کتاب اگر شرور بودیم ام. ال. ریو + دانلود نمونه رایگان

کتاب اگر شرور بودیم

نویسنده:ام. ال. ریو
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب اگر شرور بودیم

کتاب اگر شرور بودیم نوشته‌ی ام. ال. ریو با ترجمه‌ی الهه فائزی، اثری است که توسط نشر راوشید منتشر شده است. این رمان در ژانر معمایی و دلهره‌آور جای می‌گیرد و داستان گروهی از دانشجویان تئاتر را روایت می‌کند که در موسسه‌ای هنری با محوریت نمایشنامه‌های شکسپیر تحصیل می‌کنند. محوریت داستان بر روابط پیچیده، رقابت‌ها و رازهایی است که میان این گروه شکل می‌گیرد و در نهایت به حادثه‌ای تراژیک منتهی می‌شود. روایت کتاب با بازگشت به گذشته و مرور اتفاقات سال آخر تحصیل شخصیت اصلی، الیور مارکس، پیش می‌رود و لایه‌های مختلفی از دوستی، دشمنی و حقیقت را آشکار می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اگر شرور بودیم

کتاب اگر شرور بودیم با قلم ام. ال. ریو، داستانی معمایی و پرکشش را در فضای یک موسسه‌ی هنری روایت می‌کند. این کتاب با الهام از نمایشنامه‌های شکسپیر، زندگی هفت دانشجوی تئاتر را در سال آخر تحصیلشان به تصویر می‌کشد. فضای داستان آمیخته با رقابت، دوستی و جاه‌طلبی است و شخصیت‌ها نه‌تنها روی صحنه بلکه در زندگی واقعی نیز نقش‌هایی را ایفا می‌کنند که گاه مرز میان واقعیت و نمایش را محو می‌کند. روایت کتاب از زبان الیور مارکس، پس از آزادی از زندان آغاز می‌شود و با بازگشت به گذشته، وقایع منتهی به یک حادثه‌ی خشونت‌آمیز را بازگو می‌کند. ساختار کتاب به گونه‌ای است که با رفت‌وبرگشت‌های زمانی، لایه‌های پنهان روابط میان شخصیت‌ها و تأثیر نمایشنامه‌های شکسپیر بر زندگی آن‌ها را آشکار می‌سازد. ام. ال. ریو در این اثر، با نگاهی موشکافانه به روان‌شناسی گروهی و تأثیر هنر بر هویت فردی و جمعی، داستانی پرتعلیق و چندلایه خلق کرده است.

خلاصه داستان اگر شرور بودیم

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان اگر شرور بودیم با آزادی الیور مارکس از زندان آغاز می‌شود؛ مردی که ده سال پیش به دلیل حادثه‌ای مرموز در موسسه‌ی هنرهای کلاسیک دلچر محکوم شده بود. کارآگاه کولبورن، کسی که او را به زندان انداخت، حالا پس از سال‌ها بازگشته تا حقیقت را از زبان الیور بشنود. روایت اصلی به گذشته بازمی‌گردد: الیور یکی از هفت دانشجوی سال آخر تئاتر است که زندگی‌شان در دل نمایشنامه‌های شکسپیر می‌گذرد. آن‌ها نقش‌هایی چون قهرمان، شرور، اغواگر و پاکدامن را نه‌تنها روی صحنه بلکه در روابط روزمره‌شان نیز زندگی می‌کنند. در سال آخر، رقابت‌ها و دوستی‌های میان آن‌ها به اوج می‌رسد و در شب افتتاحیه‌ی یکی از نمایش‌ها، حادثه‌ای خشونت‌آمیز رخ می‌دهد که همه‌چیز را تغییر می‌دهد. صبح روز بعد، گروه با واقعیت تلخ تراژدی و چالش اثبات بی‌گناهی خود روبه‌رو می‌شود. داستان با رفت‌وبرگشت میان گذشته و حال، به تدریج رازهای پنهان، انگیزه‌ها و نقش هر یک از شخصیت‌ها را در حادثه‌ی اصلی آشکار می‌کند و مرز میان نمایش و واقعیت را به چالش می‌کشد.

چرا باید کتاب اگر شرور بودیم را بخوانیم؟

اگر شرور بودیم با ترکیب فضای تئاتری و عناصر معمایی، تجربه‌ای متفاوت از رمان‌های دلهره‌آور ارائه می‌دهد. این کتاب با الهام از آثار شکسپیر، به بررسی مرز باریک میان دوستی و دشمنی، حقیقت و نمایش، و تأثیر نقش‌هایی که افراد در زندگی می‌پذیرند می‌پردازد. روایت چندلایه و شخصیت‌پردازی دقیق، خواننده را به دل روابط پیچیده و روان‌شناسی گروهی می‌برد. همچنین، فضای دانشگاهی و رقابت‌های هنری، بستری جذاب برای طرح سؤالاتی درباره هویت، وفاداری و مسئولیت فراهم می‌کند. اگر به داستان‌هایی علاقه‌مند هستید که همزمان معما، روان‌شناسی و ادبیات کلاسیک را در خود دارند، این کتاب می‌تواند انتخابی متفاوت باشد.

خواندن این کتاب به علاقه‌مندان رمان‌های معمایی و دلهره‌آور، دوستداران ادبیات نمایشی و شکسپیر، و کسانی که به داستان‌هایی با محوریت روابط پیچیده گروهی و روان‌شناسی شخصیت‌ها علاقه دارند پیشنهاد می‌شود. همچنین به دانشجویان و علاقه‌مندان به هنرهای نمایشی و کسانی که به دنبال روایتی چندلایه و پرتعلیق هستند توصیه می‌شود.