دانلود و خرید کتاب دلاور مرد سیستان؛ بر اساس زندگی سردار شهید میرقاسم میرحسینی (قصه‌ی فرماندهان ۲۲) سارا عرفانی
تصویر جلد کتاب دلاور مرد سیستان؛ بر اساس زندگی سردار شهید میرقاسم میرحسینی (قصه‌ی فرماندهان ۲۲)

معرفی کتاب دلاور مرد سیستان؛ بر اساس زندگی سردار شهید میرقاسم میرحسینی (قصه‌ی فرماندهان ۲۲)

کتاب «دلاور مرد سیستان» که به خاطرات شهید میرقاسم میرحسینی از فرماندهان دفاع مقدس می‌پردازد، بیست و دومین کتاب از مجموعه «قصه فرماندهان» است. این کتاب در ۱۰ داستان مستقل از کودکی تا زمان شهادت ایشان است و سعی شده است خاطراتی را که قابلیت داستان شدن دارند انتخاب شود. نویسنده، کار نگارش کتاب را در مدت دو ماه انجام داده است. وی از کتاب های «نگین هامون» و «پرنده و تانک» به عنوان منابعی که خاطرات شهید میرحسینی در آنها وجود داشته، برای نگارش این کتاب، استفاده کرده است.
S
۱۳۹۵/۱۰/۰۴

اگر این رزمندگان جان بر کف نبودند معلوم نبود حال و روز الان ما چه بود! در قسمت دسته بندی روی فرماندهان جنگ کلیک کنید تا با تعدادی از این شهدا عزیزآشنا شوید.

یوسف
۱۳۹۹/۰۱/۰۳

در مورد این شهید که خودش شاید به نوعی استاد اخلاقی و آینه جلوی چشم شهید سلیمانی بوده است باید کتابها نوشته شود اما افسوس یک کتاب کوچک با متنی ساده و حداقلی

1motahare
۱۳۹۹/۱۰/۳۰

سلام این کتاب برای سنین حدودا نه سال تا آخر مناسب است🌸 با خواندن کتاب می‌توانید با زندگی نامه شهید میر قاسم به زبان ساده آشنا شوید. پس بهتون پیشنهاد میکنم که این کتاب را بخوانید🙏🏻

حسین
۱۴۰۱/۱۰/۱۴

شهید میرحسینی رفیق شفیق سردار سلیمانی بود شهید که به گفته سردار سلیمانی: ( من هیچوقت حتی در بحرانی ترین شرایط جنگ در چهره ایشون ذره ای ترس ندیدم). من رو به یاد این آیه قرآن می اندازه: ان اولیائ الله فلا خوف

- بیشتر
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است