دانلود رایگان کتاب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

انتشارات:طاقچه
امتیاز:
۳.۹از ۲۳۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

قانون اساسی عالی‌ترین سند حقوقی کشورها و راهنمایی برای تنظیم قوانین دیگر است. قانون اساسی اصول سیاسی، ساختار، سلسله مراتب، جایگاه، حدود قدرت سیاسی حکومت‌ها تعریف می‌کند. این کتاب، متن کامل قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران برگرفته از وبگاه مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی است.
mh_hosseini
۱۳۹۷/۰۵/۱۶

عرض سلام و درود به عنوان یک دانشجوی ساده حقوق دانشگاه تهران عرض میکنم،قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران اگر نگوییم بهترین ، قطعاً یکی از بهترین قوانین اساسی جهان است. ابراز نظر راجع قانون اساسی بسیار حساس و ظریف است و

عماد
۱۳۹۸/۰۸/۳۰

قانون اساسی کشورها هر ۲۰سال باید بازنگری و دوباره نوشته بشه، چون نسل قدیم حق نداره برای نسل جدید تصمیم بگیره...

محسن
۱۳۹۹/۱۰/۲۵

سلام. به نظرم هر ایرانی حداقل لازمه یکبار این کتاب رو بخونه تا از حقوق خودش باخبر بشه.

R Ka
۱۳۹۶/۱۱/۲۹

خیلی کار خوبی کردید. واقعا نیاز است مردم با قوانین اساسی کشور آشنا شوند. صد افسوس که در دوازده سال تحصیلی و حدالقل چهار سال دوره دانشگاه این کتاب قانون جزء کتب آموزشی تدریس نمی شود... در این موضوع خیلی

ریحانه
۱۳۹۹/۰۸/۲۵

جالب بود ،تا حالا قانون اساسی رو نخونده بودم

smh
۱۳۹۸/۰۳/۰۴

اگه همه بهش عمل کنن اوضاع کشور خیلی بهتر میشه

Mammad.w
۱۳۹۹/۰۲/۰۱

سلام بنظرم حتما باید اینو بخونی بعد بفهمی حرفی که اول بسم الله گفتن رو الان باید به خودشان یاد آوری کنید

خالد
۱۳۹۶/۱۱/۲۸

ما قوانین مترقی و خوب زیادی داریم اما مسئله اینه که بهشون عمل نمی کنیم.

آیه
۱۳۹۸/۰۳/۰۴

نظر رهبر درباره قانون اساسی: یکی از دوستان -از ناطقین محترم- سؤال کردند که «اشکالاتی که امروز ما در جامعه مشاهده میکنیم -همین کمبودها و همین اشکالاتی که شماها بعضی‌اش را گفتید- به ساختار برمیگردد یا به کارگزاران؟» ساختار قانون

Nik
۱۳۹۹/۰۵/۱۶

چقدر خوب که قانون اساسی کشورمون رو برای یادگیری رایگان گذاشتین وماهم خوندیم و از قوانین کشور عزیزمون اگاه شدیم مرسی ازتون

رایگان