معرفی و دانلود کتاب ویتامین ها + خلاصه رایگان

نوع کتاببدون نظر
انتشارات:
سبزان

معرفی کتاب ویتامین ها

کتاب ویتامین ها (شناخت علائم و درمان‌ها؛ کمبودهای پنهان، بیماری‌های آشکار؛ راهنمایی برای فهم پیام‌های بدن) نوشته دن پرسر و جرد لارکین و ترجمه مریم فروغی اصل است که نشر سبزان آن را منتشر کرده است. این کتاب به رابطه‌ی میان کمبود ریزمغذی‌ها و نشانه‌هایی می‌پردازد که گاهی در نگاه اول به مسائل دیگری نسبت داده می‌شوند؛ از خستگی و ریزش مو تا اختلالات عصبی، خلقی و متابولیک. نویسندگان با تکیه‌بر توضیح منابع غذایی، نمونه‌های بالینی و بحث درباره‌ی ویتامین‌ها و مواد معدنی، تصویری کلی از پیام‌های بدن ارائه می‌کنند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ویتامین ها

کتاب ویتامین ها نوشته دن پرسر و جرد لارکین به موضوع کمبود ویتامین‌ها و مواد مغذی از زاویه‌ی نشانه‌های جسمی و گاهی روانی نگاه می‌کند. محور اصلی اثر این است که بعضی مشکلاتی که به‌صورت خستگی، ضعف، اختلال تمرکز، ریزش مو، دردهای عصبی، مشکلات پوستی یا نوسان‌های خلقی دیده می‌شوند، ممکن است با کمبودهای تغذیه‌ای در ارتباط باشند. نویسندگان از همان آغاز، بحث را فقط به فهرست‌کردن ویتامین‌ها محدود نمی‌کنند و سراغ این پرسش می‌روند که بدن چگونه کمبودها را نشان می‌دهد و چرا بعضی نشانه‌ها دیر تشخیص داده می‌شوند.
کتاب ویتامین ها در فصل‌های متعدد تنظیم شده و از معرفی منابع طبیعی دریافت ریزمغذی‌ها شروع می‌شود. سپس فصل‌هایی جداگانه به ویتامین‌های گروه B، ویتامین‌های A، D۳، K۲، C و E، مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم، روی، مس، منگنز و سلنیوم و نیز ترکیباتی مانند گلوتامین، کارنیتین، گلوتاتیون، سیستئین، کروم و CoQ۱۰ اختصاص یافته است. در هر بخش، ابتدا نقش آن ماده در بدن توضیح داده می‌شود، بعد فهرستی از فایده‌ها و در ادامه تجربه‌های پزشکی نویسنده آورده می‌شود. همین ترکیب باعث شده متن فقط حالت دانشنامه‌ای نداشته باشد و در کنار اطلاعات تغذیه‌ای، با نمونه‌هایی از موقعیت‌های درمانی هم پیش برود.
کتاب ویتامین ها علاوه‌بر معرفی مواد مغذی، بر چند موضوع تکرارشونده هم تمرکز دارد: تفاوت میان دریافت غذایی و مصرف مکمل، اهمیت بررسی کمبودهای پنهان، نقش بعضی زمینه‌های ژنتیکی در جذب یا استفاده از ویتامین‌ها و توجه به آزمایش‌های تخصصی برای ارزیابی وضعیت درون‌سلولی. فصل‌های پایانی نیز به پیامدهای کمبودها در موضوعاتی مانند دیابت، ناباروری، اضطراب، افسردگی، نوروپاتی، پوکی استخوان و ریزش مو می‌پردازند و بعد با روایت چند پرونده‌ی بالینی ادامه پیدا می‌کنند. فضای کلی اثر میان توضیح علمی، تجربه‌ی درمانی و هشدار درباره‌ی ساده‌انگاری علائم بدن حرکت می‌کند.

خلاصه کتاب ویتامین ها

کتاب ویتامین ها کمبود ریزمغذی‌ها را به‌عنوان یکی از علت‌های احتمالی بسیاری از نشانه‌های آشنا بررسی می‌کند؛ نشانه‌هایی مثل خستگی، ضعف، اختلال حافظه، مشکلات پوستی، دردهای عصبی، نوسان خلق، ریزش مو و اختلالات متابولیک. نویسندگان ابتدا منابع طبیعی ویتامین‌ها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه و آنتی‌اکسیدان‌ها را معرفی می‌کنند و سپس در فصل‌های جداگانه سراغ نقش هر ماده، موارد کمبود و اثر آن بر عملکرد بدن می‌روند. بخش مهمی از کتاب به تجربه‌های پزشکی، نمونه‌های بالینی و توضیح این نکته اختصاص دارد که بعضی بیماری‌ها یا علائم، گاهی ریشه در کمبودهای تغذیه‌ای دارند و بدون توجه به آن‌ها، درمان کامل نمی‌شوند.

چرا باید کتاب ویتامین ها را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب ویتامین ها را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب ارتباط میان نشانه‌های روزمره‌ی بدن و احتمال کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی را روشن‌تر می‌کند.
  • خواننده با منابع غذایی بسیاری از ریزمغذی‌ها آشنا می‌شود و تصویر دقیق‌تری از نقش هریک در بدن به دست می‌آورد.
  • فصل‌های جداگانه‌ی کتاب امکان می‌دهند هر ویتامین یا ماده‌ی مغذی به‌صورت مستقل و هدفمند بررسی شود.
  • نمونه‌های بالینی و تجربه‌های پزشکی نشان می‌دهند بعضی علائم چگونه ممکن است به کمبودهای پنهان مربوط باشند.
  • کتاب فقط به ویتامین‌ها محدود نمی‌ماند و مواد معدنی، آنتی‌اکسیدان‌ها و اسیدهای آمینه را هم وارد بحث می‌کند.
  • بخش‌های پایانی اثر، پیوند کمبودهای تغذیه‌ای با مسائلی مانند خستگی، دیابت، اضطراب، ناباروری و پوکی استخوان را جمع‌بندی می‌کنند.

خواندن کتاب ویتامین ها به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کسانی که می‌خواهند درباره‌ی نشانه‌های کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی شناخت دقیق‌تری پیدا کنند.
  • مخاطبانی که با خستگی، ریزش مو، ضعف، گرفتگی عضلات یا مشکلات مشابه روبه‌رو هستند و به دنبال درک بهتر علت‌های احتمالی آن‌ها می‌گردند.
  • علاقه‌مندان به تغذیه و سلامت که می‌خواهند نقش ریزمغذی‌ها را در عملکرد بدن بهتر بشناسند.
  • خوانندگانی که می‌خواهند منابع غذایی و کاربرد هرکدام از ویتامین‌ها و مواد معدنی را یک‌جا مرور کنند.
  • کسانی که به مباحث مرتبط با کمبودهای پنهان، آزمایش‌های تغذیه‌ای و تجربه‌های بالینی در این زمینه علاقه دارند.

بخشی از کتاب ویتامین ها

«امروزه، کمبود ویتامین‌ها معمولاً نخستین مشکلی نیست که وقتی به سلامت خود فکر می‌کنیم، به ذهنمان می‌رسد. با این حال، بررسی‌های اخیر نشان می‌دهند این کمبودها در حال تبدیل شدن به مسئله‌ای بزرگ‌تر هستند؛ به‌ویژه در افرادی که مدت طولانی رژیم‌های غذایی بسیار سخت و محدودکننده داشته‌اند.
به‌طور شگفت‌آوری، من بیمارانی را می‌بینم که مشکلاتشان از کمبود ویتامین‌ها سرچشمه می‌گیرد؛ مانند اسکوروی، کم‌خونی پرنیشیوز، کم‌کاری تیروئید کاذب، دیابت کاذب، کوررنگی، شب‌کوری، افسردگی و خستگی.
وقتی سی سال پیش تازه از دانشکدهٔ پزشکی و دورهٔ دستیاری فارغ‌التحصیل شده بودم، باور نمی‌کردم درمان این کمبودها بتواند چنین بیماری‌ها و مشکلاتی را برطرف کند. من همچنان پزشک دارای مجوز و فعال هستم و در کنار کار پزشکی، راه‌حل‌های طبیعی را نیز بررسی می‌کنم تا بهترین درمان‌ها را برای مشکلات بیمارانم پیدا کنم. خوشبختانه، همچنان در بیمارانی که سال‌ها رنج کشیده‌اند، نتایج مثبتی می‌بینم؛ آن‌هم با درمان علت‌های ریشه‌ای‌ای که بسیاری از پزشکانِ دیگر ممکن است به‌سادگی از کنار آن‌ها بگذرند.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ویتامین ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابویتامین ها
عنوان دیگرشناخت علائم و درمان‌ها (کمبودهای پنهان، بیماری‌های آشکار؛ راهنمایی برای فهم پیام‌های بدن)
موضوعسلامت، پزشکی عمومی
نویسندهدن پرسر، جرد لارکین
مترجممریم فروغی اصل
انتشاراتسبزان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۴/۰۹
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.