کتاب قصه های من و بچه هام؛ پرستار
معرفی کتاب قصه های من و بچه هام؛ پرستار
کتاب قصه های من و بچه هام؛ پرستار نوشتهی شهرام شفیعی با تصویرگری سام سلماسی مجموعهای از ماجراهای طنزآمیز یک خانوادهی شلوغ و پرحرف است که انتشارات سیمای شرق آن را منتشر کرده است. در این کتاب، چند قصهی بههمپیوسته از بیماری، سفر، مهمانی و دردسرهای روزمرهی یک خانواده روایت شده که هر بار به شکلی غیرمنتظره به دردسر و خنده ختم میشود. فضای داستانها خانوادگی است و گفتوگوهای تندوتیز، سوءتفاهمها و رفتارهای اغراقآمیز شخصیتها، موقعیتهای خندهدار و گاهی عجیب میسازد. قصهها کوتاه، پراتفاق و سرشار از دیالوگ هستند و بیشتر روی رابطهی بچهها با بزرگترها تمرکز دارند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب قصه های من و بچه هام؛ پرستار
کتاب قصه های من و بچه هام؛ پرستار بخشی از مجموعهای است که در آن شهرام شفیعی زندگی یک خانوادهی چهار نفره و فامیلهای پرشمارشان را از نگاه خودشان روایت کرده است. در این کتاب، هر قصه به یک موقعیت سادهی روزمره مثل مریضشدن، مهمانیرفتن، سفر به باغ یا یک برنامهی رسمی در مدرسه گره خورده که بهخاطر رفتارهای عجیب بزرگترها و برداشتهای بامزهی بچهها به ماجرایی شلوغ و خندهآور تبدیل شده است. در قصهی اصلی، پرستاری که برای مراقبت از بیمارها میآید، آنقدر رفتارهای نامعمول دارد که همه را بیشتر نگران میکند تا آرام. کتاب قصه های من و بچه هام؛ پرستار در ادامهی همین فضا، چند ماجرای دیگر از همین خانواده را هم کنار هم آورده است؛ از شبی که همهی فامیل برای آرامکردن فنقلی، شروع به تعریف خاطرهی حملهی دزدهای دریایی میکنند تا دیدار با دایی بزرگه که میان خاطرات سکتهکردن بالای درخت گردو و ساختن بیل دستساز گیر کرده است. در بخش دیگری از کتاب، یک روز تفریحی در باغ آنقدر با حادثه و شکستگی و قهرکردنها همراه میشود که درنهایت همه پشت در اتاق عمل منتظر میمانند. در قصهی پایانی هم پسر خانواده قرار است دربارهی درختکاری حرف بزند اما میان سخنرانیهای طولانی رییس، دخالتهای معاون و حواسپرتی مهمانها، عملاً فرصتی برای صحبتکردن پیدا نمیکند.
خلاصه کتاب قصه های من و بچه هام؛ پرستار
در کتاب قصه های من و بچه هام؛ پرستار محور اصلی، یک خانوادهی پرجمعیت است که هر اتفاق ساده در زندگیشان به ماجرایی طولانی و خندهآور تبدیل میشود. در قصهی پرستار، بیماری مادر و بچهها باعث میشود پرستاری عجیب وارد خانه شود که گاو همراهش را «فروشگاه لبنیاتی نزدیک» معرفی کرده است، داروها را اشتباه میدهد و مدام درگیر خوردن ساندویچ و چیپس است. در قصههای دیگر، گریهی فنقلی بهانهای میشود تا همه خاطرهی دزدهای دریایی را تعریف کنند، دایی بزرگه میان خاطرات سکته و ساخت دیوار و بیل گمشده سرگردان است، یک روز تفریحی در باغ با حوادث پشتسرهم به شکستگی و قهر میرسد و در مدرسه، پسر خانواده زیر سایهی حرفزدن بزرگترها فرصت سخنرانی پیدا نمیکند.
چرا باید کتاب قصه های من و بچه هام؛ پرستار را بخوانیم؟
کتاب قصه های من و بچه هام؛ پرستار با موقعیتهای طنزآمیز خانوادگی، دیالوگهای تندوتیز و بزرگنمایی اشتباههای روزمره، تصویری شوخطبع از زندگی فامیلی ارائه کرده است. این کتاب میتواند برای مخاطبان نوجوان و حتی بزرگترها، فرصتی برای خندیدن به دردسرهایی باشد که شبیه تجربههای خودشان است و درعینحال نگاه تازهای به رابطهی بچهها و بزرگترها بدهد.
کتاب قصه های من و بچه هام؛ پرستار به کسانی پیشنهاد میشود که به داستانهای طنز خانوادگی، ماجراهای شلوغ فامیلی و روایتهایی پر از گفتوگو و سوءتفاهم علاقه دارند؛ بهویژه نوجوانانی که از خواندن قصههای کوتاه و پراتفاق لذت میبرند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب قصه های من و بچه هام؛ پرستار و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | قصه های من و بچه هام؛ پرستار |
| موضوع | طنز، داستان کودک و نوجوانان |