کتاب امشب کجا لالا کنم؟ (دوزبانه)
معرفی کتاب امشب کجا لالا کنم؟ (دوزبانه)
کتاب امشب کجا لالا کنم؟ (دوزبانه) نوشتهی مهدیه منوچهری نسب و با تصویرگری المیر منوچهری نسب، اثری کودکانه است که نشر مهراب آن را منتشر کرده است. این کتاب با روایتی ساده و صمیمی، داستانی دربارهی دوستی، مهربانی و اهمیت توجه به حیوانات را برای کودکان روایت میکند. متن کتاب به صورت دو زبانه ارائه شده و تلاش دارد با زبانی قابل فهم و تصاویر جذاب، مفاهیم مهمی را دربارهی ارتباط کودکان با حیوانات و طبیعت منتقل کند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب امشب کجا لالا کنم؟ (دوزبانه)
کتاب امشب کجا لالا کنم؟ اثری از مهدیه منوچهری نسب است که با محوریت داستان یک گنجشک کوچک، به موضوعات مهمی مانند همدلی، مسئولیتپذیری و دوستی با حیوانات میپردازد. نویسنده در ابتدای کتاب، نکاتی را خطاب به بزرگترها مطرح کرده و بر اهمیت آموزش مهارتهای مراقبتی و ارتباطی به کودکان، پیش از مواجهه با حیوانات زنده، تأکید کرده است. ساختار کتاب به گونهای است که ابتدا با توصیههایی تربیتی آغاز میشود و سپس وارد روایت داستانی میگردد. داستان حول محور گنجشکی شکل میگیرد که در یک شب بارانی به دنبال سرپناهی میگردد و در مسیر خود با انسانها و حیوانات مختلف روبهرو میشود. این کتاب با زبان ساده و تصاویر کودکانه، تلاش کرده است تا مفاهیمی مانند احترام به حریم حیوانات، درک احساسات آنها و ارزش آزادی را به کودکان منتقل کند. همچنین، کتاب به صورت دو زبانه منتشر شده و میتواند به تقویت مهارتهای زبانی کودکان نیز کمک کند.
خلاصه کتاب امشب کجا لالا کنم؟ (دوزبانه)
داستان کتاب با یک شب بارانی آغاز میشود؛ جیک جیکو، گنجشک کوچک، در خیابانهای خیس و شلوغ به دنبال جایی برای خوابیدن است. او وارد مغازهای میشود و از بقال اجازه میخواهد تا شب را آنجا بماند. بقال با شوخی و بازی، جاهای مختلفی را به او پیشنهاد میدهد تا سرانجام جیک جیکو روی گونی آرد میخوابد. صبح روز بعد، گنجشک متوجه میشود که بقال دیر آمده و کمی ناراحت میشود. در ادامه، جیک جیکو با گونی آرد به نانوایی میرود و آرد را به نانوا میدهد تا مردم بتوانند نان بخرند. اما کسی به گنجشک توجهی نمیکند و حتی نان آخر را هم به او نمیدهند. گنجشک با تلاش خودش نان را برمیدارد و به راهش ادامه میدهد. در مسیر، با چوپانی روبهرو میشود که حاضر نیست شیر گوسفندش را به او بدهد و حتی گنجشک را مسخره میکند. با این حال، جیک جیکو گوسفند را به عروس و دامادی هدیه میدهد تا برای مهمانان شام تهیه کنند. اما باز هم کسی از او قدردانی نمیکند و حتی بچهها تلاش میکنند او را شکار کنند. در نهایت، گنجشک درمییابد که آزادی ارزشمندتر از هر چیز دیگری است و تصمیم میگیرد به جای جستوجوی دوستی، قدر آزادی خود را بداند. پیام اصلی کتاب بر اهمیت همدلی، احترام به حیوانات و ارزش آزادی تأکید دارد.
چرا باید کتاب امشب کجا لالا کنم؟ (دوزبانه) را بخوانیم؟
کتاب امشب کجا لالا کنم؟ با روایت داستانی ساده و کودکانه، به موضوعات مهمی مانند همدلی، مسئولیتپذیری و احترام به حیوانات میپردازد. این کتاب نهتنها کودکان را با احساسات و نیازهای حیوانات آشنا میکند، بلکه به والدین و مربیان نیز نکاتی دربارهی آموزش صحیح رفتار با حیوانات ارائه میدهد. دو زبانه بودن کتاب، فرصتی برای تقویت مهارتهای زبانی کودکان فراهم میکند و تصاویر جذاب آن، فضای داستان را برای مخاطب ملموستر میسازد. این اثر میتواند به شکلگیری نگرش مثبت نسبت به حیوانات و طبیعت در ذهن کودکان کمک کند و آنها را به مهربانی و مراقبت از موجودات زنده تشویق کند.
خواندن این کتاب به کودکان علاقهمند به حیوانات، والدین و مربیانی که دغدغهی آموزش مهارتهای ارتباطی و مراقبتی به کودکان دارند، و همچنین کسانی که به دنبال تقویت زبان دوم برای فرزندان خود هستند، پیشنهاد میشود.