دانلود و خرید کتاب علم سنجی؛ مفاهیم نظری و عملی

معرفی کتاب علم سنجی؛ مفاهیم نظری و عملی

«علم سنجی: مفاهیم نظری و عملی» به کوشش عبدالرضا نوروزی چاکلی، ملیحه طاهری، زهرا ساروخانی است. مجموعه مقاله های ششمین همایش سراسری اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی کتابداری و اطلاع رسانی ایران.(ادکا) که در سال 1392 با ارائه این مقاله ها برگزار شد: اچ چندگانه: شاخصی جدید در حوزه علم‌سنجی، بررسی رابطه تعداد صفحات مقالات و تعداد کلیدواژه‌های نویسندگان در مجله‌های ..، بررسی رابطه علم‌سنجی و جغرافیای سیاسی اطلاعات، بررسی نقش مطالعات و کارکردهای علم‌سنجی در نقشه جامع علمی کشور، بررسی و دسته‌بندی تولیدات علمی ایران در زمینه علم‌سنجی از سال 1391-1381، نمایه‌های استنادی و جایگاه آن در پیشرفت علم، تحلیل استنادی مجموعه مقالات همایش‌های ادکا طی سال‌های 1386 تا 1390، رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات ایرانی فعال در زمینه فناوری نانو، ضرورت رعایت اخلاق پژوهش در تولیدات علمی، دیداری‌سازی روابط علمی به کمک نقشه‌های علم‌سنجی، همکاری علمی و تولید محتوا در فضای مجازی، مقایسه اثر متیو با اصل مزیت تجمعی (سودمندی تجمعی)، جایگاه علم‌سنجی در مدل‌های تحلیل ارتباط صنعت و دانشگاه، مصورسازی تولیدات علمی کشور ایران در حوزه‌ موضوعی هوافضا، مقایسه ضریب تأثیر و نفوذ مجلات حوزه فناوری نانو، نگاهی اجمالی بر مفاهیم علم‌سنجی، مطالعه مفاهیم، دامنه و انواع خوداستنادی وکیفیت و نقش و جایگاه آن در ارزیابی علم، تأثیر کیفیت زندگی کاری بر تولیدات علمی پژوهشگران، مروری بر علم‌سنجی و ارتباط آن با علم اطلاعات و دانش‌شناسی، مصورسازی و تحلیل شبکه‌های اجتماعی در حوزه اطلاع‌سنجی، مطالعه شبکه هم‌تألیفی مقالات علوم اجتماعی ایران با استفاده از ...، استناددهی در اخلاق پژوهش و بررسی آسیب‌ها و چالش های آن و ارائه راهکارهای کاربردی، مروری بر پدیده خوداستنادی: آسیب‌ها و رویکردها.
رضا منتظری مقدم
۱۴۰۲/۰۱/۰۹

با سلام من مجری پروژه علم‌سنجی در دانشگاه خودمان هستم. کامل خواندم و نسبت به حجم کتاب، آورده‌ای نداشت؛ آخر مجموعه مقالات همایش است دیگر.