معرفی و دانلود کتاب مغازه جادویی pdf + خلاصه رایگان

داستانی واقعی از یک جراح مغز و اعصاب

نوع کتاببدون نظر
جیمز آر دوتی، فرشته مهری

معرفی کتاب مغازه جادویی

کتاب مغازه جادویی (Into the Magic Shop) نوشته جیمز آر دوتی، داستان زندگی پسری دوازده‌ساله را روایت می‌کند که در صحرای کالیفرنیا و در خانواده‌ای فقیر و آشفته بزرگ می‌شود و به‌ طور اتفاقی وارد یک مغازه‌ی جادو می‌شود. آشنایی جیم با روث، صاحب این مغازه و تمرین‌هایی که یادش می‌دهد، مسیر زندگی این پسر را به‌ کلی عوض می‌کند و او را از کودکی پر از ترس و خشم به جراح مغز و اعصاب و پژوهشگر شفقت تبدیل می‌سازد. نشر پیرامید این کتاب نامزد جایزه‌ی گودریدز را با ترجمه فرشته مهری منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مغازه جادویی

کتاب مغازه جادویی داستانی است که جیمز آر دوتی آن را بر اساس زندگی خودش نوشته است؛ از کودکی در فقر و خانه‌ای پر از اعتیاد و افسردگی تا رسیدن به جایگاه جراح مغز و اعصاب و مدیر مرکز تحقیقات شفقت و نوع‌دوستی. دوتی در این کتاب نشان داده که چگونه یک برخورد ظاهراً ساده با زنی به نام روث در مغازه‌ای کوچک، به نقطه‌ی عطف زندگی او تبدیل می‌شود و نگاهش را به مغز، قلب، رنج و امکان تغییر عوض می‌کند.

کتاب در سه بخش تنظیم شده است: در بخش اول، ورود جیم نوجوان به مغازه، آشنایی با روث و تمرین‌های اولیه‌ی او روایت شده است؛ تمرین‌هایی که به او یاد می‌دهد بدنش را آرام کند، به احساساتش توجه کند و از دل آشوب خانه و فقر، نقطه‌ای امن در درون خودش بسازد.

در ادامه‌ی کتاب مغازه جادویی، نویسنده از اسرار مغز و اسرار قلب حرف زده؛ از نوروپلاستیسیته و این‌که چگونه تجربه، تکرار و نیت می‌تواند مدارهای مغز را تغییر دهد، تا تمرین‌هایی که روث برای تصویرسازی، تمرکز، مشاهده‌ی افکار و پرورش شفقت به او می‌آموزد. جیمز آر دوتی نشان می‌دهد که چگونه ترکیب آگاهی از مغز و توجه به قلب، مسیرش را از موفقیت بیرونی به نوعی دگرگونی درونی کشاند.

خلاصه کتاب مغازه جادویی

کتاب مغازه جادویی روایت اول‌شخص جیم است؛ پسری لاغر و فقیر در شهر لنکستر که در خانه‌ای پر از دعوا، اعتیاد و ناامنی بزرگ می‌شود و بیشتر وقتش را با دوچرخه‌سواری در گرمای صحرا می‌گذراند. یک روز در جست‌وجوی برادرش و انگشت شست پلاستیکی شعبده‌بازی، به مغازه‌ای به نام جادوی خرگوش کاکتوس می‌رسد.

صاحب مغازه، زنی مسن به نام روث، به‌ جای فروختن ترفندهای جادویی، به او پیشنهاد می‌دهد نوع دیگری از جادو را یاد بگیرد؛ جادویی که با بدن و ذهن و قلب سروکار دارد. روث در اتاق پشتی مغازه، جیم را با تمرین‌های آرام‌سازی بدن، تنفس، توجه به احساسات و مشاهده‌ی افکار آشنا می‌کند و از او قول می‌گیرد که این آموخته‌ها را روزی به دیگری منتقل کند.

در طول شش هفته، جیم یاد می‌گیرد استرس و خشمش را بشناسد، بدنش را آرام کند و به‌تدریج تصویر دیگری از خودش و آینده‌اش بسازد؛ تصویری که بعدها در اتاق عمل و در مواجهه با مرگ و زندگی بیماران، معنای تازه‌ای پیدا می‌کند.

چرا باید کتاب مغازه جادویی را بخوانیم؟

این کتاب ترکیبی از داستان رشد یک نوجوان و تأملات یک جراح مغز است و نشان می‌دهد چگونه تمرین‌های ساده‌ی توجه، تنفس و تصویرسازی می‌تواند مسیر زندگی را عوض کند. این اثر از دل تجربه‌های واقعی فقر، شرم، خشم و ترس نوشته شده و در کنار روایت، تمرین‌هایی مشخص برای آرام‌سازی بدن و کار با ذهن ارائه کرده که می‌تواند برای خواننده قابل استفاده باشد.

خواندن کتاب مغازه جادویی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب مغازه جادویی به نوجوانان و جوانانی پیشنهاد می‌شود که با احساس ناامنی، خشم یا اضطراب درگیر هستند، به کسانی که به موضوعاتی مثل ذهن‌آگاهی، شفقت، مغز و تغییر عادت‌ها علاقه دارند و همچنین به خوانندگانی که دنبال داستانی شخصی درباره‌ی عبور از کودکی دشوار و ساختن مسیری تازه هستند.

جیمز آر دوتی

جیمز دوتی (James Doty) (متولد ۱۹۵۵)، جراح مغز و اعصاب، استاد دانشگاه، کارآفرین و نویسنده‌ی آمریکایی است که به دلیل پژوهش‌های علمی‌اش پیرامون رابطه‌ی مغز و قلب و ترویج مفاهیمی چون شفقت، همدلی و نوع‌دوستی شهرت دارد. او در خانواده‌ای تهیدست در کالیفرنیا و در شرایطی بسیار دشوار بزرگ شد؛ اما همین سرگذشت پرچالش، انگیزه‌ای شد تا مسیر پزشکی را انتخاب کند. دوتی مدرک پزشکی خود را از دانشگاه تولین دریافت کرد و دوره‌ی تخصصی جراحی مغز و اعصاب را در مرکز پزشکی ارتش والتر رید گذراند و فلوشیپ جراحی مغز و اعصاب کودکان را در بیمارستان کودکان فیلادلفیا (CHOP) تکمیل نمود. او ۹ سال در سپاه پزشکی ارتش ایالات‌متحده خدمت کرد.

دکتر دوتی بنیان‌گذار مرکز تحقیقات و آموزش شفقت و نوع‌دوستی (CCARE) در دانشگاه استنفورد بود و مدیریتش را بر عهده داشت؛ مرکزی که با هدف بررسی ریشه‌های عصب‌شناختی و روان‌شناختی شفقت شکل گرفته. بخش عمده‌ای از شهرت جیمز دوتی به واسطه‌ی نگارش کتاب «مغازه جادویی» است. وی همچنین از مؤسسان بنیاد دالایی لاما و از نویسندگان اصلی منشور شفقت است.

جوایز و افتخارات کتاب مغازه جادویی

• نامزد بهترین کتاب علم و فناوری در جوایز گودریدز (سال ۲۰۱۶)
  • در لیست پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک‌تایمز

نظر افراد مشهور درباره کتاب مغازه جادویی

«این کتاب، داستان شگفت‌انگیز تلاش‌های یک جراح مغز و اعصاب را روایت می‌کند؛ تلاش برای گشودن رمز و راز پیوند میان مغز و قلب ما... مطمئنم خوانندگان بسیاری با خواندن این داستان الهام‌بخش، تحت تأثیر قرار خواهند گرفت، قفل قلب‌هایشان را باز خواهند کرد و خواهند دید که خودشان نیز چه کارهایی می‌توانند برای دیگران انجام دهند.» (دالایی لاما)

چه نسخه‌های دیگری از کتاب مغازه جادویی منتشر شده است؟

• کتاب مغازه جادویی، ترجمه‌ی امین کیانی، نشر نارنگی
  • کتاب مغازه جادویی، ترجمه‌ی فریناز بیانی، نشر دانش آفرین
  • کتاب مغازه جادویی، ترجمه‌ی مهدی مهریار، نشر چلچله
  • و...

بخشی از کتاب مغازه جادویی

«صدایی که موقع شکافتن جمجمه و جدا کردن پوست سر به گوش می‌رسد، شبیه جدا کردن ولکرو و کمی ناراحت‌کننده است. البته در هیچ دانشکده‌ای صداها و بوی جراحی مغز را یاد نمی‌دهند؛ اما به نظر من کمبود چنین کلاسی در دانشکده‌ها احساس می‌شود چون می‌تواند به جراح کمک کند تا بهتر روی جراحی تمرکز کند.

در آموزش، وقتی با مته استخوان را اره می‌کند و سوراخ‌هایی را که ایجاد کرده در یک خط مستقیم برش می‌دهد، صدای ناخواسته‌ای که جمجمه هنگام برداشتن ایجاد می‌کند و یا صدای قیچی وقتی مغز شکافته می‌شود، ضربان قلب بیمار با ریتم حرکت می‌کند، گویی صدای ناله‌اش برای آسیب‌پذیری‌اش و نمایان شدن رازهای آن در زیر نورهای خشن اتاق عمل، بلند شده است.

پسر بچه با پوشیدن لباس بیمارستان، کوچک‌تر از سن خود نشان می‌دهد و وقتی منتظر است تا وارد اتاق عمل شود، داخل تخت فرو رفته است:

ـ مادرم برای من دعا کرد. حتما برای تو هم دعا می‌کنه.

صدای نفس زدن مادر پسربچه سنگین می‌شود و می‌دانم که او تمام نیروی خود را جمع می‌کند که در نظر پسرش قوی بماند.

من دستم را لای موهای بلند و خرمایی‌اش می‌کشم و می‌گویم: "می‌خواهی دوباره توضیح بدهم که امروز چه اتفاقی میفتد قهرمان؟"

از این‌که او را قهرمان یا رفیق صدا می‌زدم، خیلی خوشش می‌آمد و می‌گوید: "آره، می‌دونم قراره من بخوابم و تو اون چیز زشت را از سرم در بیاری تا سردرد از بین بره. بعدش مادر و پدر رو می‌بینم."»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مغازه جادویی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمغازه جادویی
عنوان دیگرداستانی واقعی از یک جراح مغز و اعصاب
عنوان در زبان مبدأInto the Magic Shop: A Neurosurgeon's Quest to Discover the Mysteries of the Brain and the Secrets of the Heart
موضوعرمان، داستان خارجی
نویسندهجیمز آر دوتی
مترجمفرشته مهری
انتشاراتانتشارات پیرامید
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.