کتاب بزرگ شدن چه سخت بود
معرفی کتاب بزرگ شدن چه سخت بود
کتاب بزرگ شدن چه سخت بود نوشتهی راحله قاسمی و توسط نشر زرین اندیشمند منتشر شده است. این اثر روایتی داستانی از فرازونشیبهای زندگی یک خانواده ایرانی در دهههای گذشته را به تصویر میکشد و با نگاهی واقعگرایانه به مسائل خانوادگی، روابط والدین و فرزندان، و تأثیرات حوادث تلخ و شیرین بر سرنوشت اعضای خانواده میپردازد. داستان با محوریت شخصیتهایی چون زینب، آنا، آقا مرتضی و طاهره، لایههای مختلفی از رنج، امید، عشق، حسرت و گذر زمان را روایت میکند. نویسنده با زبانی صمیمی و جزئینگر، تجربههای تلخ و شیرین بزرگشدن، از دستدادن عزیزان، و تلاش برای ادامه زندگی را به تصویر کشیده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب بزرگ شدن چه سخت بود
کتاب بزرگ شدن چه سخت بود با قلم راحله قاسمی، روایتی چندلایه از زندگی یک خانواده ایرانی را در بستر تحولات اجتماعی و شخصی روایت میکند. این کتاب با تمرکز بر شخصیتهایی چون زینب، آنا، آقا مرتضی و طاهره، به موضوعاتی چون مرگ، بیماری، فقر، حسادتهای خانوادگی، و تلاش برای بقا میپردازد. ساختار کتاب مبتنی بر روایتهای پیوسته و خاطرهمحور است که از زاویه دید اعضای مختلف خانواده بیان میشود و خواننده را با احساسات و دغدغههای هر یک از شخصیتها همراه میکند. نویسنده با پرداختن به جزئیات زندگی روزمره، روابط میاننسلی، و تأثیرات تصمیمات گذشته بر آینده، تصویری ملموس از چالشهای بزرگشدن و عبور از بحرانها ارائه داده است. در این میان، نقش مادر خانواده، طاهره، بهعنوان ستون اصلی خانه و تکیهگاه فرزندان، برجسته شده و روایتهایی از عشق، دلسوزی، و فداکاری او در برابر مشکلات زندگی، بخش مهمی از کتاب را تشکیل میدهد. همچنین، کتاب با بازگشت به خاطرات کودکی و نوجوانی شخصیتها، تأثیرات تربیت خانوادگی و محیط اجتماعی را بر شکلگیری هویت و سرنوشت آنها بررسی کرده است.
خلاصه داستان بزرگ شدن چه سخت بود
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان بزرگ شدن چه سخت بود با کابوسهای زینب آغاز میشود؛ مادری که درگیر نگرانی برای دخترش آناست. آنا با مشکلات روحی و بیماری دستوپنجه نرم میکند و سرانجام با خوردن قرص، خانواده را در شوک و اندوه فرو میبرد. روایت با واکنشهای احساسی زینب و آقا مرتضی به این حادثه ادامه پیدا میکند و فضای بیمارستان، اضطراب و ناامیدی خانواده را به تصویر میکشد. پس از مرگ آنا، خاطرات گذشته برای آقا مرتضی زنده میشود و او به یاد پدرش، مشتی یحیی، و اتفاقات تلخ و شیرین کودکی و نوجوانی خود میافتد. بخشهایی از کتاب به روایت زندگی سخت مادر خانواده، طاهره، و تلاش او برای حفظ خانواده پس از مرگ همسرش اختصاص دارد. روایت ازدواج مرتضی و زینب، نقش عمو موسی در حمایت از خانواده، و چالشهای اقتصادی و عاطفی پس از فقدان پدر، از دیگر محورهای داستان است. کتاب با توصیف بیماری و مرگ طاهره، مادر خانواده، و تأثیر این فقدان بر فرزندان، به پایان میرسد. در طول روایت، نویسنده با پرداختن به جزئیات زندگی روزمره، روابط خانوادگی، و خاطرات تلخ و شیرین، تصویری از دشواریهای بزرگشدن و عبور از بحرانها ارائه میدهد.
چرا باید کتاب بزرگ شدن چه سخت بود را بخوانیم؟
این کتاب با روایت صادقانه و جزئینگر از زندگی یک خانواده ایرانی، تجربههای مشترک بسیاری از خوانندگان را بازتاب میدهد. نویسنده با پرداختن به موضوعاتی چون مرگ، بیماری، فقر، حسادت، و تلاش برای بقا، تصویری واقعی از فرازونشیبهای زندگی خانوادگی ارائه داده است. روایتهای پیوسته و خاطرهمحور کتاب، امکان همذاتپنداری با شخصیتها را فراهم میکند و خواننده را به تأمل درباره نقش خانواده، عشق، و فداکاری در عبور از بحرانها وا میدارد. همچنین، کتاب با بازگشت به خاطرات کودکی و نوجوانی، تأثیرات تربیت خانوادگی و محیط اجتماعی را بر شکلگیری هویت و سرنوشت افراد بررسی کرده است. این اثر برای کسانی که به دنبال داستانهایی با محوریت روابط خانوادگی و چالشهای بزرگشدن هستند، انتخابی مناسب است.
خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد میشود که دغدغه روابط خانوادگی، عبور از بحرانهای زندگی، و تأثیر فقدان عزیزان را دارند. همچنین برای علاقهمندان به روایتهای واقعگرایانه از زندگی روزمره و خاطرات نسلهای مختلف مناسب است.
من نسخه فیزیکی این کتاب رو خونده ام و واقعا واقعا عالی بود یعنی اصلا انگار داری بین شخصیت های کتاب زندگی میکنی به شدت پیشنهاد می کنم