کتاب امام علی (ع) و امام مهدی (ع)
خواندن نظراتمعرفی کتاب امام علی (ع) و امام مهدی (ع)
«امام علی و امام مهدی (ع)» اثری از واحد پژوهش مؤسسه فرهنگی موعود عصر(عج) است که احادیث بیان شده از امیرمؤمنان درباره حضرت مهدی(عج) و پیش بینی از دوران غیبت و حیرت را دربردارد.
فصول این کتاب عبارتند از:
فصل اول: توصیف حضرت مهدی(عج)
فصل دوم: غیبت، آخر زمان و تکالیف
فصل سوم: پیش از ظهور
فصل چهارم: ظهور حضرت مهدی (ع)
هر کدام از فصول فوق شامل بخشهای متنوعی میباشد که به بسط و گسترش موضوع اصلی میپردازند. و اما حسن ختام این اثر خطبه پیامبر اکرم(ص) در غدیر خم میباشد. که با ترجمهای روان در اختیار خوانندگان محترم قرارگرفته است.
بخشی از این اثر را میخوانید:
پروردگارا، ای یاریدهنده هر مؤمن تنها، خوارکننده هر ستمکار دشمن پیشه، تو پناه منی وقتی مذاهب مرا [از یاری خود] ناامید کنند و زمین بر آن چه گسترده بر من تنگ شود.
بارالها، مرا آفریدی در حالی که از آفرینش من بینیاز بودی، اگر یاری تو نبود به من، قطعاً مغلوب میشدم، ای منتشرکننده رحمت از مواضع آن و بیرون آورندة برکات از معادن آن و ای کسی که نفس خود را به اعلی موقعیتهای برتری مختص نموده و از این روست که اولیایش به عزت او عزت میجویند،...
متن فوق فرازهایی بود از دعای حضرت مهدی(عج) هنگام ورود به عراق، که مطلع کتاب میباشد.
رویکرد منجی گرایانه در عصر مدرنیته
سیرهی حکومتی امام مهدی (عج)محمد محمدی ریشهری
سوار در برفمریم ضمانتییار
سحرنامهرضا اسماعیلی
معرفت امام زمان (عج) و تکالیف منتظرانابراهیم شفیعی سروستانی
بهترین آفریده خداوند؛ اوصاف حضرت امیرالمومنین (ع) از زبان مشایخ اهل سنتعبدالرحیم مبارک
حیدرنامه؛ گزیدهای از حماسههای علوی از عهد صفویه تا عصر حاضرسیدعلی کاشفی خوانساری
برای کسانی که دغدغه استفاده از چکیده ای ارزشمند با احادیث معتبر در این زمینه را دارند..
این کتاب فوق العاده و به قولی مختصر و مفیده
تمامی کتاب حدیثه یعنی حدیث از پیامبر و امام علی درباره زحور
کتاب فقط حدیث و روایات و ترجمه آن ها را آورده. اگر در مورد بعصی از روایات چند خط،توصیح میداد و آن رو باز میکرد که فهم و درک آن برای مخاطب راحتتر باشه بهتر بود .چون خود همین روایت
کتاب، مجموعه ای از تک احادیث درباره ی حضرت مهدی (عج) بود و در آخر هم به عید غدیر و خطبه ی پیامبر در اون روز پرداخته بود، در مجموع خیلی کلی و خلاصه بود، و برای کسایی که تا