کتاب شنا بر فراز ابرهای اعتماد به نفس
خواندن نظراتمعرفی کتاب شنا بر فراز ابرهای اعتماد به نفس
«شنا بر فراز ابرهای اعتمادبهنفس» نام اثری از علیرضا رضایی (-۱۳۷۱) است که داستان زندگی خود نویسنده را روایت میکند و شامل مسائلی است که که هرروز در زندگی میلیاردها انسان از جمله خود ما روی میدهد و اغلب با عکسالعمل اشتباه، خود را از زندگی زیبایی که خداوند در اختیارمان نهاده منع میکنیم.
نویسنده این کتاب تجربیات خود را در اختیار کسانی گذاشتهاست که سختیهای زندگی به آنها اجازه این را نداده است که آنطور که میخواهند و شایسته ایشان است زندگی خود را بسازند.
در ابتدای کتاب میخوانید:
شاید من را نشناسید، اما این کتاب حاصل زندگی واقعی خودم است زندگی که به خاطر عدم آگاهی سالها در تاریکی، انزوا، زجر، بیهودگی، خجالتی بودن و بدون هیچ دوستی، بدون ارتباط خانوادگی مناسب، بدون قائل بودن کمترین ارزشی برای خود و دیگران گذشت، زندگی که سالها من را بیارزش جلوه داد و مانند یک قربانی نُه سال از زندگیام را به خاطر یک سری مسائل اشتباه که ممکن است در زندگی سراغ تمام ما بیاید، از دست دادم. حتی شخصی هم نبود که نحوه برخورد درست با مسائل و عکسالعمل لازم در زمان مناسب را به من آموزش دهد تا چنین مسائلی گریبان گیرم نشوند؛ اما به شما تضمین میدهم که این کتاب یک کتاب عادی نیست که پس از خواندن و گذشت مدتزمانی، آن را به فراموشی بسپارید.
سراسر این کتاب کلیدها و دستورالعملهایی است که حاصل چندین سال آزمون و خطاست، مطمئن باشید که با عمل قدمبهقدم به دستورالعملهایش و دستیابی به کلیدها و صعود به بالای ابرهای اعتمادبهنفس، هرگز اسم این کتاب و مطالبش را از یاد نمیبرید.
مبانی شناسایی ژئوسنتتیک ها (ویرایش دوم)
غلامعلی شفابخش
معجزه موفقیتسمانه فلاح
زنان توانمند؛ راهنمای همهی زنان به سوی زندگی موفقلوئیز ال. هی
فرشته ها در شهرفریبرز کریمی آزاد
دعوت به ماوراءتورج زاهدی
معبد میلیونرهامارک فیشر
آر دی ای؛ رهنمودها و کاربردهافاطمه پازوکی
حبیب محبوباسماعیل منصوری لاریجانی
۷ معجزهی افراد بسیار موفق در مدیریت زمان و زندگی - با ساعت مچیت معجزه کن!محمد تبریزی
ماندن در مسیروین دایر
دایرة المعارف ۳۴۴ موضوع قرآنی مثانی (جلد دوم)سیدحسین حقشناس
دستور زبان فارسیامید طبیبزاده
مرکز توجه: با ساده کردن زندگی، بهرهوری خود را دو برابر کنید و به همه هدفهایتان برسیدبرایان تریسی
راهنمای برقراری ارتباط مؤثر با دیگران؛ عشق ماندگارمورا مکگاورن مور
گرگ تنهاآشوت آقابابیان