معرفی و دانلود کتاب چگونه با شریک زندگی خود حرف بزنید + خلاصه رایگان

نیک سالوپو، فاطمه درویش
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب چگونه با شریک زندگی خود حرف بزنید

کتاب چگونه با شریک زندگی خود حرف بزنید (ارائه راهکارهایی جهت اجتناب از مشاجره و تنش در رابطه) نوشته نیک سالوپو و ترجمه فاطمه درویش است و نشر سنجاق آن را منتشر کرده است. این کتاب بر یکی از گره‌های رایج رابطه‌ها دست گذاشته است: جایی که دلخوری‌های کوچک به‌خاطر بیان نادرست، به تنش و مشاجره تبدیل می‌شوند. نویسنده از شیوه‌ی حرف‌زدن، نام‌گذاری احساسات، مرزبندی و پاسخ‌دادن به هیجان‌های طرف مقابل حرف می‌زند و نشان می‌دهد که چگونه سکوت، کنایه و سرزنش رابطه را فرسوده می‌کنند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب چگونه با شریک زندگی خود حرف بزنید اثر نیک سالوپو

کتاب چگونه با شریک زندگی خود حرف بزنید، نوشته‌ی نیک سالوپو، بر مسئله‌ی گفت‌وگو در رابطه‌های نزدیک تمرکز دارد؛ گفت‌وگویی که اگر درست پیش نرود، سوءبرداشت، رنجش و فاصله را بیشتر می‌کند. نویسنده از همان ابتدا توضیح می‌دهد که مشکل بیشتر در بلدنبودن شیوه‌ی بیان احساسات و خواسته‌هاست. در این نگاه، بسیاری از دعواها از جایی شروع می‌شوند که یکی از دو نفر انتظار دارد طرف مقابل ذهنش را بخواند، درحالی‌که خودش هنوز احساس و فکرش را روشن نکرده است. مترجم در مقدمه اشاره کرده است که نکته‌های این کتاب فقط به رابطه‌ی زناشویی محدود نیست و در ارتباط با والدین، فرزندان و دوستان هم به‌ کار می‌آید.

این کتاب در چهار بخش تنظیم شده است و در هر بخش چند تکنیک مشخص را مطرح می‌کند. بخش نخست بر پرهیز از زبانی متمرکز است که تنش را بالا می‌برد؛ مثل استفاده از واژه‌های مطلق، سرزنش، توهین، کنایه یا سکوت طولانی. بخش دوم به روشن‌کردن تفاوت فکر و احساس می‌پردازد و نشان می‌دهد که چرا جمله‌هایی مثل «احساس می‌کنم به من اهمیت نمی‌دهی» اغلب گفت‌وگو را به بن‌بست می‌کشانند. بخش سوم به موقعیت‌هایی اختصاص دارد که یکی از دو نفر اشتباه کرده است و باید برای بازسازی اعتماد قدم بردارد. بخش چهارم هم درباره‌ی پاسخ‌دادن به احساسات شریک زندگی است؛ یعنی همان جایی که بسیاری به‌جای شنیدن، می‌خواهند فوراً مشکل را حل کنند یا احساس طرف مقابل را رد کنند.

این کتاب فضای آموزشی خود را با مثال‌های روزمره پیش می‌برد؛ از لباس‌های رهاشده روی زمین و ظرف‌های مانده در سینک تا دلخوری از لحن، بی‌توجهی و عقب‌انداختن گفت‌وگوهای سخت. تأکید اصلی کتاب بر این است که رابطه فقط با نیت خوب جلو نمی‌رود و نوع جمله‌بندی، لحن، زمان مکث و مسئولیت‌پذیری عاطفی نقشی تعیین‌کننده دارند. نیک سالوپو روی تغییر عبارت‌ها، دقیق‌کردن درخواست‌ها و شناخت واکنش‌های دفاعی دست می‌گذارد.

خلاصه کتاب چگونه با شریک زندگی خود حرف بزنید

این کتاب توضیح می‌دهد که بسیاری از تنش‌های رابطه از خودِ مشکل شروع نمی‌شوند، بلکه از شیوه‌ی بیان آن آغاز می‌شوند. نیک سالوپو نشان می‌دهد واژه‌هایی مثل «همیشه» و «هرگز»، جمله‌های آمرانه، توهین، سکوت و نسبت‌دادن احساسات به طرف مقابل چگونه گفت‌وگو را به مشاجره تبدیل می‌کنند.

کتاب چگونه با شریک زندگی خود حرف بزنید بر چند محور اصلی استوار است: جداکردن فکر از احساس، بیان مستقیم هیجان‌ها بدون حمله‌کردن، مطرح‌کردن خواسته‌ها بدون تحقیرکردن، پذیرفتن مسئولیت احساسات شخصی و یادگرفتن پاسخ مناسب به ناراحتی شریک زندگی. پیام محوری کتاب این است که صمیمیت پایدار فقط با دوست‌داشتن ساخته نمی‌شود؛ گفت‌وگوی دقیق، محترمانه و روشن هم باید آموخته شود.

چرا باید کتاب چگونه با شریک زندگی خود حرف بزنید را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب چگونه با شریک زندگی خود حرف بزنید را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب نشان می‌دهد که کدام عبارت‌ها و لحن‌ها تنش را بالا می‌برند و چگونه می‌توان آن‌ها را با جمله‌های کم‌تنش‌تر جایگزین کرد.
  • خواننده با مطالعه‌ی این کتاب تفاوت میان فکر و احساس را بهتر تشخیص می‌دهد و از سوءبرداشت‌های رایج در گفت‌وگو فاصله می‌گیرد.
  • این اثر به مسئله‌ی سکوت، کنایه، سرزنش و حالت تدافعی می‌پردازد.
  • کتاب کمک می‌کند خواسته‌ها و ناراحتی‌ها به‌جای انفجار ناگهانی، به‌صورت روشن و قابل‌طرح بیان شوند.
  • بخش مربوط به اشتباه‌کردن و بازسازی اعتماد برای رابطه‌هایی که از دلخوری‌های حل‌نشده آسیب دیده‌اند، نکته‌های مهمی دارد.
  • مطالب این کتاب فقط به رابطه‌ی عاطفی محدود نمی‌ماند و در ارتباط با اعضای خانواده و نزدیکان هم قابل‌استفاده است.

خواندن کتاب چگونه با شریک زندگی خود حرف بزنید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب چگونه با شریک زندگی خود حرف بزنید به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• زوج‌هایی که گفت‌وگوهایشان زود به دلخوری، دفاع یا مشاجره می‌رسد.
  • کسانی که بیان احساسات و خواسته در رابطه برایشان دشوار است.
  • کسانی که می‌خواهند به‌جای سرزنش و کنایه، دقیق‌تر و مسئولانه‌تر حرف بزنند.
  • مخاطبانی که در رابطه‌شان با سکوت طولانی، رنجش انباشته یا سوءبرداشت‌های تکراری دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

درباره نیک سالوپو

نیک سالوپو نویسنده‌ی بیش از ۱۰ کتاب در زمینه‌ی سلامت روان، روابط و بهبود هیجان‌هاست و در آثار خود، راهکارهایی کاربردی و اجرایی برای مواجهه با مسائل پیچیده‌ی عاطفی و بین‌فردی ارائه می‌دهد.

تجربه‌ی شخصی او از زندگی با افسردگی شدید و اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) به‌ مدت ۹ سال، نقش مهمی در شکل‌گیری رویکرد درمانی و آموزشی‌اش داشته است. او پس از پشت‌سرگذاشتن این دوره، باتکیه‌بر راهکارهای طبیعی و مبتنی‌بر توانایی ذاتی ذهن و بدن در ترمیم و بازیابی سلامت، شیوه‌هایی را توسعه داد که مبنای کتاب‌ها و آموزش‌هایش قرار گرفته‌اند.

سالوپو دارای مدرک کارشناسی ارشد مشاوره‌ی سلامت روان و کارشناسی فیزیولوژی ورزشی است و با بهره‌گیری از دانش هر دو حوزه، بر ارتباط متقابل ذهن و بدن در فرایند بهبود و ارتقای سلامت تأکید دارد.

بخشی از کتاب چگونه با شریک زندگی خود حرف بزنید

«من افراد زیادی را در دفترم می‌بینم که تلاش کرده‌اند با شرکای خود ارتباط برقرار کنند. اما وقتی آنها را در حال برقراری ارتباط در مقابل خود مشاهده می‌کنم، زبان آنها اغلب مملو از کلمات و عبارات تشدید کننده است. برای بسیاری، این باور نانوشته وجود دارد که هر چه بلندتر و توهین آمیزتر ارتباط برقرار کنید، احتمال شنیده شدن شما بیشتر است. و این همان چیزی است که بیشتر مردم، حتی آنهایی که‌اندکی خشن هستند، می‌خواهند یعنی شنیده شدن.

البته وقتی صحبت از ارتباط پرخاشگرانه به میان می‌آید، حتی اگر طرف مقابل شما کاری که شما می‌خواهید را انجام دهد و رضایت نداشته باشد، شاید شما به آنچه می‌خواستید رسیده‌اید اما به قیمت از دست دادن احترام، گرمی و عشق شریک زندگی تان.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۰ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چگونه با شریک زندگی خود حرف بزنید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابچگونه با شریک زندگی خود حرف بزنید
عنوان دیگرارائه راهکارهایی جهت اجتناب از مشاجره و تنش در رابطه
عنوان در زبان مبدأCommunicate your feelings (without starting a fight) : what to say and what not to say to your partner
موضوعخانواده و ازدواج، موفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهنیک سالوپو
مترجمفاطمه درویش
انتشاراتسنجاق
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.