نویسنده:خلیل کاکاوندی، گری مکگین
انتشارات:نشر آکادمیک
دستهبندی:
امتیاز:
از ۶ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب اختلال طیف اوتیسم: راهنمای عملی برای کلاس درس (کار گروهی در اختلال طیف اوتیسم)
«اختلال طیف اوتیسم: راهنمای عملی برای کلاس درس (کار گروهی در اختلال طیف اوتیسم)» تألیف گری مککین و ترجمه رقیه کوهی و خلیل کاکاوندی است. این کتاب منبعی مفید و علمی برای همه افرادی است که با این نوع اختلال در ارتباطند.
مباحث کتاب در شش فصل بیان شدهاست. فصل اول به شناخت طیف اوتیسم اختصاص دارد، فصل دوم به مبحث استعداد کودکان طیف اوتیسم و راههای شناخت آنها میپردازد، فصل سوم به خواننده راهکارهایی برای آموزش این کودکان میآموزد، فصل چهارم به آموزش ارتباطات و شناخت برخی اختلالات زبانی طیف اوتیسم میپردازد، در فصل پنجم کتاب، خواننده با راهبردهایی برای افزایش رفتارهای مطلوب وسازگاری با چالشهای رفتاری در این طیف آشنا میشود و فصل ششم شامل برنامهریزی برای اختلال طیف اوتیسم در دوره پیشدبستان و دبستان است.
چالشهای دینی؛ دفتر سی و هشتم
رموز محرمانه خوشبختینازنین آذرسا
دختر کوچولو و خوشبختیبیاتریس مسینی
راهنمای تشخیص و درمان اختلال ملال و درد پیش از قاعدگی
مریم باباخانی
مسائل حقوقی تجارت الکترونیک و جرائم رایانهای در ایران و سایر کشورهامحمدصادق موحدیفر
اخلاق حرفهای اعضای هیأت علمی در بعد آموزشلیلا میرطاهری
راز پروژههای نرمافزاری (تحلیل چرایی شکست پروژهها)جورج استپانک
هوش و استعداد در دوران خردسالی، فعالیتهای کاربردی برای کودکان ۳ تا ۵ سالمارگارت ساترلند
موسیقی، زبان و اتیسمآدام اوکلفورد
ضربه روی صفحات کامپوزیتی هیبریدی تقویت شده با آلیاژهای حافظهدار با نرم افزار Abaqusسجاد گلچین خزری
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کاش برای نمونه گذاشتن از کتاب خودتون رو جای مخاطب قراربدید و قسمتی رو بزارید که واقعا نمونه باشه و مخاطب حداقل جذب شه یا متوجه شه اون چیزی که دنبالش هست رو تواین کتاب میبینه یانه..کلا فکرمیکنم ۹ صفحه
کتاب غلط املایی و تایپی و نگارشی داشت و بعضی از جمله ها نامفهوم هستن . اطلاعات کلی خوبی برای کسانی که اصلا با اوتیسم آشنا نیستن داره
ترجمه افتضاح.... نمیدونم ویراستاری نشده، دادن گوگل ترجمه کرده، چی کار کرده ان که انقدر نامفهومه و اشتباه داره
ترجمه بسیار ضعیف دارد گاهی جملات مبهم و اشتباه هستن...
من این کتاب رو خریداری کردم ولی کلا 46 صفحه داره . در صورتی که تو اطلاعت نوشته 78 صفحه