کتاب تمرکز متفاوت ثروتمندان
تفاوت تمرکز ثروتمندان و فقرا در زمینه سرمایهگذاری
معرفی کتاب تمرکز متفاوت ثروتمندان
کتاب تمرکز متفاوت ثروتمندان نوشته رابرت کیوساکی و ترجمه سمانه فلاح است که انتشارات طاهریان آن را منتشر کرده است. این اثر بر یک ایدهی محوری بنا شده: تفاوت اصلی میان افراد در میزان درآمد نیست، در نوع نگاه آنها به پول، گردش مالی و فرصتهای سرمایهگذاری است. متن کتاب با روایت تجربههای چند نفر پیش میرود که از شغلهای معمولی و منابع محدود شروع کردهاند و با تغییر نگرش مالی، مسیر دیگری برای خود ساختهاند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب تمرکز متفاوت ثروتمندان
کتاب تمرکز متفاوت ثروتمندان نوشته رابرت کیوساکی بر این فرض استوار شده که تمرکز ذهنی، نوع تصمیمهای مالی را شکل میدهد و همین تصمیمها درنهایت فاصلهی میان وابستگی مالی و استقلال مالی را میسازند. متن از همان ابتدا بهجای بحث انتزاعی، سراغ نمونههای عینی میرود؛ افرادی که کارمند بودهاند، پسانداز اندکی داشتهاند یا در آغاز راه حتی گردش مالیشان صفر بوده است. نویسنده از خلال این تجربهها نشان میدهد که مسئله فقط پول اولیه نیست، بلکه شیوهی دیدن فرصت، سنجیدن ریسک، برنامهریزی و یادگیری مداوم اهمیت بیشتری دارد.
کتاب تمرکز متفاوت ثروتمندان بیش از هر چیز بر تغییر زاویهی نگاه تأکید کرده است. در بخشهای مختلف، شخصیتهایی مانند تام کوتالا، وید و کارول یاماموتو، مرسد هال، جف، جان و کن هانسون معرفی میشوند؛ افرادی که هرکدام از نقطهای متفاوت وارد مسیر سرمایهگذاری شدهاند. بعضی از آنها از شغل ثابت و فشار هزینههای روزمره خسته شدهاند، بعضی با ناامیدی پس از دانشگاه روبهرو بودهاند و بعضی دیگر با وجود درآمد مناسب، احساس میکردهاند چیزی در زندگی مالیشان کم است. آنچه این روایتها را به هم وصل میکند، تأکید بر آموزش مالی، شناخت گردش مالی، پرسیدن سؤالات درست و کنارگذاشتن انتظار برای نجات بیرونی است.
کتاب تمرکز متفاوت ثروتمندان فضای خود را بر محور خریدوفروش املاک، ساختوساز، اجاره، وام، محاسبهی هزینهها و تصمیمگیری در شرایط نامطمئن بنا کرده است. بااینحال موضوع آن فقط ملک نیست. متن بارها یادآوری میکند که ترس، تنبلی، تعلل، دلبستگی به امنیت ظاهری و ناآشنایی با مفاهیم مالی میتوانند مانع حرکت شوند. در کنار اینها، کتاب به نقش گفتوگو در خانواده، همفکری میان شریکها، یادداشتکردن هدفها و تبدیل تجربههای شکست به مادهی یادگیری هم پرداخته است. حاصل کار، مجموعهای از روایتهاست که میکوشند نشان دهند ثروت پیش از آنکه یک عدد باشد، نوعی نظم ذهنی و شیوهی انتخاب است.
خلاصه کتاب تمرکز متفاوت ثروتمندان
کتاب تمرکز متفاوت ثروتمندان مجموعهای از تجربهها و دیدگاهها دربارهی تفاوت نگرش مالی میان افراد است. محور اصلی آن بر این ایده قرار دارد که ثروتمندشدن فقط به درآمد بیشتر وابسته نیست، بلکه به شناخت گردش مالی، دیدن فرصتها، برنامهریزی و آمادگی ذهنی مربوط میشود. متن با روایت زندگی چند نفر پیش میرود که از کارمندی، بدهی، نداشتن پسانداز کافی یا سردرگمی شغلی شروع کردهاند و بهتدریج با یادگیری مفاهیم مالی، ورود به سرمایهگذاری و سنجیدن ریسک، مسیر خود را تغییر دادهاند. کتاب در خلال این روایتها از ترس، شکست، پرسوجو، محاسبه، هدفگذاری و نقش تصمیمهای کوچک در ساختن استقلال مالی حرف میزند.
چرا باید کتاب تمرکز متفاوت ثروتمندان را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب تمرکز متفاوت ثروتمندان را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب تفاوت میان درآمد داشتن و ساختن گردش مالی را با مثالهای متعدد روشن میکند.
- خواننده با مطالعهی این کتاب میتواند ببیند تغییر نگرش مالی چگونه بر تصمیمهای روزمره اثر میگذارد.
- این اثر تجربهی چند نفر با موقعیتهای شغلی و خانوادگی متفاوت را کنار هم میگذارد و مسیرهای متنوعی را نشان میدهد.
- کتاب بر نقش آموزش مالی، پرسیدن سؤالات دقیق و برنامهریزی پیش از سرمایهگذاری تأکید کرده است.
- بخشهای مربوط به ترس، تعلل و تردید نشان میدهد موانع مالی فقط بیرونی نیستند و ریشهی ذهنی هم دارند.
- مطالعهی این کتاب برای کسانی مفید است که میخواهند درمورد سرمایهگذاری در املاک، وام و محاسبهی هزینهها تصویر ملموستری داشته باشند.
خواندن کتاب تمرکز متفاوت ثروتمندان به این گروهها پیشنهاد میشود:
- خوانندگانی که میخواهند دربارهی رابطهی میان نگرش ذهنی و تصمیمهای مالی بیشتر بدانند.
- کسانی که از شغل ثابت خود احساس امنیت کامل ندارند و بهدنبال درک بهتری از گردش مالی هستند.
- علاقهمندان به موضوع سرمایهگذاری در املاک که میخواهند با تجربههای واقعیتری روبهرو شوند.
- مخاطبانی که به کتابهای مرتبط با استقلال مالی، هدفگذاری و تغییر عادتهای اقتصادی علاقه دارند.
- زوجها یا شریکهایی که میخواهند دربارهی تصمیمگیری مالی مشترک و نقش گفتوگو در این فرایند فکر کنند.
بخشی از کتاب تمرکز متفاوت ثروتمندان
«فکر کردن درباره روشهای مختلف پول درآوردن تنها چیزی بود که تمام ساعات شبانه روز ذهن مرا به خود مشغول کرده بود. در سالهای گذشته چندین بار راه اندازی کسب و کار کوچک را تجربه کردم. در اولین کسب و کارم با یکی از دوستانم شریک شدم. اما او ظرف مدت زمان کوتاهی ۲ هزار دلار از سرمایهمان را از چرخه کارمان خارج کرد و همین مسئله باعث شد من هم به فعالیتمان خاتمه بدهم.
برای قطع همکاری و فعالیت در تجارت کوچکمان مجبور شدم که با افراد بسیاری صحبت کنم و یک سری از مسائل را به طور غیر مستقیم برایشان توضیح بدهم. همین کار باعث شد که من چیزهای فراوانی از برقراری ارتباط با مردم یاد بگیرم و در کسب و کارهای آتی خود استفاده کنم.
خواندن کتابهای مربوط به خرید و فروش املاک و مستغلات همیشه برایم جالب بودند. من از سال ۱۹۸۸ درست زمانی که به نیروی ارتش ملحق شدم آن نوع کتابها را میخواندم. با خود میگفتم که فعالیت در زمینۀ خرید و فروش املاک و مستغلات بسیار پرسود است. قصد نداشتم که برای خود املاک و مستغلات بخرم بلکه فقط به دنبال این بودم که به عنوان واسطه املاک مختلف را به فروش برسانم. وقتی نام کتاب پدر پولدار پدر بی پول را شنیدم یک نسخه از آن خریداری کردم.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب تمرکز متفاوت ثروتمندان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | تمرکز متفاوت ثروتمندان |
| عنوان دیگر | تفاوت تمرکز ثروتمندان و فقرا در زمینه سرمایهگذاری |