معرفی و دانلود کتاب من دکترم pdf + خلاصه رایگان

کتاب من دکترم

شغل آینده‌ی من؛ جلد دوم

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب من دکترم

کتاب من دکترم نوشته لوری الکساندر و ترجمه هادی خورشاهیان است که انتشارات کتاب‌های قاصدک (واحد کودک و نوجوان انتشارات ذکر) آن را منتشر کرده است. این کتاب با زبانی کوتاه و تصویری، شغل پزشک را از زاویه‌ی نگاه یک کودک معرفی می‌کند؛ از معاینه و نوشتن نکته‌های مهم تا کار گروهی در بیمارستان و توجه به بهداشت. متن، فقط نام یک شغل را مطرح نمی‌کند، بلکه نشان می‌دهد پزشک‌بودن با دقت، یادگیری، همکاری و مراقبت از دیگران گره خورده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من دکترم

کتاب من دکترم نوشته لوری الکساندر، یکی از عنوان‌های مجموعه‌ای است که مشاغل را برای مخاطب کم‌سن‌وسال معرفی می‌کند. محور اصلی آن، آشناکردن کودک با دنیای پزشکی است؛ اما این آشنایی فقط در حد نام‌بردن از دکتر و بیمارستان نمی‌ماند. متن، کار پزشک را به چند بخش روشن تقسیم می‌کند: پیدا کردن علت بیماری، کمک کردن به بهتر شدن بیمار، نوشتن نکته‌های مهم، همکاری با اعضای گروه پزشکی و استفاده از دانش برای تشخیص. همین مسیر باعث می‌شود کودک با تصویری ملموس‌تر از این شغل روبه‌رو شود و آن را فقط در روپوش سفید خلاصه نکند.
کتاب من دکترم در کنار معرفی وظایف پزشکان، به تفاوت میان شاخه‌های مختلف پزشکی هم پرداخته است. متن توضیح می‌دهد که بعضی پزشکان روی بخشی از بدن تمرکز دارند و بعضی دیگر با گروه خاصی از بیماران کار می‌کنند. همچنین به محیط‌های کاری پزشکان مثل مطب و بیمارستان اشاره شده و موضوع‌هایی مثل ضدعفونی کردن دست‌ها، استفاده از لباس و ماسک و اهمیت مراقبت پیشگیرانه هم در آن دیده می‌شود. در بخشی دیگر، کتاب یادآوری می‌کند که مراجعه به پزشک فقط برای زمان بیماری نیست و بررسی رشد، خواب، ورزش و عادت‌های روزانه هم بخشی از کار اوست.
کتاب من دکترم از نظر محتوا، بیشتر بر شناخت شغل و برانگیختن کنجکاوی تکیه دارد. جمله‌های کوتاه، تکرار هدفمند بعضی ایده‌ها و همراهی متن با تصویر، فضایی ساخته است که برای گروه سنی کودک مناسب به نظر می‌رسد. حضور عبارت‌هایی مثل من هم همین کار را می‌کنم یا من دکترم، حس همذات‌پنداری را تقویت می‌کند و شغل پزشکی را از یک مفهوم دور به امکانی قابل تصور تبدیل می‌سازد. این کتاب در کنار معرفی یک حرفه، درباره‌ی مسئولیت، دقت و مراقبت از دیگران هم حرف می‌زند.

چرا باید کتاب من دکترم را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب من دکترم را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب شغل پزشک را با نمونه‌های مشخصی مثل معاینه، تشخیص، نوشتن گزارش و همکاری در گروه پزشکی معرفی می‌کند.
  • کودک از خلال متن می‌فهمد مراجعه به پزشک فقط به زمان بیماری محدود نیست و مراقبت از رشد و تندرستی هم اهمیت دارد.
  • اشاره به شاخه‌های مختلف پزشکی، تصویر کامل‌تری از این حرفه در اختیار مخاطب می‌گذارد.
  • موضوع بهداشت، ضدعفونی و پیشگیری در متن آمده و به شناخت بهتر فضای درمان کمک می‌کند.
  • لحن کتاب حس مشارکت ایجاد می‌کند و شغل پزشکی را به چیزی نزدیک‌تر و قابل تصورتر تبدیل می‌سازد.

خواندن کتاب من دکترم به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کودکانی که درباره‌ی شغل پزشک و کارهای روزانه‌ی او کنجکاو هستند.
  • والدینی که می‌خواهند مشاغل را با مثال‌های روشن به فرزندانشان معرفی کنند.
  • مربیانی که در گفت‌وگو درباره‌ی بدن، سلامت و مراقبت پزشکی به متنی کوتاه و موضوع‌محور نیاز دارند.
  • کودکانی که از کتاب‌های تصویری درباره‌ی شغل‌های آینده لذت می‌برند.
  • کسانی که می‌خواهند ترس یا ابهام کودک درباره‌ی مراجعه به پزشک کمتر شود.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۹ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب من دکترم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمن دکترم
عنوان دیگرشغل آینده‌ی من؛ جلد دوم
عنوان در زبان مبدأFuture Doctor
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهلوری الکساندر
مترجمهادی خورشاهیان
انتشاراتانتشارات کتاب‌های قاصدک (واحد کودک و نوجوان انتشارات ذکر)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۳/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.