کتاب استخدام ممنوع هدی قاصدی + دانلود نمونه رایگان

کتاب استخدام ممنوع

نویسنده:هدی قاصدی
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب استخدام ممنوع

کتاب استخدام ممنوع نوشته‌ی هدی قاصدی راهنمایی کاربردی درباره انتخاب، استخدام و مدیریت پرستار سالمند در منزل است. نویسنده که سال‌ها در حوزه مشاوره انتخاب پرستار سالمند فعالیت کرده است تجربه‌های خود را در قالب ساختاری مرحله‌به‌مرحله گردآورده است. در این کتاب از شناخت زمان مناسب برای استخدام پرستار تا مصاحبه، ارزیابی، قرارداد، مسائل قانونی، بیمه، امنیت، بهداشت و ارزیابی عملکرد پرستار توضیح داده شده است. نشر متخصصان آن را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب استخدام ممنوع

کتاب استخدام ممنوع با تمرکز بر واقعیت‌های مراقبت از سالمندان در خانه نوشته شده و هدی قاصدی در آن از تجربه‌های مشاوره‌ای خود برای خانواده‌ها استفاده کرده است. ساختار کتاب در پنج بخش تنظیم شده است تا خواننده بتواند از مرحله شناخت نیاز تا همکاری حرفه‌ای با پرستار سالمند پیش برود. در کتاب استخدام ممنوع در بخش اول به اهمیت دوران سالمندی، نشانه‌های نیاز به پرستار و زمان مناسب برای استخدام پرداخته شده است. سپس انواع خدمات پرستاری سالمند مانند پرستاری روزانه، شبانه‌روزی، تخصصی، مراقب خانگی و مراقبت پس از بیمارستان معرفی شده است تا خانواده‌ها بتوانند نوع خدمت متناسب با شرایط سالمند را انتخاب کنند. در ادامه کتاب استخدام ممنوع در بخش دوم اصول و معیارهای انتخاب پرستار، شناخت نیازهای سالمند، ویژگی‌های شخصیتی و مهارتی پرستار، بررسی سوابق، مهارت‌های ضروری و نحوه طراحی مصاحبه و ارزیابی اولیه توضیح داده شده است. بخش سوم به قوانین و مقررات کار، حقوق و دستمزد، بیمه مسئولیت و حوادث، تنظیم قرارداد کاری و تعهدات طرفین اختصاص دارد. در بخش چهارم کتاب استخدام ممنوع موضوعاتی مانند ارتباط مؤثر با پرستار، برگزاری جلسات ارزیابی، شاخص‌های سنجش عملکرد، مدیریت اختلاف‌ها، ایجاد انگیزه، اصول امنیت و بهداشت، پیشگیری از سقوط، سوختگی، عفونت و اشتباهات دارویی مطرح شده است. در بخش ضمایم نیز چک‌لیست‌های ارزیابی پرستار، نمونه قرارداد کاری و فهرست برخی مراکز خدمات پرستاری آورده شده است.

خلاصه کتاب استخدام ممنوع

کتاب استخدام ممنوع بر این ایده استوار است که استخدام پرستار سالمند تصمیمی صرفاً مالی یا اداری نیست بلکه انتخابی عاطفی و مسئولانه برای حفظ کیفیت زندگی سالمند و آرامش خانواده است. نویسنده ابتدا نشان می‌دهد چه نشانه‌هایی بیانگر نیاز به پرستار است و چه نوع خدماتی برای شرایط مختلف سالمندان مناسب‌تر است. سپس خواننده را از مرحله ارزیابی نیازهای جسمی، روانی و اجتماعی سالمند تا تعریف معیارهای انتخاب پرستار، طراحی مصاحبه، بررسی سوابق و ارزیابی مهارت‌های عملی همراهی کرده است. در ادامه، چارچوب‌های قانونی، حقوق، بیمه و بندهای اصلی قرارداد کاری توضیح داده شده تا همکاری شفاف و منصفانه شکل بگیرد. بخش پایانی بر مدیریت رابطه با پرستار، ارزیابی مستمر عملکرد، رعایت اصول ایمنی و بهداشتی در خانه و استفاده از چک‌لیست‌ها و نمونه قرارداد برای تصمیم‌گیری آگاهانه تمرکز دارد.

چرا باید کتاب استخدام ممنوع را بخوانیم؟

این کتاب تصویری مرحله‌به‌مرحله از فرایند استخدام پرستار سالمند ارائه کرده است و از طرح سؤال‌های اولیه خانواده تا تنظیم قرارداد و ارزیابی عملکرد را پوشش می‌دهد. خواننده با انواع خدمات پرستاری، معیارهای انتخاب، نکات قانونی و بیمه‌ای، اصول امنیت و بهداشت و ابزارهای عملی مانند چک‌لیست و نمونه قرارداد آشنا می‌شود تا تصمیمی آگاهانه و کم‌ریسک بگیرد.

این کتاب به خانواده‌هایی پیشنهاد می‌شود که سالمند در خانه دارند و در فکر استخدام پرستار هستند یا هم‌اکنون با پرستار همکاری می‌کنند. همچنین به مدیران مراکز مراقبتی، مشاوران حوزه سالمندی و افرادی که قصد ورود به شغل مراقبت از سالمندان را دارند پیشنهاد می‌شود تا با انتظارات و استانداردهای این همکاری آشنا شوند. «افزایش است. این روند به‌معنای‌نیاز فزاینده به مراقبت و پشتیبانی از سالمندان است. یکی از مهم‌ترین چالش‌هایی که خانواده‌ها با آن مواجه می‌شوند تصمیم‌گیری برای انتخاب بهترین روش مراقبتی برای عزیزان سالمندشان است. بسیاری از خانواده‌ها پس از مدتی مراقبت شخصی به این نتیجه می‌رسند که استخدام یک پرستار سالمند می‌تواند کیفیت زندگی سالمند را بهبود ببخشد و آرامش خاطر بیشتری برای سایر اعضای خانواده فراهم کند. اما انتخاب پرستار سالمند مناسب کاری ساده نیست. این تصمیم نه‌تنها به جنبه‌های حرفه‌ای و مهارتی پرستار بستگی دارد بلکه باید ازنظر عاطفی، روانی و اخلاقی نیز به‌دقت موردبررسی قرار گیرد. سال‌ها تجربه در حوزه مشاوره انتخاب پرستار سالمند به من آموخته که این موضوع تنها یک تصمیم مدیریتی یا مالی نیست بلکه تصمیمی سرشار از احساسات، مسئولیت‌پذیری و توجه عمیق به نیازهای انسانی است. بسیاری از خانواده‌هایی که به من مراجعه کرده‌اند با سؤال‌ها و نگرانی‌های مشابهی روبه‌رو بوده‌اند: آیا این پرستار قابل‌اعتماد است؟ آیا می‌تواند نیازهای جسمی و روحی سالمند را درک کند؟ چگونه می‌توانم اطمینان حاصل کنم که سالمندم در امنیت کامل است؟ این دغدغه‌ها من را بر آن داشت تا این کتاب را بنویسم و تمام آنچه در طول این سال‌ها آموخته‌ام را در قالبی ساده و کاربردی در اختیار شما قرار دهم. این کتاب از دل تجربیات واقعی شکل گرفته و به‌گونه‌ای طراحی شده که پاسخ‌گوی تمامی پرسش‌های شما باشد.»

۲۵%