معرفی و دانلود کتاب شخصیت pdf + خلاصه رایگان

کتاب شخصیت

نوع کتاببدون نظر
عیسی کاکویی دینکی

معرفی کتاب شخصیت

کتاب شخصیت نوشته عیسی کاکویی دینکی و به‌کوشش موسسه تبیین آفاق پویا منتشر شده است. مهرناز نصریه ویرایش آن را انجام داده و نشر آفاق پویا آن را منتشر کرده است. این کتاب در قالب یکی از بسته‌های محتوایی تبیین آفاق، به موضوع شخصیت، ابعاد مختلف آن و پیوندش با نیازهای انسانی و اختلالات شخصیتی می‌پردازد. متن کتاب با تکیه‌بر مفاهیم پایه روان‌شناسی، از تعریف شخصیت تا عوامل شکل‌دهنده و مراحل رشد آن را مرور کرده است و در پایان به جمع‌بندی نکات کلیدی می‌رسد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب شخصیت

کتاب شخصیت بخشی از مجموعه بسته‌های محتوایی تبیین آفاق است که به‌صورت فشرده و آموزشی، مفاهیم اصلی مربوط به شخصیت را گردآوری کرده است. عیسی کاکویی دینکی در این کتاب، شخصیت را به‌عنوان یکی از بنیادی‌ترین مفاهیم روان‌شناسی معرفی کرده است و نشان داده است که چگونه ریشه بسیاری از اختلالات فکری، رفتاری و آسیب‌های اجتماعی در ساختار شخصیتی افراد قرار دارد. در همین چارچوب، کتاب شخصیت ابتدا به تعریف لغوی و اصطلاحی شخصیت می‌پردازد و سپس مفهوم آن را در روان‌شناسی امروز توضیح می‌دهد؛ جایی که شخصیت فقط «نقاب» اجتماعی نیست، بلکه سازمانی از جنبه‌های ادراکی، شناختی، رفتاری، جسمانی و ارادی به‌شمار می‌آید. در ادامه کتاب شخصیت، ضرورت خودشناسی و شناخت ویژگی‌های شخصیتی برای رشد فردی و اجتماعی مطرح شده است. سپس عوامل تشکیل‌دهنده شخصیت مانند وراثت، ژنتیک، دستگاه عصبی، هورمون‌ها و محیط توضیح داده شده و ابعاد اصلی شخصیت شامل برون‌گرایی، توافق‌پذیری، تعهد و وظیفه‌مداری، گشودگی و روان‌رنجوری معرفی شده است. بخش دیگری از کتاب شخصیت به ساختار درونی شخصیت (نهاد، من، فراخود)، مفاهیمی مانند ناخودآگاه فردی و جمعی، نقاب، سایه، آنیما و آنیموس، مراحل رشد شخصیت در طول عمر، پنج اصل شخصیت‌شناسی، رابطه نیازها و شخصیت، انواع نیازها و در پایان، اختلالات شخصیت و جمع‌بندی نکات اختصاص یافته است.

خلاصه کتاب شخصیت

کتاب شخصیت با یک مقدمه درباره اهمیت شخصیت در شکل‌گیری رفتار فردی و ساختار اجتماعی آغاز می‌شود و سپس تعریف و مفهوم شخصیت را از نگاه روان‌شناسی توضیح می‌دهد. در ادامه، عوامل زیستی و محیطی مؤثر بر شخصیت مانند ژنتیک، دستگاه عصبی، هورمون‌ها و محیط زندگی معرفی شده است. متن کتاب ابعاد اصلی شخصیت را برمی‌شمارد و نشان می‌دهد که ویژگی‌هایی مثل برون‌گرایی، توافق‌پذیری، تعهد، گشودگی و روان‌رنجوری چگونه الگوهای رفتاری را شکل می‌دهند. بخش میانی کتاب به ساختار شخصیت (نهاد، من، فراخود)، ناخودآگاه فردی و جمعی، نقاب، سایه و وجوه زنانه و مردانه درون هر انسان می‌پردازد. سپس رشد شخصیت در طول عمر، اصول کلی شخصیت‌شناسی، نقش نیازها و انواع آن در انگیزش رفتار و در نهایت، مفهوم اختلالات شخصیت و تفاوت آن با اختلالات روانی مرور شده است.

چرا باید کتاب شخصیت را بخوانیم؟

این کتاب تصویری فشرده و منظم از مفاهیم پایه شخصیت‌شناسی ارائه کرده است و میان نظریه‌های روان‌شناسی و مسائل عینی زندگی روزمره پیوند برقرار کرده است. خواندن آن به درک بهتر ریشه رفتارها، تفاوت‌های فردی، نقش نیازها در انگیزش و امکان تغییر و رشد شخصیت کمک می‌کند و برای جمع‌بندی نکات اصلی این حوزه مفید است.

مطالعه این کتاب به دانشجویان و علاقه‌مندان روان‌شناسی، مربیان، سخنرانان، مشاوران آموزشی و افرادی پیشنهاد می‌شود که به‌دنبال درک منظم‌تری از مفهوم شخصیت، عوامل شکل‌دهنده آن و رابطه نیازها، رشد فردی و اختلالات شخصیتی هستند و می‌خواهند چارچوبی خلاصه و آموزشی در اختیار داشته باشند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۴ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شخصیت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:شخصیت
برچسب:مجموعه بسته‌های محتوایی تبیین آفاق

Masuod
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۵/۰۳/۰۶

این نویسنده هم فک کنم تا یک سال دیگه یه ۵ هزار جلد کتاب!!!@ ۵ تا ۱۰ صفحه ای تولید خواهد کرد