کتاب دولت کریمه
خواندن نظراتمعرفی کتاب دولت کریمه
«دولت کریمه (نحوۀ تأسیس حکومت جهانی حضرت مهدی (عج))» اثری از واحد پژوهش موسسه فرهنگی موعود عصر، کتابی است که روایات و احادیث موجود درباره حکومت عدل جهانی حضرت مهدی (عج) را برمیشمارد. گردآوری مجموعه حاضر ازبین روایات خاندان نبوت به انگیزه وصف زیبایی، عظمت، عدل و قسط بینظیر این دولت کریمه برای دوستداران آن حضرت است.
پیامبر خدا (ص) میفرمایند:
«أَهْلُ بَیتی أَمانٌ لِأَهْلِ الأَرْضِ، کما أَنَّ النُّجُومَ أَمانٌ لِأَهْلِ السَّماءِ؛
اهل بیت من رمز بقای اهل زمین هستند، چنان که ستارهها عامل بقای اهل آسمانها هستند»
رسول خدا (ص) در رابطه با نقش حجّت خدا در بقای جهان آفرینش میفرمایند:
«إنّی، وَ أَحَدَ عَشَرَ مِنْ وُلْدی، وَ أَنْتَ یا عَلِی، زَرُّ الأرْضِ، بِنا أَوتَدَ اللهُ الْأرْضَ أَنْ تَسیخَ بِأَهْلِها!. فَإذا ذَهَبَ ألاِثْنا عَشَرَ ساخَتِ الأرْضُ بِأَهْلِها وَ لَمْ ینْظَرُوا؛
من و یازده تن از فرزندانم و تو ـ ای علی ـ رمز بقای این جهان هستیم. خداوند به وسیلۀ ما جهان را استوار ساخته، که ساکنانش را در کام خود فرو نبرد، چون دوازدهمی آنها از دنیا برود، زمین ساکنانش را در کام خود فرو میبرد و دیگر مهلت داده نمیشوند»
رویکرد منجی گرایانه در عصر مدرنیته
سیرهی حکومتی امام مهدی (عج)محمد محمدی ریشهری
سوار در برفمریم ضمانتییار
سحرنامهرضا اسماعیلی
معرفت امام زمان (عج) و تکالیف منتظرانابراهیم شفیعی سروستانی
بهترین آفریده خداوند؛ اوصاف حضرت امیرالمومنین (ع) از زبان مشایخ اهل سنتعبدالرحیم مبارک
حیدرنامه؛ گزیدهای از حماسههای علوی از عهد صفویه تا عصر حاضرسیدعلی کاشفی خوانساری
مختصر و مفید