کتاب نقشه فرار از بی پولی!
چگونه یک شکست خورده پیروز باشیم؟
معرفی کتاب نقشه فرار از بی پولی!
کتاب نقشه فرار از بی پولی! نوشته رابرت کیوساکی و ترجمه سمانه فلاح است؛ اثری از مجموعه بهسوی موفقیت که انتشارات طاهریان آن را منتشر کرده است. این کتاب از آزادی مالی، آموزش پول، تفاوت واقعیت و بهانهگیری، و نقش تجربه در ساختن توانایی اقتصادی حرف میزند. بخش مهمی از متن بر این ایده میایستد که شکست اگر درست فهمیده شود، میتواند به مهارت، تصمیمگیری بهتر و استقلال مالی برسد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب نقشه فرار از بی پولی!
کتاب نقشه فرار از بی پولی! نوشته رابرت کیوساکی بر چند محور اصلی بنا شده است: آزادی مالی، سواد مالی، نسبت آموزش رسمی با تجربه، و این پرسش که چرا بسیاری از آدمها با وجود کار و درآمد، همچنان در تنگنای مالی میمانند. نویسنده از همان ابتدا بحث را فقط به پسانداز یا درآمد محدود نمیکند و آن را به نوع نگاه به پول، شیوهی تصمیمگیری، و توانایی روبهروشدن با واقعیتهای مالی گره میزند. متن بارها میان «نظر» و «واقعیت» فرق میگذارد و صورتحساب مالی، بدهی، درآمد، هزینه و انتخابهای اقتصادی را معیار سنجش قرار میدهد.
کتاب نقشه فرار از بی پولی! فقط مجموعهای از توصیههای کلی نیست و بخش زیادی از آن با روایت تجربههای شخصی، گفتوگوهای پرسشوپاسخ، و مثالهایی از کار، فروش، سرمایهگذاری و آموزش پیش میرود. نویسنده از شکست در فروش، ترس از ردشدن، یادگیری از اشتباه، و تفاوت میان مهارتهای آموزشی و مهارتهای تجربی حرف زده است. در بخشهایی از متن، مدرسه، دانشگاه، شرکت، و بازار واقعی در کنار هم قرار میگیرند تا نشان داده شود یادگیری اقتصادی فقط از مسیر مدرک بهدست نمیآید. در ادامه، بحث به کارآفرینی، ساختن تیم، نقش حسابداری و امور حقوقی، و اهمیت شناخت سیستمهای یک کسبوکار میرسد.
کتاب نقشه فرار از بی پولی! در لایهی دیگر خود به این موضوع پرداخته است که آزادی مالی بدون مسئولیتپذیری، بدون فهم اعداد، و بدون آمادگی برای اشتباهکردن بهدست نمیآید. متن در جاهایی تند و جدلی میشود و از سیاست، نظام آموزشی، بانکداری و مالیات هم حرف میزند، اما هستهی اصلی آن همچنان بر آموزش پول و تغییر ذهنیت اقتصادی میماند. این کتاب بیش از هر چیز میخواهد نشان دهد که عبور از بیپولی فقط با آرزو یا شکایت ممکن نیست؛ باید زبان پول، منطق بدهی و دارایی، و فرایند ساختن مهارت را جدی گرفت.
خلاصه کتاب نقشه فرار از بی پولی!
کتاب نقشه فرار از بی پولی! مسیر فکری رابرت کیوساکی را از دل تجربههای شخصی، شکستهای کاری و تأمل دربارهی آموزش مالی دنبال میکند. او توضیح میدهد که چرا بسیاری از افراد با وجود تحصیل و کار، در مدیریت پول ناتوان میمانند و چگونه ترس از اشتباه، بهانهگیری و ناآشنایی با واقعیتهای مالی، راه رشد را میبندد. متن از فروشندگی، کارآفرینی، ساختن کسبوکار، شناخت صورتحساب مالی و تفاوت دارایی و بدهی مثال میآورد تا نشان دهد استقلال مالی بیشتر از آنکه به مدرک وابسته باشد، به یادگیری مداوم و تصمیمهای دقیق وابسته است. یکی از ایدههای محوری این کتاب این است که شکست اگر فهمیده شود، میتواند مقدمهی پیشروی باشد.
چرا باید کتاب نقشه فرار از بی پولی! را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب نقشه فرار از بی پولی! را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب رابطهی میان طرز فکر مالی، عادتهای اقتصادی و نتیجههای واقعی زندگی را روشنتر میکند.
- متن نشان میدهد چرا فهم صورتحساب مالی و اعداد، از حفظکردن توصیههای کلی مهمتر است.
- کتاب به موضوع شکست از زاویهی یادگیری نگاه میکند و آن را به فروش، کارآفرینی و رشد فردی وصل میکند.
- بخشهای مربوط به تفاوت مهارتهای آموزشی و مهارتهای تجربی، برای فهم دنیای کسبوکار مفید است.
- این کتاب بر نقش تیم، سیستم، حسابداری و ارتباطات در موفقیت اقتصادی تأکید میکند.
- خواندن این اثر برای کسانی مناسب است که میخواهند از نگاه صرفاً درآمدمحور فاصله بگیرند و پول را دقیقتر بفهمند.
خواندن کتاب نقشه فرار از بی پولی! به این گروهها پیشنهاد میشود:
- کسانی که میخواهند دربارهی آزادی مالی و موانع ذهنی و عملی آن بیشتر بدانند.
- خوانندگانی که به موضوع سواد مالی، بدهی، دارایی و تصمیمگیری اقتصادی علاقه دارند.
- افرادی که در شروع مسیر فروش، کارآفرینی یا ساختن کسبوکار هستند و با ترس از شکست دستوپنجه نرم میکنند.
- مخاطبانی که میخواهند تفاوت آموزش رسمی و تجربهی واقعی در دنیای پول را بهتر درک کنند.
- کسانی که از کتابهای رابرت کیوساکی انتظار بحث دربارهی پول، مسئولیتپذیری و استقلال اقتصادی دارند.
بخشی از کتاب نقشه فرار از بی پولی!
«وقتی در آستانهٔ اخراج شدن قرار گرفته بودم با پدر پولدار تماس گرفتم و از وی تقاضای ملاقاتی را کردم. طی صرف ناهار برایش توضیح دادم که دارم شکست میخورم. تعداد فروشهایی که داشتم و همین طور درآمدم پایین بود و بعلاوه من همیشه در انتهای فهرست فروشندههای تیم قرار داشتم. به نظر شما مشکل من در کجاست؟
پدر پولدار از همان خندههای معمولیاش کرد. نوع خندهٔ او به من نشان میداد که اشکال کار از خود من نیست بلکه یک جاهایی در یادگیری دارم اشتباه میکنم. وی پرسید روزانه چند تماس فروش میگیری؟ جواب دادم اگر روز خوبی داشته باشم ۳ یا ۴ تا. بیشتر اوقات وقتی در دفتر هستم یک جورهایی سرم را گرم میکنم یا در کافیشاپ شرکت قایم میشوم و سعی میکنم به خودم قوت قلب بدهم تا برگردم سر کار و بروم سراغ افراد. من از اینکه تماس فروش بگیرم متنفرم. از اینکه پاسخ منفی بشنوم بدم میآید.
پدر پولدار گفت من حتی یک نفر را هم نمیشناسم که از طرد شدن یا گرفتن تماس فروش خوشش بیاید. با این حال کسانی را میشناسم که توانستهاند بر ترس خودشان از این موارد غلبه کنند و علیرغم ترس اولیهای که داشتهاند بر فروش و گرفتن تماس با مشتریان بالقوه موفق شوند.
پرسیدم پس من چطور میتوانم در کارم موفق بشوم؟
پدر پولدار مجدداً خندید و گفت راه جلوی شکست خوردن را گرفتن این است که هر چه سریعتر شکست بخوری.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب نقشه فرار از بی پولی! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | نقشه فرار از بی پولی! |
| عنوان دیگر | چگونه یک شکست خورده پیروز باشیم؟ |