معرفی و دانلود کتاب ای کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم pdf + خلاصه رایگان

تینا سیلیگ، سعید الهی
انتشارات:
انتشارات درقلم

معرفی کتاب ای کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم

کتاب ای کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم نوشته تینا سیلیگ و ترجمه سعید الهی است؛ اثری که انتشارات درقلم آن را منتشر کرده است. این کتاب از دل تجربه‌های آموزشی و مثال‌های واقعی شکل گرفته و نشان می‌دهد محدودیت، کمبود سرمایه یا ترس از شکست همیشه مانع اصلی نیستند. نویسنده با طرح چالش‌هایی ساده اما فکرشده، از زاویه‌ای دیگر به خلاقیت، کارآفرینی و تصمیم‌گیری نگاه می‌کند و نشان می‌دهد گاهی مهم‌ترین سرمایه، نوع نگاه به مسئله است نه امکانات بیرونی. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ای کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم

کتاب ای کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم نوشته تینا سیلیگ بر پایه‌ی تجربه‌های آموزشی او در دانشگاه استنفورد شکل گرفته است. محور اصلی این کتاب، پرورش ذهنی است که به‌جای متوقف‌شدن پشت کمبودها، بتواند مسئله‌ها را دوباره تعریف کند و از دل آن‌ها امکان تازه بیرون بکشد. نویسنده از همان فصل‌های آغازین با تمرین‌هایی مثل چالش پنج دلار یا ساختن ارزش از چند گیره‌ی کاغذ، نشان می‌دهد که خلاقیت فقط یک ویژگی ذاتی و مبهم نیست، بلکه به مشاهده، بازتعریف موقعیت و کنارگذاشتن پاسخ‌های آماده وابسته است. عنوان فرعی اثر هم همین جهت‌گیری را روشن می‌کند: یک دوره‌ی فشرده برای یافتن جایگاه خود در جهان.
کتاب ای کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم در فصل‌هایی با عنوان‌های غیرمنتظره و کنجکاوی‌برانگیز پیش می‌رود؛ از یکی بخر؛ دو تا مجانی ببر تا سیرک درهم و برهم و لباس شنای دوتکه یا مرگ. این نام‌گذاری‌ها فقط جنبه‌ی ظاهری ندارند و هرکدام به ایده‌ای مرکزی وصل می‌شوند: دیدن فرصت در دل مشکل، به‌چالش‌کشیدن فرض‌های رایج و عبور از مرزهایی که آموزش رسمی یا عادت‌های روزمره ساخته‌اند. نویسنده در کنار روایت تجربه‌های کلاسی، از نمونه‌های گوناگون در کسب‌وکار، طراحی، فناوری و زندگی حرفه‌ای استفاده کرده است تا نشان دهد این طرز فکر فقط به محیط دانشگاه محدود نیست.
کتاب ای کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم حال‌وهوایی پرتحرک و مسئله‌محور دارد. متن مدام میان مثال، تحلیل و نتیجه‌گیری رفت‌وآمد می‌کند و از خواننده می‌خواهد به‌جای جست‌وجوی پاسخ درستِ ازپیش‌تعیین‌شده، به امکان‌های متعدد فکر کند. یکی از نکته‌های مهم اثر، نگاه آن به شکست است؛ شکست در اینجا نه پایان کار، بلکه بخشی از فرایند آزمون، اصلاح و یادگیری است. به‌همین دلیل، کتاب بیشتر از آنکه بر نسخه‌های قطعی تکیه کند، بر تغییر زاویه‌ی دید، جرئت تجربه‌کردن و تشخیص فرصت‌هایی دست می‌گذارد که معمولاً پشت عادت و ترس پنهان می‌مانند.

خلاصه کتاب ای کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم

کتاب ای کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم مجموعه‌ای از تجربه‌ها، تمرین‌ها و مثال‌ها را کنار هم می‌گذارد تا نشان دهد بسیاری از محدودیت‌ها، پیش از آنکه واقعی باشند، ذهنی و قراردادی‌اند. تینا سیلیگ از چالش‌های ساده‌ای مثل کسب درآمد با سرمایه‌ای ناچیز شروع می‌کند و به موضوع‌های بزرگ‌تری مثل شناسایی نیاز، بازنگری در فرض‌های رایج، مواجهه با ابهام و استفاده از شکست به‌عنوان بخشی از یادگیری می‌رسد.
هسته‌ی اصلی کتاب این است که ارزش‌آفرینی از منابع فراوان آغاز نمی‌شود، بلکه از نوع نگاه به مسئله شروع می‌شود. اثر در طول فصل‌ها نشان می‌دهد کسانی که می‌توانند سؤال بهتری طرح کنند، مشکل را دقیق‌تر ببینند و از چارچوب‌های آماده فاصله بگیرند، شانس بیشتری برای ساختن مسیر شخصی و حرفه‌ای خود دارند.

چرا باید کتاب ای کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب ای کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب نشان می‌دهد خلاقیت چگونه در موقعیت‌های عادی و با منابع محدود شکل می‌گیرد.
  • خواننده با مطالعه‌ی آن می‌تواند نگاه دقیق‌تری به مسئله، فرصت و مانع پیدا کند.
  • کتاب کمک می‌کند فرض‌های پنهانی که تصمیم‌ها را محدود می‌کنند، راحت‌تر شناسایی شوند.
  • نمونه‌های متعدد اثر، فاصله‌ی میان ایده و اجرا را ملموس‌تر می‌کنند.
  • بحث‌های کتاب درمورد شکست، ابهام و آزمون‌وخطا برای مسیر شغلی و تصمیم‌های شخصی کاربرد دارد.
  • فصل‌های آن فقط بر کسب درآمد متمرکز نیستند و به نوع فکرکردن، یادگیری و انتخاب مسیر هم پرداخته‌اند.

خواندن کتاب ای کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• دانشجویانی که در آستانه‌ی انتخاب مسیر شغلی یا تحصیلی هستند و می‌خواهند افق‌های بیشتری ببینند.
  • خوانندگانی که به موضوع خلاقیت، کارآفرینی و حل مسئله علاقه دارند.
  • کسانی که احساس می‌کنند ترس از اشتباه یا کمبود امکانات آن‌ها را متوقف کرده است.
  • مخاطبانی که می‌خواهند درمورد تبدیل ایده به اقدام، شناخت روشن‌تری به دست آورند.
  • افرادی که از مثال‌های واقعی، تجربه‌های آموزشی و تمرین‌های فکری بیشتر از توصیه‌های کلی نتیجه می‌گیرند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۶ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ای کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابای کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم
عنوان دیگریک دوره فشرده برای یافتن جایگاه خود در جهان
عنوان در زبان مبدأWhat I wish I knew when I was ۲۰: a crash course on making your place in the world
موضوعموفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهتینا سیلیگ
مترجمسعید الهی
انتشاراتانتشارات درقلم
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۰/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.