کتاب گلزار صفا
مجموعه اشعار
معرفی کتاب گلزار صفا
کتاب گلزار صفا (مجموعه اشعار) سروده مه صفا واقعی پرست توسط نشر هیاهوی خاموشی منتشر شده است. این کتاب طیف گستردهای از شعرها را در بر میگیرد، از غزلها و قطعهها تا سرودههای مناسبتی و مذهبی. نگاه شاعر به شعر و رسالت شاعری در مقدمهی کتاب توضیح داده شده و سپس خواننده با دفتری از احساسات شخصی، اجتماعی و دینی روبهرو میشود. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب گلزار صفا
کتاب گلزار صفا مجموعه اشعار مه صفا واقعی پرست است که در قالبهای گوناگون سروده شده و در یک دفتر واحد کنار هم قرار گرفته است. شاعر در آغاز کتاب از شعر بهعنوان یکی از ظریفترین راههای بیان احساس آدمی یاد کرده است و شاعری را نوعی رسالت میداند، رسالتی که میتواند زبان حال کودک و جوان و پیر باشد. همین نگاه در سراسر کتاب حضور دارد و شعرها میان تجربههای شخصی، دغدغههای اجتماعی و باورهای دینی در نوسان است.
کتاب گلزار صفا اثر مه صفا واقعی پرست شامل شعرهایی با عناوینی مانند وصلهی ناجور، مجازات، گلایه، دوباره سلام، گذر ثانیهها، آرزو، وصیت، اشک بیصدا، اشک قلم، شطرنج زندگی، طلوع کن، بر مزار مادرم، بهاران، خواب غفلت، قصه عمر، زندگی، چه کسی؟ سرانجام، اهل عرفانم من، میوهی سرخ شهادت، ای خدا، ای کربلا ما رهروانیم، مفهوم الکوثر، زیارت، طواف دل، دین من، ناخدا، آشنای پنهان، باغ الفبا و معلم است؛ همچنین در میان این عناوین میتوان رد شعرهای خانوادگی و عاطفی، سرودههای خطاب به فرزندان و نوهها، شعرهای مذهبی دربارهی امام رضا (ع)، امام حسین (ع) مهدی موعود (عج) و شعرهایی دربارهی جنگ، شهادت و انقلاب را دید.
کتاب گلزار صفا از نظر زمانی گسترهی طولانیای را پوشش داده است، تاریخهای پایانی بسیاری از شعرها از سالهای مختلف زندگی شاعر ثبت شده و نشان میدهد که این دفتر حاصل سالها نوشتن است. در بخشهایی نیز یادداشتهای کوتاهی از خانوادهی شاعر و اشاره به درگذشت مادر او و نقش گردآورندگان در آمادهسازی کتاب دیده میشود که فضای عاطفی اثر را پررنگتر کرده است.
چرا باید کتاب گلزار صفا را بخوانیم؟
خواندن کتاب گلزار صفا فرصتی برای آشنایی با جهان درونی شاعری است که سالها احساسات، باورها و تجربههای خود را در قالب شعر ثبت کرده است. در گلزار صفا میتوان همزمان با شعرهای عاطفی خانوادگی، سرودههای مذهبی، اجتماعی و خاطراتی از سالهای جنگ و دلتنگی را دنبال کرد و سیر تدریجی نگاه شاعر را در طول زمان دید.
خواندن کتاب گلزار صفا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعهی کتاب گلزار صفا به دوستداران شعر فارسی، علاقهمندان به سرودههای مذهبی و آیینی و کسانی پیشنهاد میشود که به شعرهای صمیمی دربارهی خانواده، جنگ، شهادت و گذر عمر علاقه دارند. این اثر همچنین به خوانندگانی توصیه میشود که میخواهند با دفتر شعری شخصی و خاطرهمحور همراه شوند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب گلزار صفا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | گلزار صفا |
| عنوان دیگر | مجموعه اشعار |