معرفی و دانلود کتاب بهترین سرمایه گذاری ممکن + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب بهترین سرمایه گذاری ممکن
off
٪۳۰

کتاب بهترین سرمایه گذاری ممکن

چه وقت، کجا و چگونه سرمایه گذاری کنیم!

نوع کتاببدون نظر
رابرت کیوساکی، سمانه فلاح

معرفی کتاب بهترین سرمایه گذاری ممکن

کتاب بهترین سرمایه گذاری ممکن نوشته رابرت کیوساکی و ترجمه سمانه فلاح است؛ اثری از مجموعه به سوی موفقیت که انتشارات طاهریان آن را منتشر کرده است. این کتاب فقط درباره‌ی انتخاب محل سرمایه‌گذاری نیست، بلکه بیشتر به نوع نگاه به پول، دارایی، بدهی، آموزش مالی و تصمیم‌گیری می‌پردازد. نویسنده در کنار تجربه‌های شخصی، از ایده‌هایی مثل خدمت‌رسانی، ساختن دارایی و فاصله‌گرفتن از وابستگی صرف به درآمد حرف می‌زند و نشان می‌دهد چرا بعضی انتخاب‌های مالی از ظاهرشان مهم‌ترند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بهترین سرمایه گذاری ممکن

کتاب بهترین سرمایه گذاری ممکن نوشته رابرت کیوساکی بر محور یک پرسش مهم شکل گرفته است: پول را چگونه باید فهمید تا تصمیم‌های مالی فقط واکنشی و مقطعی نباشند. متن از همان ابتدا سرمایه‌گذاری را به خریدوفروش ساده یا توصیه‌های فوری محدود نمی‌کند و آن را به طرز فکر، آموزش، مسئولیت‌پذیری و شناخت دارایی‌ها پیوند می‌زند. نویسنده در بخش‌های مختلف از تجربه‌های شخصی، مسیر شکل‌گیری بازی گردش مالی، تأثیر آموزه‌های پدر پولدار و همچنین ایده‌های باکمینستر فولر استفاده کرده است تا نشان دهد مسئله فقط پول درآوردن نیست، بلکه فهمیدن سازوکار پول و اثر آن بر زندگی فردی و اجتماعی است.
کتاب بهترین سرمایه گذاری ممکن در لایه‌های مختلف خود چند موضوع را کنار هم می‌گذارد: تفاوت دارایی و تعهدات، نقش آموزش مالی در زندگی روزمره، استفاده از بدهی و سرمایه‌ی دیگران، ترس‌های ذهنی دربرابر سرمایه‌گذاری و این پرسش که آیا تمرکز باید روی درآمد باشد یا روی ساختن دارایی. متن فقط به دیدگاه رابرت کیوساکی محدود نمی‌ماند و بخش‌هایی از تجربه‌ها و نظرهای کیم کیوساکی و کن مک اِلروی را هم وارد بحث می‌کند. به همین دلیل، کتاب حالتی چندصدایی پیدا کرده و از زاویه‌های مختلف به یک دغدغه‌ی مشترک نزدیک می‌شود: رسیدن به استقلال مالی از راه تغییر نگاه، نه فقط افزایش کار و درآمد.
کتاب بهترین سرمایه گذاری ممکن در کنار بحث‌های مالی، به ذهنیت و باورهای پنهان درباره‌ی پول هم پرداخته است. در بخش‌هایی از آن، ترس، عادت‌های آموزشی، تلقی افراد از ثروت، نبوغ، محیط و حتی نوع گفت‌وگوی درونی انسان بررسی می‌شود. همین ویژگی باعث شده این کتاب فقط فهرستی از توصیه‌های اقتصادی نباشد و بیشتر به نقشه‌ای فکری شبیه شود که می‌خواهد رابطۀ میان پول، تصمیم، شخصیت و آموزش را روشن کند. فضای اثر گاهی خاطره‌محور و گاهی توضیحی است، اما در مجموع بر این ایده می‌ایستد که سرمایه‌گذاری پیش از آنکه در بازار رخ دهد، در ذهن و نوع نگاه انسان آغاز می‌شود.

خلاصه کتاب بهترین سرمایه گذاری ممکن

کتاب بهترین سرمایه گذاری ممکن توضیح می‌دهد که مهم‌ترین تغییر مالی از جایی شروع می‌شود که فرد نگاهش را از درآمد صرف به دارایی تغییر دهد. رابرت کیوساکی در این اثر از تجربه‌های شخصی، آموزه‌های پدر پولدار و ایده‌های باکمینستر فولر استفاده می‌کند تا نشان دهد آموزش رسمی لزوماً انسان را برای فهم پول آماده نمی‌کند. متن به موضوع‌هایی مثل تفاوت دارایی و بدهی، استفاده از سرمایه‌ی دیگران، نقش ترس و باورهای ذهنی در تصمیم‌های مالی و اهمیت خدمت‌رسانی در کسب‌وکار می‌پردازد. حرف اصلی این کتاب این است که ثروت فقط با کار بیشتر ساخته نمی‌شود، بلکه به نوع فکرکردن، انتخاب‌کردن و ساختن جریان مالی وابسته است.

چرا باید کتاب بهترین سرمایه گذاری ممکن را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب بهترین سرمایه گذاری ممکن را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب تفاوت میان درآمد، دارایی و تعهدات را با مثال‌ها و توضیح‌های متعدد روشن می‌کند.
  • متن نشان می‌دهد که بسیاری از تصمیم‌های مالی، ریشه در باورها و ترس‌های ذهنی دارند نه فقط کمبود پول.
  • خواننده با ایده‌ی استفاده از پول در مسیر سرمایه‌سازی آشنا می‌شود، نه صرفاً پس‌اندازکردن.
  • کتاب به نقش آموزش مالی در زندگی روزمره می‌پردازد و خلأ آن را در آموزش رسمی یادآوری می‌کند.
  • بخش‌هایی از اثر به تجربه‌های تجاری و سرمایه‌گذاری اختصاص دارد و بحث را از حالت کاملاً نظری دور می‌کند.
  • این کتاب کمک می‌کند نگاه به پول از «چگونه بیشتر کار کنم» به «چگونه دارایی بسازم» تغییر کند.

خواندن کتاب بهترین سرمایه گذاری ممکن به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کسانی که می‌خواهند درک دقیق‌تری از تفاوت دارایی، بدهی و جریان مالی به دست آورند.
  • خوانندگانی که به موضوع استقلال مالی و تغییر عادت‌های فکری دربرابر پول علاقه دارند.
  • افرادی که احساس می‌کنند آموزش رسمی پاسخ روشنی به سؤالات مالی روزمره‌شان نداده است.
  • علاقه‌مندان به کتاب‌های حوزه‌ی پول، سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار که از مثال‌های شخصی و تجربه‌های واقعی استقبال می‌کنند.
  • کسانی که می‌خواهند پیش از ورود جدی‌تر به سرمایه‌گذاری، نگاه خود را به پول و تصمیم‌گیری مالی بازبینی کنند.

بخشی از کتاب بهترین سرمایه گذاری ممکن

«سؤال اینکه چه نوع دارایی‌هایی برایم بااهمیت هستند؟ در ذهنم بی‌جواب مانده بود. احساس می‌کردم که بازی تازه طراحی شده‌مان گردش مالی پاسخ این سؤال را در بردارد. ولی ابتدا باید مفهوم دارایی‌ها در کتاب پدر پولدار، پدر بی‌پول مان را مدنظر قرار می‌دادم. البته همه چیز به نحوه‌ی کار و فعالیت ما ارتباط داشت. اینکه چقدر برای اهدافم تلاش می‌کنم. این ایده می‌توانست به‌جای اینکه من و رابرت را به کار و فعالیت شبانه‌روزی وادارد شرایطمان را به کلی تغییر دهد.
هر چه بیشتر می‌گذشت کنترل و مدیریت اوضاع برایمان ساده‌تر می‌شد و بر هوش مالی‌مان می‌افزود.
اکثر ما مجبور هستیم برای آغاز کار و فعالیت‌مان روی اولین دلاری که کسب می‌کنیم تمرکز داشته باشیم. اگر چه همگی درباره‌ی چگونگی همان یک دلار راه و روش‌هایی را می‌دانیم، اما اینکه چگونه برای خود راه و روش کسب دارایی‌ها را کشف کنیم، امری بسیار مشکل است.
بدین ترتیب، به‌جای اینکه بخشی از پول و درآمدم را صرف مشاوره با مشاوران مالی کنم تصمیم گرفتم ابتدا خودم به مسئله رسیدگی کنم. از این رو با طراحی یک سؤال برای خود سعی کردم پاسخ آن را هر چه سریع‌تر پیدا کنیم. از این رو سؤال مورد نظرم این بود: چه دارایی‌هایی می‌توانم برای خود ایجاد کنم؟ و به چه نوع دارایی‌هایی نیازمند هستم؟ و البته، چه نوع دارایی‌هایی برای من مناسب‌تر هستند؟
با خود گفتم: درآمد بسیار مهم است اما ستون دارایی‌ها دقیقاً همان بخش‌هایی هستند که ثروت را به وجود می‌آورند.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بهترین سرمایه گذاری ممکن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببهترین سرمایه گذاری ممکن
عنوان دیگرچه وقت، کجا و چگونه سرمایه گذاری کنیم!
موضوعمدیریت و کسب و کار، موفقیت و خودیاری
نویسندهرابرت کیوساکی
مترجمسمانه فلاح
انتشاراتانتشارات طاهریان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۳/۳۱
فرمت کتابEPUB
برچسبمجموعه کتاب‌های به سوی موفقیت

نظری برای کتاب ثبت نشده است.