کتاب سفر به شهر ممنوعه (جلد سوم، کیژن)
معرفی کتاب سفر به شهر ممنوعه (جلد سوم، کیژن)
کتاب سفر به شهر ممنوعه ۳ (کیژن) نوشتهی رضا تکلی، سومین جلد از مجموعهای داستانی است که توسط نشر اهل سخن منتشر شده است. این اثر ادامهی روایتهایی است که از دل تاریکیها و بحرانهای شهری آغاز شده و با محوریت شخصیتهایی جوان، به ویژه دختری به نام سارا، پیش میرود. داستان در فضایی پسافاجعهای و پر از رمز و راز شکل گرفته و دغدغههایی چون بقا، هویت، امید و حقیقت را در بستری از ماجراهای پرتنش و پرخطر دنبال میکند. نویسنده در این جلد، با بهرهگیری از عناصر تعلیق، فضای وهمآلود و شخصیتپردازی عمیق، مخاطب را به سفری پرماجرا در دل شهرهای ممنوعه و زیرزمینی میبرد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب سفر به شهر ممنوعه (جلد سوم، کیژن)
کتاب سفر به شهر ممنوعه ۳ (کیژن) نوشتهی رضا تکلی، داستانی است که در ادامهی دو جلد پیشین، ماجراهای شخصیت اصلی یعنی سارا را دنبال میکند. این جلد، از نقطهی پایان جلد اول آغاز میشود و با روایت بیداری و تلاش برای بقا در جهانی فروپاشیده، پیش میرود. فضای داستان، شهری است که پس از فاجعهای بزرگ، به منطقهای ممنوعه و پرخطر بدل شده و شخصیتها درگیر نبردی برای زندهماندن، کشف حقیقت و عبور از مرزهای ترس و ناامیدی هستند. ساختار کتاب، مبتنی بر روایت اولشخص و توصیفهای جزئینگر است که خواننده را به عمق احساسات و تجربیات شخصیتها میبرد. در این جلد، علاوهبر ماجراهای سارا، با شخصیتهای تازهای مانند فرمانده شهر زیرزمینی و دختری به نام مریم آشنا میشویم و لایههای جدیدی از دنیای داستانی و رازهای شهرهای ممنوعه آشکار میشود. روایت، با ترکیب عناصر تعلیق، ماجراجویی و دغدغههای انسانی، تصویری از جامعهای بحرانزده و تلاش برای امید و نجات را به نمایش میگذارد.
خلاصه داستان سفر به شهر ممنوعه (جلد سوم، کیژن)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان سفر به شهر ممنوعه ۳ (کیژن) با کابوسی آغاز میشود که سارا، شخصیت اصلی، در آن با سقوط از برج سیاه و مواجهه با تاریکی و ترس روبهروست. او پس از بیداری، خود را در پناهگاهی تاریک و نمناک مییابد که پس از انفجاری مهیب، راه خروجش بسته شده است. در این فضای پراضطراب، سارا با جوجه شاهین کوچکش و کپسول اکسیژنی که تنها امیدش برای زندهماندن است، به دنبال راهی برای فرار میگردد. صدای موشهای غولپیکر و مردی مرموز که برای این جانوران سوگواری میکند، فضای وهمآلود و تهدیدآمیزی را رقم میزند. سارا با یافتن چراغقوه، تونلی را کشف میکند که او را به بیرون و مواجهه با مردی روی ویلچر و موشهای گوشتخوار میکشاند. پس از فرار از این موقعیت، با گروهی مسلح از شرکت انژیکا روبهرو میشود که به دنبال پرندهها و نشانههایی از زندگی هستند. در ادامه، سارا با عبور از دیوارهای قرنطینهشدهی شهر، به بیابان میرسد و در آستانهی مرگ، توسط مردی نجات مییابد که او را به شهر زیرزمینی (شهر صفر) میبرد. در این شهر، با دختری به نام مریم آشنا میشود و با ساختار و رازهای شهر زیرزمینی، از جمله سیستم تأمین برق و آب و بازار عجیب آن، روبهرو میگردد. فرمانده شهر، که خود گذشتهای پر از درد و جدایی از خانواده دارد، سارا را با داستانهایی از گذشته و رازهای شهرهای سقوطکرده آشنا میکند. در دل این روایتها، ماجرای شاکو و لنا، جستوجوی آب حیاتبخش و مواجهه با قدرتهای پنهان و شخصیتهایی مانند کیژن و پسر شهردار، به تصویر کشیده میشود. سارا در این مسیر، با چالشهای بقا، حقیقتیابی و امید به آینده دستوپنجه نرم میکند و نقش او بهعنوان حامل امید و نجات، پررنگتر میشود.
چرا باید کتاب سفر به شهر ممنوعه (جلد سوم، کیژن) را بخوانیم؟
سفر به شهر ممنوعه ۳ (کیژن) با فضاسازی منحصربهفرد و روایت پرتعلیق، تجربهای متفاوت از داستاننویسی معاصر فارسی ارائه میدهد. این کتاب، نهتنها ماجرای بقا و عبور از بحران را روایت میکند، بلکه به دغدغههایی چون هویت، امید، حقیقت و مسئولیت فردی در برابر جامعه میپردازد. شخصیتپردازی عمیق و توصیفهای جزئینگر، خواننده را به دل احساسات و تردیدهای شخصیتها میبرد و امکان همذاتپنداری با آنها را فراهم میکند. همچنین، ورود به دنیای شهرهای ممنوعه و زیرزمینی، با عناصر علمی-تخیلی و اجتماعی، چشماندازی تازه از آینده و پیامدهای انتخابهای انسانی را پیشروی مخاطب میگذارد. این کتاب برای کسانی که به دنبال داستانی پرماجرا، پررمزوراز و تأملبرانگیز هستند، انتخابی جذاب بهشمار میآید.
خواندن این کتاب به علاقهمندان داستانهای ماجراجویانه، دوستداران روایتهای پسافاجعهای و کسانی که دغدغههایی چون هویت، امید، حقیقت و بقا دارند، پیشنهاد میشود. همچنین به نوجوانان و جوانانی که به دنبال داستانهایی با شخصیتهای قوی و روایتهای پرکشش هستند، توصیه میشود.
داستان جذاب
شخصیت پردازی داستان خیلی شما رو همراه میکنه با داستان و بعلاوه خود موضوع کتاب هم جالبه و تلنگر خوبی میتونه باشه برای اینکه قدر محیط زیستمون رو بیشتر بدونیم توصیه میکنم.
کتابی با داستان فوق العاده توصیه میکنم حتما بخونید
خیلی عالی بود این کتاب توصیه میکنم حتما این کتاب رو بخونید
عالی ترین کتاب
نهایت هیجان و پختگی قلم نویسنده آقای رضا تکلی در این جلد مشهود است. باورکردنی نیست و لذت بردم. نسخه صوتی هم بیایید عالیست. بشدت توصیه میکنم و منتظر جلد ۴ هستم
واقعا لذت بردم از این کتاب و واقعا متفاوت هست حتما بخونید
باور کردنی نبود. بسیار بسیار متفاوت و جذاب بود. ماجرای شاکو و لنا عالی بووووود. مرسی طاقچه منتظر جلد جهارمممممم هستم