معرفی و دانلود کتاب با گوش دادن به قلب ها نفوذ کنید! + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب با گوش دادن به قلب ها نفوذ کنید!

کتاب با گوش دادن به قلب ها نفوذ کنید!

مهارت گوش دادن فعال در کوچینگ

بدون نظرنوع کتاب

معرفی کتاب با گوش دادن به قلب ها نفوذ کنید!

کتاب با گوش دادن به قلب ها نفوذ کنید! (مهارت گوش دادن فعال در کوچینگ) نوشته ماتیا البرزی، بخشی از «مجموعه کتب کوچینگ» انتشارات گیوا است و بر یک نکته‌ی محوری دست می‌گذارد: شنیدن با گوش‌دادن واقعی فرق دارد و همین تفاوت، کیفیت رابطه، اعتماد و نتیجه‌ی گفت‌وگو را تغییر می‌دهد. نویسنده با تمرکز بر کوچینگ نشان می‌دهد که گوش‌دادن فعال فقط یک رفتار مؤدبانه نیست، بلکه ابزاری برای فهم احساسات، کشف ناگفته‌ها و شکل‌دادن به ارتباطی عمیق‌تر است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب با گوش دادن به قلب ها نفوذ کنید!

کتاب با گوش دادن به قلب ها نفوذ کنید! نوشته‌ی ماتیا البرزی به مهارتی می‌پردازد که در ظاهر ساده است اما در عمل بخش بزرگی از کیفیت ارتباط را تعیین می‌کند: گوش‌دادن فعال. نویسنده میان شنیدن و گوش‌دادن مرز می‌گذارد و توضیح می‌دهد که شنیدن یک فرایند حسی است، اما گوش‌دادن به توجه، تحلیل، درک عاطفه و پاسخ آگاهانه نیاز دارد. محور اصلی اثر کوچینگ است، اما بحث‌ها به همان فضا محدود نمی‌ماند و به مدیریت، آموزش، خانواده، مذاکره و کار تیمی هم گسترش پیدا می‌کند.

کتاب با گوش دادن به قلب ها نفوذ کنید! در نُه فصل تنظیم شده و از تعریف‌های پایه شروع می‌کند، سپس به موانع، تمرین‌ها، نشانه‌های کلامی و غیرکلامی، سطوح مختلف گوش‌دادن و کاربردهای عملی آن می‌رسد. در فصل‌های آغازین، تفاوت شنیدن و گوش‌دادن، موانع ارتباط، نقش ادراک و عاطفه و اهمیت تمرکز بررسی می‌شود. در فصل‌های میانی، خواننده با آزمون سنجش شنوایی، سدهای گوش‌دادن، روش‌های تقویت این مهارت، تکنیک آینه، بازخورددادن و شیوه‌ی خلاصه‌سازی آشنا می‌شود.

بخش مهم دیگری از کتاب به پنج سطح گوش‌دادن اختصاص دارد؛ از گوش‌دادن خودمحور تا گوش‌دادن عمیق و تحول‌آفرین. در ادامه نیز ماتیا البرزی کاربرد این مهارت را در رهبری، کلاس درس، تعارض، فروش، خانواده و محیط‌های سازمانی بررسی می‌کند. فضای اثر آموزشی و مسئله‌محور است و مدام یادآوری می‌کند که کیفیت شنیدن، بر اعتماد، همدلی، تصمیم‌گیری و حتی برداشت ما از خود و دیگران اثر می‌گذارد.

خلاصه کتاب با گوش دادن به قلب ها نفوذ کنید!

کتاب با گوش دادن به قلب ها نفوذ کنید! توضیح می‌دهد که گوش‌دادن فعال چگونه از یک واکنش عادی فراتر می‌رود و به مهارتی تعیین‌کننده در کوچینگ و ارتباط انسانی تبدیل می‌شود. نویسنده ابتدا فرق شنیدن و گوش‌دادن را روشن می‌کند و بعد نشان می‌دهد که چرا بسیاری از سوءتفاهم‌ها از ناتوانی در درک پیام اصلی، احساسات پنهان و نشانه‌های غیرکلامی شکل می‌گیرند.

در ادامه، کتاب به موانعی مثل فیلترهای ذهنی، چندوظیفه‌ای‌بودن، قضاوت عجولانه و حواس‌پرتی می‌پردازد و در کنار آن، تمرین‌ها و تکنیک‌هایی برای تقویت تمرکز، بازخورددادن، همدلی، سکوت آگاهانه و تشخیص سطح مناسب گوش‌دادن ارائه می‌کند. بخش‌های پایانی هم نشان می‌دهند که این مهارت فقط در کوچینگ کاربرد ندارد و در مدیریت، آموزش، خانواده، مذاکره و کار تیمی هم نقش مهمی دارد.

چرا باید کتاب با گوش دادن به قلب ها نفوذ کنید! را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب با گوش دادن به قلب ها نفوذ کنید! را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب تفاوت دقیق شنیدن و گوش‌دادن را روشن می‌کند و از یکی‌گرفتن این دو جلوگیری می‌کند.
  • کتاب موانع رایج گوش‌دادن مثل فیلترهای ذهنی، حواس‌پرتی و قضاوت زودهنگام را به‌ صورت مشخص توضیح می‌دهد.
  • خواننده با نشانه‌های کلامی و غیرکلامی آشنا می‌شود و می‌تواند پیام را فقط از سطح واژه‌ها دریافت نکند.
  • بخش سطوح گوش‌دادن کمک می‌کند کیفیت حضور در گفت‌وگوها دقیق‌تر سنجیده شود.
  • آزمون‌ها و تمرین‌های کتاب امکان ارزیابی و پیگیری این مهارت را در موقعیت‌های واقعی فراهم می‌کنند.
  • نمونه‌های مربوط به کوچینگ، مدیریت، آموزش و خانواده نشان می‌دهند این مهارت در چه فضاهای متفاوتی به کار می‌آید.
  • کتاب بر بازخورد، خلاصه‌سازی و همدلی تمرکز دارد و برای بهبود اعتماد در گفت‌وگوهای حرفه‌ای و شخصی مفید است.

خواندن کتاب با گوش دادن به قلب ها نفوذ کنید! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این کتاب به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کوچ‌ها و کارآموزان کوچینگ که می‌خواهند کیفیت حضور و شنیدن خود را در جلسه‌ها تقویت کنند.
  • مدیران و سرپرستانی که به‌دنبال بهبود ارتباط با کارکنان و درک بهتر مسائل پنهان در تیم هستند.
  • معلمان و فعالان آموزشی که می‌خواهند به پرسش‌ها، سکوت‌ها و واکنش‌های یادگیرندگان دقیق‌تر توجه کنند.
  • مشاوران و افرادی که در گفت‌وگوهای حمایتی با احساسات و مسئله‌های دیگران سروکار دارند.
  • کسانی که در روابط خانوادگی یا کاری با سوءتفاهم، قطع‌کردن حرف دیگران یا عجله در پاسخ‌دادن روبه‌رو می‌شوند.
  • علاقه‌مندان به مهارت‌های ارتباطی که می‌خواهند درک بهتری از همدلی، بازخورد و توجه به نشانه‌های غیرکلامی به دست آورند.

بخشی از کتاب با گوش دادن به قلب ها نفوذ کنید!

«گوش دادن فعال به معنی گوش دادن به صورت کاملاً فعالانه است. فردی که مهارت گوش دادن را بلد است، فقط امواج صوتی را دریافت نمی‌کند، بلکه با تمرکز کامل فکر می‌کند بر معنای پیامی که در حال انتقال است. در مقابل این نوع از گوش دادن، شنیدن و گوش دادن غیر فعال قرار دارد.

مهارت گوش دادن، نیاز به یادگیری و تمرین دارد و ممکن است برای کسب مهارت زمان زیادی را صرف کنید، اما چیزی که در این رابطه اهمیت دارد، فواید بی‌شمار آن در روابط اجتماعی و رسیدن به موفقیت در زندگی است. در حقیقت یکی از بزرگ‌ترین مهارت‌های تاثیرگذار در روابط اجتماعی ما، همین گوش دادن فعال است. گوش دادن، فعالیت ذهنی برای پیدا کردن معنای گفتار دیگران است که نیازمند یادگیری است و در صورت عدم توجه، صحبت‌ها ادراک نمی‌شود.

گوش دادن در تعاملات اجتماعی به دو معنا به کار می‌رود: گوش دادن فعال اولین معنا می‌باشد؛ این فن اصولاً بر منعکس نمودن احساسات طرف مقابل تکیه دارد. برای اجرای این کار باید حداکثر استفاده را از حواس شنوایی و بینایی به عمل آوریم. روی آنچه شخص مقابل احساس می‌کند و بر زبان می‌آورد، متمرکز شویم و با هدف درک کردن به او گوش دهیم. باید توجه کرد که گوش دادن فعال ما زمانی نمایان می‌شود که رفتارهایی انجام دهیم که حاکی از توجه ما به طرف مقابل است.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب با گوش دادن به قلب ها نفوذ کنید! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببا گوش دادن به قلب ها نفوذ کنید!
عنوان دیگرمهارت گوش دادن فعال در کوچینگ
موضوعمدیریت و کسب و کار، موفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهماتیا البرزی
ویراستارمحمدصدیق سپهری نیا، ندا برسم
انتشاراتانتشارات گیوا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۳/۰۲
فرمت کتابEPUB
مجموعه و فروستمجموعه کتب کوچینگ انتشارات گیوا

نظری برای کتاب ثبت نشده است.