کتاب دختران آسمان
معرفی احکام فقهی و دینی ویژه دختران نوجوان
معاونت فرهنگی-اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریهانتشارات:
معاونت فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریهمعرفی کتاب دختران آسمان
«دختران آسمان» به معرفی احکام فقهی و دینی ویژهی دختران نوجوان میپردازد.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دختران آسمان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | دختران آسمان |
| حجم فایل کتاب | ۳.۸۷ مگابایت |
| تعداد صفحهها | ۹۴ صفحه |
| قیمت کتاب | رایگان |
| برچسب | کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸ |
خیلی کتاب زیبا جالب و مفیدی است.
برای دختران ۱۰~۲۰ سال مناسبه. برای منم خوب و مناسب بود.
به همه دختر ها ۱۱تا ۲۰ساله توصیه میکنم لطفا فقط دختر ها بخوانند! چون فکر میکنم مسائل عادت م..... و قیره برای شما مهم نباشد باتشکر
کتاب جذابی واسه دختران هست اون چیزایی رو که باهاشون آشنا نبودم رو فهمیدم .خیلی عالی هست
خیلی عالی بود
خیلی کتاب خوبیه و مطالب مورد نیاز دختران رو به شیوه ای روان و همراه با مثال های جذاب توضیح داده. من که دوست داشتم.
خیلی کتاب زیبا و قشنگی هست 😍🥰 این کتاب را از دست ندهید😊👍🏻
👌👌👌
کتابش خیلی قشنگ و زیبا هست😍 من از خواندن این کتاب لذت می برم.😍 بهتون توصیه می کنم که حتماً این کتاب را بخونید.🤗😊
جالب بود
عالیه👌👌👌👌
به نظر من این کتاب واقعا یه کتاب دخترانه هست که میتونه واسه هر دختری مفید باشه. من ۱۱ سالمه و تا الان که تا صفحه۴۱ خوندم جواب خیلی از سوالامو گرفتم. واقعا کتاب عالی هست👌🏻🌹 میتونه ما دختر هارو راهنمایی کنه👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
ممنونم از طاقچه🥰🥰🥰🥰🥰🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤😍😍😍😍😍
سلام این کتاب را حتما بخوانید چون برای دختران گل چادری خیلی مفیده🤩🤩