کتاب ذهن آگاهی قدرت من است
معرفی کتاب ذهن آگاهی قدرت من است
کتاب ذهن آگاهی قدرت من است نوشته الی کاندی و با تصویرگری جیمی کیم، اثری است که با ترجمهی الهه عینبخش و توسط نشر برکه منتشر شده است. این کتاب به شیوهای داستانی و تصویری به موضوع هیجانها و احساسات در کودکان میپردازد و تلاش کرده است مفاهیم ذهنآگاهی را به زبان ساده و قابل لمس برای مخاطبان کودک بالای هفت سال بیان کند. نویسنده با بهرهگیری از روایتهای کوتاه و تصاویر رنگی به کودکان کمک کرده است تا احساسات خود را بشناسند و با آنها کنار بیایند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ذهن آگاهی قدرت من است
کتاب ذهن آگاهی قدرت من است با عنوان اصلی Here: I can be mindful به قلم الی کاندی و تصویرگری جیمی کیم، به موضوع ذهنآگاهی و نقش آن در مدیریت احساسات کودکان پرداخته است. این کتاب با روایت داستانی و استفاده از تصاویر جذاب، تلاش کرده است تا مفاهیم پیچیدهای مانند شناخت احساسات، پذیرش آنها و حضور در لحظه را بهگونهای ساده و ملموس برای کودکان توضیح دهد. ساختار کتاب بهصورت روایتهای کوتاه و پیوسته است که هر کدام به یکی از احساسات یا موقعیتهای روزمره اشاره کردهاند و راهکارهایی برای مواجهه با آنها ارائه دادهاند.
الی کاندی در کتاب ذهنآگاهی قدرت من است با انتخاب مثالهایی از زندگی روزمره به کودکان نشان داده است که چگونه میتوانند با استفاده از حواس پنجگانه و تمرکز بر لحظهی حال، احساس امنیت و آرامش بیشتری را تجربه کنند. این کتاب نهتنها برای کودکان، بلکه برای والدین و مربیانی که بهدنبال آموزش مهارتهای زندگی و ذهنآگاهی به کودکان هستند، کاربردی است. نویسنده این کتاب را برای کودکان بالای هفت سال نوشته است.
خلاصه کتاب ذهن آگاهی قدرت من است
کتاب ذهنآگاهی قدرت من است با روایتهایی ساده و ملموس به کودکان نشان داده است که احساسات مختلفی مانند شادی، نگرانی یا غم در زندگی روزمره وجود دارند و هر کدام از این احساسات بخشی از تجربهی انسانی هستند. نویسنده با توصیف موقعیتهایی مانند روزهای شاد و روشن یا لحظاتی که دنیا تیره و تار به نظر میرسد، به کودکان یادآوری کرده است که این احساسات گذرا هستند و میتوان با آنها کنار آمد. در بخشهایی از کتاب، کودک با استفاده از حواس خود مانند لمسکردن زمین زیر پا، مزهکردن یک سیب رسیده یا بوییدن هوای بارانی، به لحظهی حال بازمیگردد و حضور خود را در جهان احساس میکند.
همچنین کاندی به اهمیت بیان احساسات و درخواست حمایت از دیگران اشاره کرده است؛ برای مثال، کودک میآموزد که دربارهی احساساتش صحبت کند یا از کسی بخواهد او را در آغوش بگیرد. این کتاب با تأکید بر پذیرش احساسات و تمرکز بر لحظهی حال، به کودکان کمک کرده است تا با ذهنآگاهی آرامش و امنیت بیشتری را تجربه کنند.
چرا باید کتاب ذهن آگاهی قدرت من است را بخوانیم؟
کتاب ذهن آگاهی قدرت من است با زبان ساده و تصاویر جذاب، مفاهیم ذهنآگاهی را بهگونهای بیان کرده است که برای کودکان قابل فهم و کاربردی باشد. این کتاب به کودکان کمک کرده است تا احساسات خود را بهتر بشناسند، آنها را بپذیرند و راههایی برای آرامکردن خود در موقعیتهای مختلف پیدا کنند. همچنین والدین و مربیان میتوانند از این کتاب بهعنوان ابزاری برای گفتوگو دربارهی احساسات و آموزش مهارتهای زندگی به کودکان استفاده کنند. ویژگی شاخص این کتاب، تمرکز بر تجربهی لحظهی حال و استفاده از حواس پنجگانه برای بازگشت به آرامش است که میتواند به کاهش اضطراب و افزایش اعتمادبهنفس کودکان کمک کند.
خواندن این کتاب به کودکانی که با احساسات مختلف مانند نگرانی، غم یا اضطراب روبهرو هستند، والدین و مربیانی که بهدنبال آموزش مهارتهای ذهنآگاهی و مدیریت هیجانها به کودکان هستند و همچنین افرادی که علاقهمند به تقویت مهارتهای زندگی در کودکاناند، پیشنهاد میشود.