومیت او می‌سازد. سیما سعیدی کیا در کنار لحن اعتراف‌گونه و تأملی، به موضوع‌هایی مانند قضاوت جمعی، شرم از ندانستن، نسبت عشق و آگاهی و مسئولیت گفتن نیز می‌پردازد. این ویژگی باعث می‌شود کتاب فقط شرح یک احساس شخصی نباشد، بلکه روایتی از تغییر یک جهان‌بینی نیز باشد.

خلاصه کتاب روزی که من عاشق شدم

کتاب روزی که من عاشق شدم روایت کسی است که در موقعیتی ظاهراً عادی، با حضوری مواجه می‌شود که بی‌آنکه دیداری مستقیم رخ دهد، از درون تکانش می‌دهد. این تجربه احساسی گذرا نمی‌ماند و به‌تدریج او را وادار می‌کند به قضاوت‌های قبلی خود بازگردد، از تکرار حرف‌های دیگران شرم کند و برای شناخت دقیق‌تر دست به جست‌وجو بزند. کتاب از هیجان اولیه عبور می‌کند و به مطالعه، بازبینی ذهنی و دفاع از باوری می‌رسد که برای راوی فقط یک علاقه نیست، بلکه بخشی از مسئولیت او شده است.

چرا باید کتاب روزی که من عاشق شدم را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب روزی که من عاشق شدم را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب فرایند تغییر یک قضاوت سطحی به شناختی پیگیرانه و سنجیده را نشان می‌دهد.

• این اثر برای کسانی که به رابطه‌ی میان احساس، باور و آگاهی علاقه دارند، نکات قابل‌توجهی دارد.

• راوی فقط از دلبستگی حرف نمی‌زند، بلکه از شرم، تردید و بازسازی ذهنی خود نیز می‌گوید.

• کتاب به موضوع مسئولیت در برابر حرف‌های تکراری و داوری‌های جمعی می‌پردازد.

• بخش‌های کوتاه و پیوسته‌ی اثر مسیر درونی راوی را مرحله‌به‌مرحله روشن می‌کنند.

خواندن کتاب روزی که من عاشق شدم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب روزی که من عاشق شدم به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• خوانندگانی که به روایت‌های تأملی درباره‌ی تغییر باور و بازنگری در قضاوت‌ها علاقه دارند.

• کسانی که می‌خواهند متنی شخصی درباره‌ی پیوند احساس و شناخت بخوانند.

• علاقه‌مندان به آثاری که بر تجربه‌ی درونی و دگرگونی ذهنی یک راوی تمرکز دارند.

• مخاطبانی که موضوع‌هایی مانند شرم از ندانستن، مسئولیت فکری و جست‌وجوی حقیقت برایشان مهم است.

بخشی از کتاب روزی که من عاشق شدم

«به قسمت اصلی نرسیدیم.

نشد.

شلوغ بود. راه بسته بود.

یا شاید اصلاً قرار نبود برسیم.

جایی نزدیک نشستیم.

نه آن‌قدر نزدیک که ببینم، نه آن‌قدر دور که بی‌تفاوت باشی.

اتفاقی بزرگ پیش روی من بود و من بی خبر بودم و همان‌جا بود که فهمیدم بعضی اتفاق‌ها نه با دیدن، بلکه با حضور رخ می‌دهند.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۸ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب روزی که من عاشق شدم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابروزی که من عاشق شدم
عنوان دیگرروایتی از یک حضور
موضوعخاطرات
نویسندهسیما سعیدی کیا
انتشاراتسنجاق
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۴/۲۴
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.