معرفی و دانلود کتاب اما جنگ ما (جلد سوم) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب اما جنگ ما (جلد سوم)

کتاب اما جنگ ما (جلد سوم)

خاطراتی از دوران دفاع مقدس؛ آوردگاه نبرد و رزمندگان ارتش

نوع کتاببدون نظر
علی شیرازی

معرفی کتاب اما جنگ ما (جلد سوم)

کتاب امّا جنگ ما - آوردگاه نبرد و رزمندگان ارتش - جلد سوم گردآوری علی شیرازی است و انتشارات خط مقدم آن را منتشر کرده است. این جلد از مجموعه، روایت‌هایی کوتاه و فشرده از رزمندگان ارتش را کنار هم می‌گذارد؛ از نبردهای خرمشهر و عملیات مروارید تا پروازهای خطرناک، اسارت و لحظه‌هایی که تصمیم، شجاعت و مسئولیت‌پذیری در چند جمله و چند صحنه آشکار می‌شود. حضور چهره‌های گوناگون از نیروی زمینی، دریایی، هوایی و پدافند، به این کتاب تصویری متنوع از تجربه‌ی جنگ می‌دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اما جنگ ما (جلد سوم)

کتاب امّا جنگ ما - آوردگاه نبرد و رزمندگان ارتش - جلد سوم با گردآوری علی شیرازی مجموعه‌ای از خاطره‌ها و روایت‌های مرتبط با رزمندگان ارتش در دوران جنگ ایران و عراق است. متن، به‌جای دنبال‌کردن یک خط روایی واحد، از قطعه‌های متعدد شکل گرفته است؛ قطعه‌هایی که هرکدام بر یک موقعیت، یک شخصیت یا یک لحظه‌ی تعیین‌کننده تمرکز دارند. در این میان، نام‌هایی از فرماندهان، خلبانان، تکاوران، نیروهای پدافند و آزادگان دیده می‌شود و همین تنوع، میدان دید کتاب را گسترده کرده است. فضای اثر بیشتر بر لحظه‌های فشرده‌ی تصمیم‌گیری، درگیری مستقیم، ایستادگی و مواجهه با خطر استوار است و از خلال همین صحنه‌ها، تصویری از نقش ارتش در جبهه‌های مختلف به دست می‌آید.
کتاب امّا جنگ ما - آوردگاه نبرد و رزمندگان ارتش - جلد سوم فقط به خط مقدم زمینی محدود نمی‌ماند. بخشی از روایت‌ها به خرمشهر، آبادان و نبردهای خیابانی می‌رسد، بخشی دیگر به عملیات دریایی و رویارویی در دریا، و بخشی هم به مأموریت‌های هوایی، پدافند و اسارت. در کنار صحنه‌های رزمی، نمونه‌هایی از رفتار انسانی و اخلاقی هم دیده می‌شود؛ مثل رسیدگی به سرباز زخمی دشمن، حساسیت نسبت به حق‌الناس یا توجه به روحیه‌ی نیروها در اوج فشار. این جابه‌جایی میان میدان نبرد و لایه‌های اخلاقی، حال‌وهوای کتاب را از یک گزارش صرف نظامی دور می‌کند.
کتاب امّا جنگ ما - آوردگاه نبرد و رزمندگان ارتش - جلد سوم از نظر شکل ارائه، به مجموعه‌ای از خاطرات کوتاه شبیه است که هرکدام با نام راوی یا شخصیت اصلی آغاز می‌شوند. همین ویژگی باعث شده متن ریتمی تند داشته باشد و هر بخش، بی‌واسطه وارد یک موقعیت بحرانی شود. در این جلد، روایت‌هایی از چهره‌هایی مانند هوشنگ صمدی، محمدحسین محیطی، داریوش ضرغامی، غلامعلی شیرازی، علی صیاد شیرازی و دیگر نیروهای ارتش کنار هم آمده است. حاصل این کنارهم‌نشینی، تصویری چندوجهی از جنگ است؛ تصویری که هم از نبرد می‌گوید، هم از فرماندهی، هم از ترس، هم از پایداری و هم از لحظه‌هایی که سرنوشت در چند ثانیه تغییر می‌کند.

خلاصه کتاب اما جنگ ما (جلد سوم)

کتاب امّا جنگ ما - آوردگاه نبرد و رزمندگان ارتش - جلد سوم مجموعه‌ای از خاطرات کوتاه درباره‌ی حضور رزمندگان ارتش در موقعیت‌های گوناگون جنگی است. متن از صحنه‌های نبرد در خرمشهر و آبادان آغاز می‌شود و به عملیات دریایی، مأموریت‌های هوایی، پدافند، اسارت و روایت‌هایی از فرماندهان و نیروهای میدانی می‌رسد. در هر بخش، یک رخداد مشخص در مرکز توجه قرار دارد؛ از نجات یک سرباز زخمی دشمن و مقاومت در کوچه‌های شهر تا انهدام هدف‌های نظامی، تصمیم‌های فوری در میدان و تجربه‌ی اسارت. دغدغه‌ی اصلی این کتاب، ثبت لحظه‌هایی است که در آن‌ها شجاعت، انضباط، فداکاری و مسئولیت‌پذیری نیروهای ارتش در عمل دیده می‌شود.

چرا باید کتاب اما جنگ ما (جلد سوم) را بخوانیم؟

• این کتاب روایت‌هایی متنوع از نیروی زمینی، دریایی، هوایی و پدافند را در یک جلد کنار هم جمع کرده است.
  • خواننده با موقعیت‌های واقعی نبرد، فرماندهی و تصمیم‌گیری در لحظه‌های بحرانی آشنا می‌شود.
  • بخش‌هایی از کتاب، فقط بر درگیری نظامی متمرکز نیست و رفتار انسانی رزمندگان را هم نشان می‌دهد.
  • ساختار خاطره‌های کوتاه، امکان می‌دهد هر روایت در زمانی کم خوانده شود و تصویری مستقل بسازد.
  • این کتاب برای کسانی مناسب است که می‌خواهند با نمونه‌های متعدد و ملموس، نقش رزمندگان ارتش را در جبهه‌ها و عملیات‌های مختلف بشناسند.

• این کتاب برای علاقه‌مندان به خاطرات جنگ مناسب است که می‌خواهند روایت‌هایی متمرکز بر رزمندگان ارتش بخوانند.
  • این کتاب برای خوانندگانی مناسب است که به نبردهای خرمشهر، آبادان و عملیات‌های دریایی و هوایی علاقه دارند.
  • این کتاب برای کسانی مناسب است که می‌خواهند از خلال خاطره‌ها با فضای تصمیم‌گیری و فشار روانی در میدان جنگ آشنا شوند.
  • این کتاب برای مخاطبانی مناسب است که به سرگذشت فرماندهان، تکاوران، خلبانان و نیروهای پدافند توجه دارند.
  • این کتاب برای خوانندگانی مناسب است که در کنار صحنه‌های رزمی، به جنبه‌های اخلاقی و انسانی جنگ هم فکر می‌کنند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۸ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اما جنگ ما (جلد سوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباما جنگ ما (جلد سوم)
عنوان دیگرخاطراتی از دوران دفاع مقدس؛ آوردگاه نبرد و رزمندگان ارتش
موضوعدفاع مقدس، خاطرات، ادبیات پایداری
گردآورندهعلی شیرازی
انتشاراتانتشارات خط مقدم
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۳/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.