معرفی و دانلود رایگان کتاب آن مرد می‌آید pdf
off

کتاب آن مرد می‌آید

۴.۴ امتیاز(از ۱۲۷ رأی)

معرفی کتاب آن مرد می‌آید

«آن مرد می‌آید» به قلم سیده‌فاطمه موسوی و به تصویرگری جعفر بهروان‌راد حاوی داستان‌هایی کوتاه از غیبت پیامبران، برای نوجوانان است. در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «هود علیه‌السلام با صبر و بردباری و استقامت و پایداری دعوت خود را آغاز کرد و بدون کوچک‌ترین ترس و واهمه‌ای از ظالمان ستمگر نهایت سعی خود را برای هدایت مردم به کار گرفت. اما مردم خیر‌خواهی هود علیه‌السلام را رد کردند و جز عده‌ی کمی به او ایمان نیاوردند. قوم عاد تا آن‌جا پیش رفتند که از هود پیامبر خواستند: اگر راست می‌گویی، عذابی را که وعده می‌دهی،‌بیاور».

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آن مرد می‌آید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآن مرد می‌آید
قیمت کتابرایگان
برچسبکمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸

Mohammad
۱۳۹۹/۰۹/۱۱

من بعضی از زندگی پیامبران را زیاد بلد نبودم اما این کتاب را که خواندم آگاهی ام بیشتر شد انشاالله حضرت مهدی ظهور کنه و همه ی مردم دنیا را از گمراهی نجات بده

علی

یا مهدی(عج)♡
۱۳۹۹/۰۴/۰۲

خیلی خوب وعالی 😍💖

۱۳۹۹/۰۲/۲۳

کتاب بسیار قشنگ وجذابی است به شما سفارش میکنم.

وحید
۱۳۹۶/۱۲/۱۸

کتاب دیدگاه جالب و جدیدی داشت، اگرچه الزاما غیبت همه پیامبرانی که ذکر شده قابل مقایسه با غیبت امام زمان نیست، چرا که اساسا شرط بازگشت این پیامبران چنان که در روایت آن‌ها هم می‌بینیم اصلاح قوم نبوده است (اتفاقا...بیشتر

۱۳۹۹/۰۵/۲۴

از تظر من همه کتابایی که در مورد خوبی مهربانیه رسول خدا و پیامبران الهی باشه خوبه 🦋🦋🦋🦋🦋

Hussein sh
۱۳۹۷/۰۷/۰۲

حتما این کتاب رو مطالعه کنید. با اینکه راجب همه انبیا اطلاعاتی داشتم. ولی این کتاب اطلاعاتم را کامل تره کرده..

محمد حسین
۱۳۹۹/۰۳/۳۰

بسیار کتاب عالی مناسب نوجوانان

یا مهدی
۱۳۹۹/۰۳/۱۵

این کتاب این منظور رو میخواد برسونه که انتظار فقط مال دوره ای ای که ما هستیم نیست و قبلا هم در تاریخ بوده است برای پیامبران مثلا فاصله ی زمانی که بین حضرت یوسف و حضرت موسی ع بود...بیشتر

۱۳۹۹/۰۱/۰۳

۱۳۹۷/۰۷/۰۲

حرف نداشت.ولی خیلی پیامبر داریم😂

elnaaz
۱۳۹۷/۰۴/۱۰

نظر نویسنده کتاب جالب بود اما به نظر من نمیشه این غیبت ها رو با غیبت بزرگ امام زمان مقایسه کرد. چون هم نوع هدف با هم فرق دارند و از نوع ماهیت.