معرفی و دانلود کتاب نرسی، پادشاه ساسانی + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب نرسی، پادشاه ساسانی

کتاب نرسی، پادشاه ساسانی

۳.۷(از ۳ امتیاز)

معرفی کتاب نرسی، پادشاه ساسانی

«نرسی، پادشاه ساسانی» به قلم علیمراد شیری (-۱۳۵۸) کتابی است که به دوران پادشاهی نرسی فرزند شاپور اول و هفتمین شاه ساسانی اختصاص دارد. در این اثر خواننده با این پادشاه و کارهای او از جمله اصلاحات و جنگ و صلح هایی که انجام داد و آثاری که از وی به جا مانده‌است آشنا می‌شود. در بخشی از کتاب می‌خوانید: نرسی به دلیل حس وطن دوستی و علاقه به کشور خود در تمام طول دوران حکومت بهرام دوم که کشور با مخاطرات زیادی مانند شورش ایالتهای شرقی و حمله امپراطور روم، کاروس، روبرو بود نه تنها اقدامی خلاف مصالح مملکت انجام نداد بلکه فرماندهی عملیات جنگی در ارمنستان را نیز بر عهده گرفت. قطعا" نرسی باید از روی ضرب سکه های بهرام دوم می دانست که او قصد دارد فرزند خود بهرام را با نام بهرام سوم بر تخت سلطنت ایران بنشاند، شاید به همین دلیل بود که فرماندهی ارتش ساسانی را در ارمنستان بر عهده گرفت. با مرگ بهرام دوم در سال ۲۹۳ میلادی بهترین فرصت برای نرسی مهیا شد تا وی به آنچه تا به حال از آن محروم بوده دست یابد و آن چیزی نبود جز تخت شاهی ممالک ایران.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نرسی، پادشاه ساسانی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:نرسی، پادشاه ساسانی
قیمت کتاب:۵۴۵۰۰ تومان

PArsa
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۷/۰۷

کتابی بسیار خوب و روان بود و من در مدت کمی تمومش کردم و نوشته های مهمی در باب ساسانیان نوشته بود و به نظرم برای خواندن باقی تاریخ ساسانیان به دانستن اتفاقات دوران نرسی نیاز دارید