معرفی کتاب ابرهه ی فیل سوار و لشکر پرندگان
کتاب ابرهه ی فیل سوار و لشکر پرندگان نوشته فاطمه روستا و منتشرشده توسط انتشارات نعناع، یکی از عنوانهای مجموعهی قصههای پیامبران است. این کتاب ماجرای ابرهه و حرکت او بهسوی مکه را بازگو میکند؛ جایی که زور، غرور و لشکری بزرگ در برابر ارادهی الهی قرار میگیرند. داستان کتاب بر یکی از شناختهشدهترین قصههای قرآنی تکیه دارد و با تمرکز بر تصویر فیلها، ترس مردم و آمدن پرندگان ماجرا را بهشکل روشن و پیوسته پیش میبرد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ابرهه ی فیل سوار و لشکر پرندگان اثر فاطمه روستا
کتاب ابرهه ی فیل سوار و لشکر پرندگان نوشته فاطمه روستا، بازآفرینی کوتاه و تصویریِ ماجرایی است که در سورهی فیل به آن اشاره شده است. محور اصلی اثر رویارویی میان قدرت ظاهری یک فرمانروا و نیرویی است که بیرون از محاسبههای معمول انسانی عمل میکند. داستان از جایی آغاز میشود که ابرهه پس از رسیدن به قدرت، به آنچه دارد قانع نیست و چشم به جایگاه کعبه و رونق مکه میدوزد. همین میل به برتری و تصاحب، موتور حرکت روایت میشود و کتاب از دل آن، مفاهیمی مثل غرور، طمع، ناتوانی زور در برابر امر الهی و محدودبودن قدرت انسان را پیش میکشد.
کتاب ابرهه ی فیل سوار و لشکر پرندگان در عین کوتاهی، صحنههایی روشن و قابلتصور میسازد: لشکری که با فیلها پیش میآید، مردمی که از ترس پناه میگیرند، توقف ناگهانی فیلها در نزدیکی مکه و سپس پیداشدن پرندگانی که مسیر ماجرا را عوض میکنند. فاطمه روستا داستان را بهگونهای پیش برده است که حادثهی اصلی برای مخاطب کمسنوسال قابلدنبالکردن بماند و درعینحال، بار معنایی قصه از بین نرود. حضور آیههای پایانی سورهی فیل در انتهای کتاب، پیوند متن با منبع قرآنی را پررنگتر میکند و بخش بازی و تمرین نیز قصه را از سطح یک روایت صرف فراتر میبرد و آن را به زمینهای برای فکرکردن و گفتوگو تبدیل میکند. فضای اثر بیشتر بر شگفتی، هشدار اخلاقی و یادآوری قدرت خداوند استوار است و به همین دلیل، کتاب هم قصه میگوید و هم زمینهای برای تأمل فراهم میآورد.
خلاصه داستان ابرهه ی فیل سوار و لشکر پرندگان
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
ابرهه، فرمانروایی نیرومند، پس از تسلط بر یمن تصمیم میگیرد کعبه را نابود کند، تا توجه و رونق از مکه به شهر او منتقل شود. او لشکری بزرگ همراه با چند فیل آماده میکند و بهسوی مکه راه میافتد. مردم با شنیدن خبر نزدیکشدن سپاه وحشتزده میشوند و شهر را ترک میکنند. اما درست در لحظهای که همهچیز به سود ابرهه به نظر میرسد، فیلها از حرکت میایستند. کمی بعد، پرندگانی کوچک از آسمان میرسند و با سنگریزههایی که همراه دارند، سپاه را درهم میشکنند. کتاب از خلال این ماجرا، غرور و زورگویی ابرهه را در برابر قدرت خداوند قرار میدهد.
چرا باید کتاب ابرهه ی فیل سوار و لشکر پرندگان را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب ابرهه ی فیل سوار و لشکر پرندگان را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب یکی از قصههای شناختهشدهی قرآنی را در قالبی کوتاه و پیوسته بازگو میکند.
- خواننده با زمینهی ماجرای عامالفیل و رویارویی ابرهه با کعبه آشنا میشود.
- این اثر مفهومهایی مثل غرور، زیادهخواهی و محدودبودن قدرت ظاهری را در دل یک روایت روشن نشان میدهد.
- حضور آیههای سورهی فیل در پایان کتاب، پیوند قصه و متن قرآنی را ملموستر میکند.
- بخش بازی و تمرین ماجرا را به فرصتی برای فکرکردن و گفتوگو دربارهی پیام داستان تبدیل میکند.
خواندن کتاب ابرهه ی فیل سوار و لشکر پرندگان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب ابرهه ی فیل سوار و لشکر پرندگان به این گروهها پیشنهاد میشود:
- کودکان و نونهالانی که به قصههای قرآنی و ماجراهای پیامبران علاقه دارند.
- والدین و مربیانی که میخواهند مفاهیم دینی را از راه قصه مطرح کنند.
- خوانندگانی که دوست دارند ماجرای عامالفیل را در قالبی کوتاه و تصویری دنبال کنند.
- کسانی که به داستانهایی با درونمایهی غرور، شکست زور و قدرت الهی توجه دارند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ابرهه ی فیل سوار و لشکر پرندگان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ابرهه ی فیل سوار و لشکر پرندگان |
| حجم فایل کتاب | ۶.۹ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۱۶۵۸۰۹۱ |
| تعداد صفحهها | ۱۸ صفحه |
| قیمت کتاب | رایگان |
برای آشنایی بچه ها با قصه های قرآن خیلی کتابهای خوبی هستند و در ضمن تصاویر هم زیاد و جذاب بود.
این خیلی داستان خوبیه این داستان رو از دست ندید🤩😍🥰
خیلی کتاب خوبی خییللییی متن روانی داره
این کتاب خیلی خوب بود ولی من کتاب صوتی بیشتر دوست دارم ولی اینکه نویسنده فکر کرده وداستان های قرآنی رو برانی بچه ها ساخته فقط اگه می شه کتاب های بعدی رو صوتی کنید
این کتاب برای آشنایی بچه ها با داستان های قرآنی خیلی خوب و آموزنده س توصیه میکنم حتما بخونید چون خیلی کتاب قشنگی بود تصاویرش هم جذاب و هیجان انگیزه
آن کتاب خیلی خوبه یک داستان قرآنی هستش و تو صوره ی فیل هم نشته شده من این کتاب رو به همه ی نوجوانان توصیه میکنم