کتاب مهراپری جان نوبت را رعایت کردم
معرفی کتاب مهراپری جان نوبت را رعایت کردم
کتاب مهراپری جان نوبت را رعایت کردم نوشتهی فرح روزیطلب و با تصویرگری عاطفه ملکیجو، اثری کودکانه است که نشر طاووسانه آن را منتشر کرده است. این کتاب با داستانی ساده و رنگارنگ، به موضوع مهم رعایت نوبت و آداب معاشرت در میان کودکان میپردازد. نویسنده با الهام از تجربههای شخصی و مشاهدهی رفتارهای اجتماعی کودکان، قصهای آموزنده را روایت کرده است که در آن شخصیتهای دوستداشتنی و ماجراهای جذاب، مفاهیم اخلاقی را به زبان کودکانه بیان میکنند. تصویرگریهای شاد و زندهی کتاب، فضای داستان را برای کودکان دلنشینتر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب مهراپری جان نوبت را رعایت کردم
کتاب مهراپری جان نوبت را رعایت کردم با قلم فرح روزیطلب، داستانی کوتاه و آموزنده برای کودکان است که به موضوع رعایت نوبت و اهمیت رفتار اجتماعی میپردازد. نویسنده با بهرهگیری از تجربههای دوران کودکی و مشاهدهی تغییرات رفتاری کودکان پس از دوران خانهنشینی، داستانی را خلق کرده است که در آن شخصیتهایی مانند مهراپری، گل گوّن و گروهی زنبور، در فضایی شاد و خیالانگیز، با چالشی ساده اما مهم روبهرو میشوند. ساختار کتاب بر پایهی روایت یک ماجرای روزمره و ملموس برای کودکان شکل گرفته است و در خلال داستان، پیامهای اخلاقی و اجتماعی بهصورت غیرمستقیم منتقل میشود. تصویرگریهای عاطفه ملکیجو نیز به جذابیت و فهم بهتر داستان کمک کرده است. این کتاب بخشی از مجموعه قصههای مهراپری است که هدف آن یادآوری و آموزش آداب معاشرت به کودکان است.
خلاصه کتاب مهراپری جان نوبت را رعایت کردم
داستان با بیدارشدن گل گوّن در یک صبح دلانگیز آغاز میشود. عطر گل تازه در هوا پیچیده و مهراپری با خوشحالی به سراغ گل گوّن میآید. چند زنبور که جذب بوی خوش گل شدهاند، به سمت گل گوّن پرواز میکنند و هرکدام میخواهند اولین نفری باشند که از شهد گل میچشد. این رقابت باعث میشود صدای زنبورها بالا برود و گل گوّن از این شلوغی و بینظمی ناراحت شود. مهراپری با مهربانی وارد ماجرا میشود و زنبورها را دعوت میکند که در صف بایستند و به نوبت از شهد گل استفاده کنند. زنبورها با راهنمایی مهراپری، نظم را رعایت میکنند و هرکدام به نوبت شهد میخورند. در پایان، زنبورها از گل گوّن خداحافظی میکنند و مهراپری یادآوری میکند که رعایت نوبت نهتنها در این ماجرا، بلکه در همهجا اهمیت دارد. پیام اصلی داستان، اهمیت رعایت نوبت و احترام به حقوق دیگران در جمع است که به زبان ساده و با ماجرایی کودکانه بیان شده است.
چرا باید کتاب مهراپری جان نوبت را رعایت کردم را بخوانیم؟
این کتاب با داستانی کوتاه و شخصیتهای دوستداشتنی، مفاهیم مهمی مانند رعایت نوبت، احترام به دیگران و نظم اجتماعی را به کودکان آموزش میدهد. روایت ساده و تصویرگریهای رنگارنگ، فضای دلنشینی را برای یادگیری فراهم کرده است. مهراپری جان نوبت را رعایت کردم میتواند به والدین و مربیان کمک کند تا دربارهی آداب معاشرت با کودکان گفتوگو کنند و آنها را به رفتارهای اجتماعی مثبت تشویق کنند. همچنین، داستان بهگونهای نوشته شده که کودکان بهراحتی با شخصیتها همذاتپنداری میکنند و پیام کتاب را بهتر درک میکنند.
خواندن این کتاب به کودکان دبستانی، والدین، مربیان و افرادی که دغدغهی آموزش آداب معاشرت و رفتار اجتماعی به کودکان را دارند پیشنهاد میشود. همچنین برای کودکانی که نیاز به یادگیری نظم و رعایت نوبت دارند، مناسب است.