کتاب حدیث لوح (مجموعه‌ای از سخنرانی‌های مهدوی و ولایی حضرت آیت‌الله العظمی وحید خراسانی) حسین وحید خراسانی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب حدیث لوح (مجموعه‌ای از سخنرانی‌های مهدوی و ولایی حضرت آیت‌الله العظمی وحید خراسانی)

امتیاز
۵.۰از ۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب حدیث لوح (مجموعه‌ای از سخنرانی‌های مهدوی و ولایی حضرت آیت‌الله العظمی وحید خراسانی)

«حدیث لوح (مجموعه‌ای از سخنرانی‌های مهدوی و ولایی حضرت آیت‌الله العظمی وحید خراسانی)» به کوشش واحد پژوهش موسسه فرهنگی موعود عصر (عج) حاوی سخنان ارزشمند آیت‌الله العظمی وحید خراسانی است که به معرفی مختصری از دریای بیکران وجود حضرت مهدی (عج) می‌پردازد و دیدگاه تازه و جدیدی به انسان می‌بخشد که تا مدت‌ها ذهن را درگیر بزرگی روح آن بزرگوار می‌کند...

شهرام
۱۳۹۷/۰۶/۱۱

برای بنده که از علوم دینی بهره زیادی نبردم (متاسفانه)، کتابی در افق‌های بسیار دور هست. برخی مطالب کتاب رو حتی نمی‌تونم دنبال کنم! چه برسه به اینکه درک کنم. اما خب برخی از مطالب هم بسیار رسا و تاثیر

- بیشتر
mahdi.ch73
۱۳۹۶/۱۱/۱۴

تشکر

تذکره الشهداء جلد ۱
ملا حبیب الله شریف کاشانی
تذکره الشهداء جلد ۲
ملا حبیب الله شریف کاشانی
سرّ خدا (بحث‌هایی در امامت و ولایت اهل بیت علیهم السلام)
سیدحسین نجیب‌محمد
آل یاسین
سیری در تاریخ پیامبر اکرم (ص)؛ جلد دوم
سیدمحمدمحسن حسینی طهرانی
قتیل العبرات
حسین انوری‌پور
آموزه‌های معرفت؛ شرح دعای ابوحمزه ثمالی (جلد اول)
سیدمحمدمحسن حسینی طهرانی
شرح دعای عهد
میرزا محمد بن محمد حسن بن ملا علی هرندی
معرفت امام
معرفت نفس؛ جلد چهارم
آیت‌الله العظمی مظاهری
ولایت ولی‌ الله
اسماعیل شفیعی سروستانی
جنةالعاصمه؛ تاریخ ولادت و حالات حضرت فاطمه (س)
محمدحسین میرجهانی طباطبایی
سیری در تاریخ پیامبر اکرم؛ جلد اول
سید محمدمحسن حسینی طهرانی
از مدینه تا مدینه (مقتل عاشورا)
محمدمهدی تاج‌لنگرودی
سیروسلوک، منزل ششم؛ تجلیه