معرفی و دانلود کتاب به جرم عاشقی (مجموعه شعر سه‌ زبانه) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب به جرم عاشقی (مجموعه شعر سه‌ زبانه)

کتاب به جرم عاشقی (مجموعه شعر سه‌ زبانه)

انگلیسی، آلمانی و فارسی

۵.۰ امتیاز(از ۳ رأی)
مهسا حسینی (ایرانا)
انتشارات:
انتشارات داروگ

معرفی کتاب به جرم عاشقی (مجموعه شعر سه‌ زبانه)

کتاب به جرم عاشقی (مجموعه شعر سه‌ زبانه) نوشته‌ مهسا حسینی (ایرانا) است و انتشارات داروگ آن را منتشر کرده است. این کتاب مجموعه‌ای از شعرهای عاشقانه و تأمل‌برانگیز است که به سه زبان انگلیسی، آلمانی و فارسی در کنار هم قرار گرفته‌اند. شاعر در این اثر از تجربه‌های عاطفی، تنهایی، رنج و امید سخن گفته است و عشق را در برخورد با جهانی حسابگر و سرد به تصویر کشیده است. در این کتاب شعر به زبان فارسی در مرکز قرار دارد و ترجمه‌ها نیز به‌وسیله‌ی خود شاعر انجام شده‌اند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب به جرم عاشقی (مجموعه شعر سه‌ زبانه)

کتاب به جرم عاشقی (مجموعه شعر سه‌ زبانه) سفری شاعرانه در سرزمین عشق، تنهایی و خودشناسی است. مهسا حسینی (ایرانا) در این مجموعه شعر زندگی زنی را روایت می‌کند که در میانه‌ی جهانی حسابگر و عدد‌محور، عشق را نه در فرمول‌ها که در نبض دل و رؤیا جست‌وجو کرده است. شعرها بارها به جرم عاشقی اشاره کرده‌اند و از همین زاویه، عشق به‌عنوان نوعی سرپیچی آرام از منطق سرد روزمره تصویر شده است. در بسیاری از شعرها، راوی با مردمانی روبه‌رو است که همه‌چیز حتی عشق را وزن می‌کنند و در جدول‌های محاسبه می‌گنجانند.

تنهایی در کتاب به جرم عاشقی (مجموعه شعر سه‌ زبانه) هم‌زمان زخمی عمیق و پناهگاهی مقدس است. شاعر از دوست‌داشتن کسی می‌گوید که زبان او را نمی‌فهمد، از معشوقی که با عددها زندگی می‌کند و نام راوی را درست به زبان نمی‌آورد و از لحظه‌هایی که رفتن تنها شکلِ محترمانه‌ی ماندن برای قلب است. در این کتاب، شعرها گاهی در فضای یک رابطه‌ی نابرابر شکل گرفته‌اند و گاهی به معشوقی خیالی و نادیده خطاب شده‌اند؛ معشوقی که شاید هرگز در واقعیت حضور نداشته، اما در واژه‌ها و رؤیاها ریشه دوانده است.

کتاب به جرم عاشقی (مجموعه شعر سه‌ زبانه) در لایه‌ای دیگر، به رابطه‌ی شاعر با خود نیز پرداخته است؛ جایی که راوی از انسان‌ماندن می‌گوید، از لحظه‌ای که می‌فهمد ماندنِ بی‌فهمیده‌شدن توهین به قلب است و از تصمیم‌هایی که در سکوت گرفته می‌شوند. این مجموعه تصویری پیوسته از عبور، دل‌کندن، بازگشت به خویش و امضای بی‌اعتراض جهان با همه‌ی سردی‌اش ارائه کرده است.

چرا باید کتاب به جرم عاشقی (مجموعه شعر سه‌ زبانه) را بخوانیم؟

این مجموعه تصویری احساسی و صریح از عشق در جهانی حسابگر ارائه کرده است؛ جهانی که در آن تنهایی هم زخم است و هم پناه. خواندن آن می‌تواند برای فهم بهتر لحظه‌های دل‌کندن، عبور و بازگشت به خویش الهام‌بخش باشد و زبان درونی بسیاری از تجربه‌های عاطفی را روشن‌تر کند.

خواندن کتاب به جرم عاشقی (مجموعه شعر سه‌ زبانه) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که درگیر رابطه‌های نابرابر عاطفی بوده‌اند، به تنهایی و خودشناسی می‌اندیشند یا دوست دارند تجربه‌های عاشقانه و دل‌کندن را در قالب شعر معاصر فارسی دنبال کنند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب به جرم عاشقی (مجموعه شعر سه‌ زبانه) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببه جرم عاشقی (مجموعه شعر سه‌ زبانه)
عنوان دیگرانگلیسی، آلمانی و فارسی

۱۴۰۵/۰۳/۱۲

عالی، از عشق های امروزی میگه

کاربر 12050452
۱۴۰۵/۰۲/۲۹

خیلی زیبا و ساده و دلنشین بود ،حرف دل خیلی از انسانهاست.

۱۴۰۵/۰۲/۲۳

می گوید الان زمان عاشقی نیست