معرفی و دانلود کتاب گیاهان جادویی pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر کتابدار

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب گیاهان جادویی

گیاهان جادویی، همانگونه که از عنوان آن مشخص است راهنمای آشپزی با گیاهان دارویی و معطر است. تصور مردم بر آن است که بحث درباره‌ی کاربرد گیاهان دارویی تنها در زمان بیماری و به منظور چاره‌‌جویی در درمان آن دارای اعتبار است و به وقت سلامتی و در زندگی روزانه جایگاهی برای آن نیست. در این کتاب، خانم جولی کول، آشپز با تجربه و نوآفرین، به ما می‌آموزد که گستره‌ی کاربرد این هدیه‌های گرانبار طبیعت بسی بیشتر از آن چیزی است که ما تا امروز گمان می‌‌کردیم. او به ما یاد می‌‌دهد که این سبزپوشان معطر چگونه می‌‌توانند به‌آسانی در خوراک‌ها و نوشیدنی‌های روزانه‌ی ما وارد شوند و جایگاه ویژه‌‌ای بیابند. جولی کول گنجینه دستورهای غذایی را که محصول نه سال فعالیت او به عنوان مالک «اقامتگاه خانگی پارسون» در گلن هاون واقع در ویسکانسین است، در اختیار خوانندگان خود قرار می‌‌دهد. در جایگاه متخصص تغذیه، او نظرهای کارشناسانه موثقی در این زمینه ارائه می‌دهد. کتاب «گیاهان جادویی» (راهنمای آشپزی با گیاهان دارویی و معطر) دربرگیرنده دستورهای مغذی، کاربردی و قابل طبخ در منزل است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب گیاهان جادویی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:گیاهان جادویی
حجم فایل کتاب:۲.۳۲ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۲۴۱۱۶۲۴
تعداد صفحه‌ها:۲۴۴ صفحه
قیمت کتاب:۲۵۰۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.