![تصویر جلد کتاب سیصد ضد سیصد: مروری بر روابط ایران و یونان از آغاز تا نبرد ترموپیل [به بهانه ساخت فیلم سیصد]](https://img.taaghche.com/frontCover/248.jpg?w=525)
معرفی کتاب سیصد ضد سیصد: مروری بر روابط ایران و یونان از آغاز تا نبرد ترموپیل [به بهانه ساخت فیلم سیصد]
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب سیصد ضد سیصد: مروری بر روابط ایران و یونان از آغاز تا نبرد ترموپیل [به بهانه ساخت فیلم سیصد] و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | سیصد ضد سیصد: مروری بر روابط ایران و یونان از آغاز تا نبرد ترموپیل [به بهانه ساخت فیلم سیصد] |
| موضوع | تاریخ ایران، تاریخ ایران پیش از اسلام، سینما و تئاتر |
| حجم فایل کتاب | ۱.۰۷ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۲۵۱۰۱۸۴ |
| تعداد صفحهها | ۶۴ صفحه |
| قیمت کتاب | ۹۰۰ تومان |
خیلی بد بود این کتاب!و خوب فیلم رو نقد نکرد!اصلا اشاره ای نشد که از نظر جنگ یک به یک،سرباز ایرانی قوی تر بود یا یونانی!من همیشه فقط دنبال فهمیدن این موضوع هستم و هیچ کس نتونسته جوابش رو بهم...بیشتر