معرفی و دانلود کتاب دیدن چیزهای نادیدنی + خلاصه رایگان

آرزو ارجمند
انتشارات:
سنجاق

معرفی کتاب دیدن چیزهای نادیدنی

کتاب دیدن چیزهای نادیدنی نوشته آرزو ارجمند است و نشر سنجاق در سال ۱۴۰۴ آن را منتشر کرده است. این کتاب از روزمرگی‌ها شروع می‌کند و به‌سراغ لحظه‌هایی می‌رود که معمولاً دیده، شنیده یا حس نمی‌شوند؛ از بخار چای و نور روی میز تا سکوت، صداهای طبیعت و ریتم آهسته‌ی قدم‌زدن. نویسنده به‌جای حرف‌زدن از تغییرهای بزرگ، روی بازبینی نگاه تمرکز کرده است و نشان داده که زیستن آگاهانه می‌تواند از جزئی‌ترین تجربه‌های روز آغاز شود. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دیدن چیزهای نادیدنی اثر آرزو ارجمند

کتاب دیدن چیزهای نادیدنی، نوشته آرزو ارجمند، متنی کوتاه و تأمل‌برانگیز درباره‌ی توجه، مکث و حضور در لحظه است. موضوع کتاب این است که بسیاری از آدم‌ها زندگی را به انجام‌دادن کارهای روزانه تقلیل می‌دهند و در این میان، بخش بزرگی از تجربه‌ی زیستن از دست می‌رود. نویسنده از همان ابتدا میان نفس‌کشیدن و زندگی‌کردن فاصله می‌گذارد و سعی می‌کند تا نشان دهد زیبایی لزوماً در موقعیت‌های خاص و استثنایی پنهان نشده است. نور روی اشیا، لبخند یک غریبه، بوی نان تازه یا حتی تکرار یک عادت روزانه می‌تواند به نقطه‌ای برای بازگشت به اکنون تبدیل شود.

کتاب دیدن چیزهای نادیدنی در سه بخش اصلی با عناوینِ ببین، بشنو و حس کن پیش می‌رود و هر بخش روی یکی از مسیرهای توجه آگاهانه دست می‌گذارد. در بخش نخست، آرزو ارجمند از تغییر زاویه‌ی نگاه حرف می‌زند و توضیح می‌دهد که چرا ذهن زیر فشار تصویرهای بی‌نقص، چیزهای معمولی را کم‌ارزش می‌بیند. در بخش دوم، شنیدن سکوت و صداهایی مطرح می‌شود که در شلوغی روز گم می‌شوند؛ از صدای پرندگان تا آواهای پراکنده‌ی محیط. در بخش سوم، تمرکز روی بدن، حواس پنجگانه و کندکردن ریتم زندگی قرار می‌گیرد. این کتاب در کنار این سه محور، به موضوع ثبت‌کردن لحظه‌ها و عکاسی‌کردن هم می‌پردازد.

کتاب دیدن چیزهای نادیدنی حال‌وهوایی شخصی دارد و از مثال‌های ملموس برای پیش‌بردن ایده‌هایش استفاده می‌کند. آرزو ارجمند به‌جای بحث‌های پیچیده، از تجربه‌های کوچک روزانه کمک می‌گیرد تا نشان دهد توجه‌کردن یک مهارت قابل‌پرورش است. نتیجه‌ی این مسیر دعوت به دیدن دوباره‌ی جهان نیست، بلکه دعوت به دیدن همان جهان همیشگی از فاصله‌ای تازه است؛ جایی که تکرار، سکوت، نور، بو، مزه و مکث هرکدام می‌توانند معنای دیگری پیدا کنند.

خلاصه کتاب دیدن چیزهای نادیدنی

کتاب دیدن چیزهای نادیدنی با یک دغدغه‌ی ساده اما مهم شروع می‌شود: چرا بسیاری از روزها می‌گذرند بی‌آنکه واقعاً آن‌ها را زندگی کنیم؟ آرزو ارجمند در این اثر نشان می‌دهد که مسئله کمبود اتفاق‌های بزرگ نیست، بلکه کم‌رنگ‌شدن توجه به جزئیات است. کتاب در سه مسیر دیدن، شنیدن و حس‌کردن پیش می‌رود و از مخاطب می‌خواهد به نور، صدا، سکوت، بو، مزه، لمس و حتی کارهای تکراری روزانه با دقت بیشتری نگاه کند. پیام اصلی این کتاب این است که زیستن آگاهانه از تغییر جهان آغاز نمی‌شود؛ از مکثی کوتاه، کندکردن شتاب و دوباره‌دیدن همان لحظه‌های معمولی آغاز می‌شود.

چرا باید کتاب دیدن چیزهای نادیدنی را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب دیدن چیزهای نادیدنی را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب توجه را از اتفاق‌های بزرگ به جزئیات روزمره برمی‌گرداند و نشان می‌دهد معنا گاه در ساده‌ترین لحظه‌ها پنهان است.
  • متن به درک بهتر حضور در لحظه کمک می‌کند و رابطه‌ی میان دیدن، شنیدن و حس‌کردن را پررنگ‌تر می‌سازد.
  • نمونه‌های مطرح‌شده از زندگی روزانه انتخاب شده‌اند و به همین دلیل پیوندزدن ایده‌های کتاب با تجربه‌های واقعی آسان‌تر است.
  • این کتاب به مسئله‌ی شتاب، حواس‌پرتی و عادت‌زدگی در زندگی امروز می‌پردازد و راهی برای بازبینی این وضعیت پیش رو می‌گذارد.
  • خواندن این کتاب می‌تواند نگاه دقیق‌تری به سکوت، طبیعت، تکرار و ثبت‌کردن لحظه‌ها ایجاد کند.

خواندن کتاب دیدن چیزهای نادیدنی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب دیدن چیزهای نادیدنی به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کسانی که احساس می‌کنند روزهایشان تند می‌گذرد.
  • خوانندگانی که به توجه، حضور در لحظه و زیستن آگاهانه علاقه دارند.
  • مخاطبانی که می‌خواهند نسبت خود را با جزئیات ساده‌ی زندگی روزمره بررسی کنند.
  • کسانی که از متن‌های کوتاه تأملی استقبال می‌کنند.
  • علاقه‌مندان به یادداشت‌هایی که از خلال تجربه‌های معمولی، پرسش‌های جدی‌تری را درباره‌ی زندگی بیرون می‌کشند.

بخشی از کتاب دیدن چیزهای نادیدنی

«زیستن به تمام معنا دغدغه من است. دغدغه‌ای که بر آنم تا آن را در سر تو هم بیندازم. تا به امروز چند روز را پشت سر گذاشتی بدون آن که زندگی کرده باشی؟

همه ما به نفس کشیدن قانع شده‌ایم. بیدار می‌شویم، سرکار می‌رویم، برمی‌گردیم، می‌خوابیم و این چرخه را هر روز تکرار می‌کنیم بدون آن که از آن لذتی ببریم. می‌خواهم به تو یاد دهم در تمام این روزمرگی‌ها، زیبایی‌هایی نهفته است که چشم به روی آن بستی. زندگی کردن نیاز به دلخوشی‌های کوچکی دارد که جایش در گالری گوشی‌ات خالی‌ست.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دیدن چیزهای نادیدنی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدیدن چیزهای نادیدنی
عنوان دیگرراهنمایی برای زیستن با چشم‌های باز
موضوعموفقیت و خودیاری
نویسندهآرزو ارجمند
انتشاراتسنجاق
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۳/۲۵
فرمت کتابEPUB

۱۴۰۵/۰۴/۰۲

کتابی برای فرار از تجمل و سرعت بی نهایت زندگی در عصر جدید فرصتی برای لمس زندگی به معنای واقعی ان

shila
۱۴۰۵/۰۴/۱۳

آرزو ارجمند.نویسنده‌ی پر انرژی و پر از حس خوب هستند. کانال ایشان،پر از دیدنی‌ها و لذت هایی‌است. که ما کمتر متوجه ان هستیم‌.حالیا هر روز هم آن را می‌بینم. سعادت آدم عصر امروز در درست دیدن است.که خانم ارجمند به خوبی از...بیشتر

بریده‌هایی از کتاب

shila
اگر فکر می‌کنی دیر خواهی رسید، کمی زودتر از خانه بیرون بیا. حالا قدم‌هایت را آهسته بردار، به آسمان دقت کن، به گیاهان و درخت‌ها حتی به چهره آدم‌ها. تو داری هر روز تصویر روزت را می‌سازی بدون اینکه آن را صحنه‌آرایی کنی. شتاب را از کارهایت حذف کن. بگذار کاری کوتاه، زیاد زمان ببرد اما آن را زندگی کن.
samaneh rad
من اغلب اوقات از فنجان خالی قهوه عکس می‌گیرم، این عکس یادآور حسی است که آن را زیسته‌ام.
بدن تو از همین طبیعت جان می‌گیرد و خستگی‌اش را به خاک می‌سپارد