کتاب من مادربزرگم را دوست دارم
بهترین ها از زبان بچهها؛ جلد دوم
معرفی کتاب من مادربزرگم را دوست دارم
کتاب من مادربزرگم را دوست دارم نوشته دانیل هوارث و ترجمه حسین فتاحی، از مجموعهای تصویری و کوتاه دربارهی پیوندهای خانوادگی است که انتشارات کتابهای قاصدک آن را منتشر کرده است. متن کتاب با جملههایی ساده و تکرارشونده پیش میرود و از دل موقعیتهای روزمره، رابطهی گرم یک کودک با مادربزرگش را نشان میدهد؛ از پیادهروی و بازی تا مراقبت و آغوش. همین تمرکز بر لحظههای کوچک، این کتاب را به اثری مناسب برای گفتوگو دربارهی محبت، امنیت و قدردانی در خانواده تبدیل کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب من مادربزرگم را دوست دارم
کتاب من مادربزرگم را دوست دارم نوشته دانیل هوارث، بر رابطهی نزدیک و دلگرمکنندهی کودک و مادربزرگ تمرکز دارد. متن کوتاه است و هر صفحه یکی از دلیلهای دوستداشتن مادربزرگ را پیش میکشد؛ دلیلهایی که از دل زندگی روزانه بیرون آمدهاند و بهجای توضیحهای طولانی، با چند تصویر روشن و چند جملهی موجز شکل میگیرند. حضور مترجم، حسین فتاحی، باعث شده متن فارسی در همان قالب کوتاه و تکرارشونده حفظ شود و حس صمیمیت موقعیتها از بین نرود.
این کتاب بیش از آنکه ماجرایی پیچیده تعریف کند، بر تجربهی عاطفی تکیه دارد. پیادهروی، آوازخواندن، قایمباشک، نگهداریکردن، درآغوشگرفتن و بازیهای بدنی، هریک بهعنوان نشانهای از محبت مطرح میشوند. این انتخابها نشان میدهند که کتاب، عشق خانوادگی را در رفتارهای کوچک و تکراری جستوجو کرده است؛ همان کارهایی که برای کودک حس امنیت، دیدهشدن و همراهی میسازند. به همین دلیل، فضای اثر آرام، روشن و سرشار از اطمینان است.
این کتاب برای گروه سنی کودک نوشته شده و از نظر محتوایی میتواند زمینهای برای گفتوگو دربارهی جایگاه مادربزرگ در خانواده باشد. تکرار جملهی اصلی در صفحههای مختلف، به کودک کمک میکند الگوی متن را دنبال کند و با آن همراه شود. از سوی دیگر، تصویرها و موقعیتها بهگونهای انتخاب شدهاند که مفهوم محبت فقط در حرف نماند و در عمل دیده شود. نتیجه، اثری کوتاه است که بر احترام، وابستگی عاطفی و لذتِ باهمبودن تمرکز دارد.
چرا باید کتاب من مادربزرگم را دوست دارم را بخوانیم؟
دلایل خواندن من مادربزرگم را دوست دارم را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب محبت میان کودک و مادربزرگ را از راه موقعیتهای آشنا و روزمره نشان میدهد.
- کودک با خواندن آن میتواند احساس قدردانی و وابستگی عاطفی را بهتر بشناسد.
- بزرگترها از این کتاب برای شروع گفتوگو دربارهی احترام و تکریم اعضای خانواده استفاده میکنند.
- تکرار جملهها و کوتاهی متن، همراهی کودک با خوانش کتاب را آسانتر میکند.
- تصویرها و متن در کنار هم، مفهوم مراقبت و همراهی را بهشکل ملموس منتقل میکنند.
خواندن من مادربزرگم را دوست دارم به این گروهها پیشنهاد میشود:
- کودکانی که با موضوع خانواده و رابطه با مادربزرگ آشنا میشوند.
- والدین و مربیانی که میخواهند دربارهی محبت، مراقبت و قدردانی گفتوگو کنند.
- خانوادههایی که بهدنبال کتابی کوتاه برای بلندخوانی در جمع هستند.
- مخاطبانی که به کتابهای تصویری با تمرکز بر احساس امنیت و همراهی علاقه دارند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب من مادربزرگم را دوست دارم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | من مادربزرگم را دوست دارم |
| عنوان دیگر | بهترین ها از زبان بچهها؛ جلد دوم |