کتاب دهه مظلوم ۶۰
خواندن نظراتمعرفی کتاب دهه مظلوم ۶۰
انذار رهبر معظم انقلاب در ۱۴ خرداد ۹۶ نشان داد برخی مسئولان خواسته یا ناخواسته درگیر دام پهنشده از سوی منافقین شدهاند. دامی که البته سابقه تاریخی دارد و مسئله جدیدی نیست. درست پس از انتشار فایل صوتی منتسب به منتظری بود که این دسته از مسئولان ندانسته و به دلیل نبود آگاهی و هوشیاری لازم، بازی خوردند و یادشان رفت که نفاق میتواند از زیر لوای کسی بیرون بیاید که زمانی قائممقام رهبری بوده است. این غفلت در بحبوحه انتخابات نیز ادامه یافت تا اینکه هشدار رهبری زنگ خطر را برای آنان به صدا درآورد.
هنگامیکه به سیر تاریخی منافقین مینگریم، همواره تلاش آنان بر القاء مظلومیت خویش و ظالم نشان دادن جمهوری اسلامی را خواهیم دید. غالباً بعد از هر ترور، جریانسازی در دستور کار این سازمان قرار میگرفت. بدون شک یکی از مهمترین اهداف از جریانسازیها، تغییر جایگاه شهید و جلاد در افکار عمومی بود. زمانی که یک سبزیفروش، میوهفروش، دوچرخهساز، معلم و ... هدف کوردلی منافقین میشدند، دستور فضاسازی در نشریه مجاهد و دیگر تریبونهای وابسته شکل میگرفت. میوهفروشی که اکنون به شهادت رسیده بود؛ حال توسط منافقین، جای خود را با جاسوس رژیم تغییر داده بود. دوچرخهسازی که ترور شده بود، توسط جریان نفاق، جای خود را با مزدور رژیم عوض کرده بود. بهمثابه زمان حال، برخی مسئولان آن زمان هم مأموریت به تغییر این جایگاه داشتند.
این جریانسازی از تریبون رئیس جمهور وقت (بنیصدر) و برخی دیگر از مسئولان نیز صورت میگرفت. هشدار امروز رهبری به برخی مسئولان کشور و بازخوانی هشدارهای امام خمینی (ره) به بنیصدر و برخی دیگر از مسئولان نشان میدهد این جریان از ابتدای انقلاب تاکنون بوده و همواره مسئولان یا جریانهایی بودهاند که دانسته یا ندانسته سعی در تغییر جایگاه شهید و جلاد را داشتهاند. هنگامی که امام میفرمود: «من کراراً به او (بنیصدر) گفتم که حسابت را از این منافقین جدا کن»، درست زمانی بود که او سعی داشت جای شهید و جلاد را در میان افکار ملت عوض کند.
چیزی که میتوان نتیجه گرفت این است که هشدار اخیر رهبری در امتداد هشدار امام راحل به مسئولان وقت کشور است. در این جریانسازیها، برخیها زمانی متوجه گرفتاری خود در دام نفاق شدند و میشوند که دیگر توان بازگشت به عقب را نداشتند و نخواهند داشت؛ ازاینرو مسئولان فعلی و آینده جمهوری اسلامی بدانند که لازم است در مقابله با پدیده نفاق، هوشیاری و آگاهی لازم را به کار گیرند وگرنه تاریخ امکان تکرار دارد.
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
بسیار روشنگر
عالی و فوق العاده بود. واقعا ممنون از طاقچه! این کتاب رو حتما توصیه میکنم بخونین. به امید باز شدن چشمها و کنار رفتن غبارهای نادانی انشاالله...🌹
بدرد نخورد خواندم خوب نبود نخوان خوب نیست
تاریخ را بدون پیش داوری بخوانیم و البته حرف همه را نیز بخوانیم
بسیار عالی ممنون از طاقچه
خیلی خوب داره توضیح میده وقتی با کفش یک کسی دیگه راه نرفتی حق نداری راه رفتنشون قضاوت کنی. موضوع اصلی پیرامون جنایت های منافقین و صوتی هست که از آیت الله منتظری اومد بیرون و با دلیل و منطق میگه
اراجیفی جهت شستشوی مغزی ....