کتاب مطبوعات سینمایی ایران
خواندن نظراتمعرفی کتاب مطبوعات سینمایی ایران
کتاب «مطبوعات سینمایی ایران» اثر حسین گیتی (-۱۳۲۸) به معرفی مطبوعات سینمایی ایران و تاریخ انها از سال ۱۳۰۹ تا ۱۳۹۵ خورشیدی پرداختهاست. این اثر دو فصل دارد که فصل اول تاریخ مطبوعات سینما از ۱۳۰۹ تا ۱۳۵۷ (پیروزی انقلاب) و در فصل دوم ادامه آن تا سال ۱۳۹۵ را دربر دارد:
«هنر و سینما»
وضعیت انتشار: متوقف شده
قطع: رحلی، روزنامهای، رحلی بزرگ
بها: ۱۰ و ۱۵ ریال
آمار انتشار: ۸۸ شماره
«هنر و سینما» در آغاز راه، در سرمقالهاش تحت عنوان «سال نو، مجله نو» ضمن اشاره به کوششهای عقیممانده گذشته به هدف مجله در آینده میپردازد:
«هنر و سینما» خیلی زودتر از نوروز ۱۳۴۰ باید انتشار مییافت. اما بر اثر مشکل فراوان و ناگهانی که همواره بر سر راه اینگونه کوششها بهوجود میآید مجله ما چهار سال دیرتر از تاریخ قبلا پیشبینی شده منتشر میگردد.
با همه اینها میتوان این چهار سال تباهشده را جبران کرد، اما با تلاش فراوان. ما انجام این وظیفه را میپذیریم، به شرط آنکه دوستان ما را کمک کنند، مقام رسمی و اعلای حفظ سنتهای هنری و فرهنگ در ایران و نیز مردم... عید نوروز نهتنها جشن پیروز تسلط خوش بر ناخوش و زیبا بر زشت است، بلکه خود همواره منبع الهام برای هنرمندان ایران از باستان تاکنون بوده است. «هنر و سینما» افتخار خود میداند که تاریخ انتشارش را با تاریخ این جشن منطبق میسازد. عید پیروز نوروز بر ایران و ایرانی مبارک باد».
خاطرات محمد هاشمی
میخواهم خلبان بشوم؛ رؤیای پرواز (جلد اول)معصومه حاجی حسین لو
دفترچه های کتاب فروشجلال برجس
بامبلتاماستیو اسمالمن
قانون همراه تعزیرات حکومتیفردین شهبازی
وقتی والدینتان سرطان دارندانیستیتو بین المللی سرطان (وزارت بهداشت خدمات انسانی و موسسه ملی بهداشت آمریکا)
روز خواستگاریآیناز حسنی آشورزاده
عمارت آزادیفرید قدمی
هفت گونه سینما (کتاب دوم)
علیرضا کاوه
نابغه یا دیوانه؟آله خاندرو خودوروفسکی