کتاب این کتاب نایاب است!
خواندن نظراتمعرفی کتاب این کتاب نایاب است!
«این کتاب نایاب است!» به قلم سمیه عالمی مجموعه داستان کوتاه نوجوان با موضوع وقف است. در بخشی از این کتاب میخوانیم:
محسن بالش را جلوی تلویزیون انداخت و خودش را همانجا روی زمین پهن کرد: «حالا اگر یک شب خوشی را به ما دیدید! همیشه شعبان یکدفعه هم رمضان». فایده نداشت، صدای گزارشگر فوتبال خانه را برداشته بود: «غلط نکنم بساط تقلب جور کردی که چسبیدی به تلویزیون، و گرنه شب امتحان چه وقت فوتبال دیدن است؟!»
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
رایگان
واقعن افففففتضاااااح😣😣 اگه مجموعه داستان دوست دارین کتابای*فرشته ها گریه نمیکنند*و *فرزندان ایرانیم*رو بگیرین ولی اونی ک مال داوود امیریانه💖
خوب بود ولی میتونست بهتر هم بشه😞🙁
خوب بود
خیلی خوب و زیبا بود💕 وقف کردن را خیلی عالی آموزش داد 💗 💛 امیدوارم از خوندن این کتاب لذت ببرید 💛
راستش این داستان درباره یک خانواده است. که اتفاق های مختلفی برایشان می افتد من که خیلی خوشم اومد
یادش بخیر این کتاب رو قرآن خونده بودم جایزه گرفته بودم
میتونست اینقدر افتضاح نباشه 😕😑 این چی بود اخه😐 انشاهای ما از این بهتره😂😐
بسیار عالی بود پیشنهاد میکنم این کتاب را بخونید❤️😊👍☺️
این کتاب خیلی خوبه اما شبیه یک کتاب دیگه هستش اما اگر دوست دارید میتوانید این کتاب رو بخوانید من این کتاب رو به شما توصیه میکنم بخوانید
کتابش بد نبود. خیلی کسل کننده بود انگار داری الکی وقتت رو تلف میکنی برای یه چیز بی سر و ته. من برام خیلی جالب نبود. حالا نمیدونم دیگه نظرهای بقیه رو😕🙁