معرفی و دانلود رایگان کتاب احکام ریزه میزه pdf
off

کتاب احکام ریزه میزه

۴.۴ امتیاز(از ۳۵۹ رأی)

معرفی کتاب احکام ریزه میزه

«احکام ریزه میزه» احکام تصویری نوجوان به قلم نعیمه جلالی‌نژاد و به تصویرسازی محمد صادق کرایی شامل مباحث تقلید، سلام، محرم و نامحرم، لباس‌پوشیدن، احترام به آیات قرآنی، تلفن همراه، روزه، احترام به امام، وضو، کار خیر، غیبت،... است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب احکام ریزه میزه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباحکام ریزه میزه
قیمت کتابرایگان
برچسبکمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸

سارا موحدی
۱۳۹۷/۰۹/۱۶

واقعا عالی بود حتی برای بزرگ تر ها ! من هم 3 ساله به سن تکلیف رسیدم اما خیلی از این احکام ها را نمیدانستم . واقعا ممنون از همه دست اندرکاران

سلحشور
۱۳۹۶/۱۲/۱۷

عالیییییییییییییییییی

راصیه
۱۳۹۷/۰۱/۱۸

خیلی قشنگ و روان بود آدم هر چی هم احکام بخونه بازم ممکنه یه نکته جا مونده باشه حتما بخونید

abd
۱۳۹۷/۰۹/۲۰

خدا واقعا خیرتون بده...وقتی آدم همچین افرادی رو میبینه که برای اسلام زحمت میکشن روحش شاد میشه...

فاطیما
۱۳۹۶/۱۲/۱۷

به نظرم خیلی خاص بود مخصوصا تصویرسازیاش

۱۳۹۹/۰۵/۰۷

خیلی خوبه برا ی کودکان توضیحات خوبی داده البته الان هم بعضی ها حجابو رعایت نمی کنندو .......... بخونن ضرر نداره متلک نگفتم خواستم بگم که خداوند مهربان و رسول اکرمش( ص) وقتی می فرمایند فلان کا حرامه و یا سگ...بیشتر

𝘼𝙂𝘿`𝘚𝘶𝘨𝘢
۱۳۹۹/۰۹/۱۲

عالی و اموزنده بود👍🏻👌🏻👌🏻⚘👑

Heartache
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۰۴/۰۸

اگر پاین هشت سالی میتونه برات کتاب خوبی باشه ولی اگر بالاشی کتاب پسران اسمان(مخصوص پسرها)و کتاب دختران اسمان (مخصوص دختر ها)که اون ها هم احکام هست رو مطالعه کن

کرم کتاب
۱۳۹۹/۰۴/۲۸

کتاب خیلی خوبیه(برای گروه سنی ب) من که خیلی خوشم اومد👌

Helia
۱۳۹۹/۰۳/۱۸

خیلی خوب بود و هم جذاب چیز های خوبی هم یاد میداد پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنین

لویی فردینان سلین
۱۳۹۷/۱۰/۰۵

این قدر که با خوندن این کتاب خندیدم با دیدن شب های برره نخندیده بودم. آخه لعنتیا موسیقیم حرامه؟؟؟!!!!😐😐😐😐😐😐 سلام دادن به نا محرم از روی لذت؟! قشنگ ملت جاهل مارو گذاشتن سر کار.

harry❤potter
۱۳۹۷/۱۰/۰۷

در این کتاب گفته که موسیقو ممنوعه خلاصه از اینجور حرف ها حضرت داوود صدای بسیار قشنگی داشتند و آواز می خواندند بعد چطور موسیقی ممنوعه؟؟؟ خدا گفته اسلام دین شادی هاست بعد ما نباید تو مهمونی هامون موسیقی بذازیم؟؟؟

parvaneh
۱۳۹۹/۰۳/۱۴

عالی بود با زبان ساده کودکانی که تازه به سن تکلیف رسیده بودند رو راهنمایی میکرد و منبع فوق العاده ای برای یافتن جواب سوالات آنها است

۱۳۹۹/۰۲/۳۰

مطالبی خوبی داشت مختصر و مفید

Sahel
۱۳۹۹/۰۱/۱۴

کتاب خیلی خوبی بود و درباره ی قانون ها و احکام های بسیار خوبی نوشته توصیه میکنم هم دختر ها و هم پسر ها این کتاب رو بخوانند عالی ، بسیار مفید و آموزنده بود