کتاب انگیزههای دینی در گسترش سواد رسانهای
معرفی کتاب انگیزههای دینی در گسترش سواد رسانهای
«انگیزههای دینی در گسترش سواد رسانهای» پژوهشی به قلم علی حاج محمدی (-۱۳۵۸) و زیر نظر دکتر سیدمرتضی موسویان است که در همایش ملی سوادرسانهای و مسئولیت اجتماعی در شهریور سال ۱۳۹۴ ارائه شد. موضوع این همایش ترویج هنجارها، ارزشها و سبک زندگی اسلامی ایرانی و ممانعت از رخنهها و آسیبهای فرهنگی و اجتماعی در این عرصه و مقابله موثر با تهاجم همهجانبه فرهنگی و نیزارتقای فرهنگ کاربری و سواد مجازی جامعه بود.
یکی از اهداف گسترش سواد رسانهای مقابله با پدیده نفوذ رسانه است؛ یعنی مقابله با این پدیده که رسانهای با شگردهای مختلق برای ذهنیت فرد تصمیم بگیرد و بی آن که او بخواهد یا متوجه شود دیدگاهش را درباره مسایل اطرافش شکل دهد. آیا ما به عنوان یک مسلمان در برابر این مساله تکلیفی داریم؟ آیا اسلام در برابر این پدیده موضعی دارد؟ اگر دارد موضعش چیست؟ این پژوهش به دنبال بررسی و کشف موضع احتمالی اسلام از رهگذر متون دینی درباره نفوذ رسانه و ضرورتهای احتمالی مقابله با آن است. ابتدا مساله نفوذ رسانه به عنوان یک عامل تهدید بالقوه برای اندیشه آزاد در جامعه بررسی و به ضرورت گسترش سواد رسانهای برای مقابله با آن اشاره شده است. آنگاه تلاش شده است موضع اسلام در برابر این مساله و نحوه رفتار با آن با تکیه بر شناخت حاصل از قرآن کریم و سیره اهل بیت (ع) تبیین شود.
یک عاشقانه بی صدا![]()
الهام امینی فسخودی
ساحل نیلگونمحمدرضا تابشپور
عاشقانه هایی که برای من سروده نشد (دفتر اول)مهدی شریفی زمانی (گلسنج اصفهانی)
خانه فراموشانطلا معتضدی
خودآزما، پایه دهم رشته علوم تجربیعلی کریمی
خدادادسیروس همتی
صراط الحسین (ع)حسین عدالت
من هم می توانم با قطار ریاضی سفر کنمزهرا جعفر طالب آبادی
چلیپای قلممهدی الماسی
رهبر دارای بینش و چشم انداز (خلاصه کتاب)مایکل هایت
من مردم هستمپارتا چاترجی
استراتژی های دیجیتال مارکتینگ در صنعت گردشگری، مهمان یاری و صنایع هواییخوزه دوارته سانتوس
آنچه گذشت (جلد اول)اسماعیل اشراقی
راهنمای کاربردی تهیه تصاویر ماهواره ای و تولیدات جانبی داده های سنجش از دورحامد بیدل
کیمچی و کالاماریرز کنت
قصه خلاقیت؛ خرس قهوه ای عاشق نقاشی کشیدن استگروه نویسندگان جین لی